Meyer wint de beker?

Het wordt een tv-avond om naar uit te kijken vanavond. Bij Jong Oranje – Suriprofs (18.00 uur op Tien, ditmaal wel live) staan de vertrekkende Twente-spelers Bakkal en Aissati en mogelijke aanwinst Eljero Elia tegenover Braafheid en Engelaar, en in Duitsland strijden Stuttgart en FC Nürnberg om de DFB Pokal (20.00 uur, ARD).

Op bovenstaande foto lijkt unser Hansi de beker alvast op te eisen. Maar die arrogantie is hem natuurlijk vreemd: "Nachdem der Heldt (Horst Heldt, technisch directeur van Stuttgart) uns zum Favoriten gemacht hat und Favoriten bekanntlich immer verlieren, wollte ich den Pokal wenigstens einmal in Händen halten."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.