Rini Coolen past Twents model toe in Australië

Hé, als we daar Rini niet hebben! De voormalig hoofdtrainer van FC Twente in het seizoen 2004-2005 (zesde plaats) die in 2006, net na de winterstop, wegens tegenvallende resultaten de eer aan zichzelf hield. Rini werkt tegenwoordig in Australië, bij Adelaide United. Als we het zo lezen overigens bepaald geen misselijke club, die speelt om het winnen van de Grand Final, de eindstrijd van de zes beste clubs van Australië. Hij past daar Down Under het Twentse model toe, met een gestructureerde organistatie en aandacht voor de jeugdopleiding. Wij voelen een samenwerkingsverband aankomen!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.