Bryan Ruiz debuteert met gelijkspel bij Fulham

Natuurlijk is uit het oog in de door en door opportunistische voetbalwereld vrijwel altijd uit het hart, maar soms is daar ineens een uitzondering. Zo’n uitzondering is Bryan Ruiz, onze all time kampioensheld. Hij vertrok, wat iedereen al vermoedde, en niemand die het hem kwalijk kon nemen. Daarvoor had hij te veel vreugde gebracht in de Twentse harten. Zondag debuteerde Bryan met Fulham in de thuiswedstrijd tegen Blackburn Rovers. Het duel eindigde in 1-1 en Ruiz werd in de rust gewisseld voor Moussa Dembele. Fulham staat na 4 wedstrijden op de 18e plaats in Engeland en is aanstaande donderdag tegenstander van FC Twente in de Europa League. Bryan Ruiz is dan niet speelgerechtigd.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Bryan Ruiz debuteert met gelijkspel bij Fulham

 1. rene

  owowow heb de wedstrijd gezien tegen de rovers… wat was ruiz slecht de eerste helft.. denk dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt om naar fullham te gaan..
  Hij heeft ruimte nodig en dat krijg je niet in engeland..
  Jammer voor hem want gun hem een goede club maar dat is zeker fullham niet… wat een bagger ploeg is dat he..
  1 of 2 leuke spelers maar verder……….
  Moet twente zeker van winnen donderdag want als je daar al niet meer van wint dan word het heel moeilijk..
  trotss

    /   Beantwoorden  / 
 2. Felix

  Beste Rene! Zes spelers van deze “baggerploeg” stonden in mei 2010 in de Europa League-finale in Hamburg. Dus mijn idee is dat de kwaliteit nog wel meevalt. Heb Fulham-Blackburn Rovers ook gezien en het was inderdaad niet bepaald imponerend, maar dat zou elke Fulham-fan ook zeggen van onze trots als Roda JC-uit de graadmeter was.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Wat doet Ruiz daar ook, hij mist ons nu al!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.