Landstitel FC Twente grootste succes voor Steve McClaren

Helden kunnen doorgaans niet genoeg geëerd worden en Steve McClaren is zo’n held. Onder zijn bezielende en vaderlijke leiding won FC Twente in 2010 de landstitel. Met afstand het grootste succes uit de geschiedenis van FC Twente, daar kan geen misverstand over bestaan. Als McClaren zelf zijn loopbaan tot nu toe beziet beschouwt hij deze prestatie als het grootste succes in zijn carrière, zo vertelde hij recent in een interview. Ook gaf hij aan inderdaad met FC Twente in gesprek te zijn geweest over een terugkeer. Dat kwam er (vooralsnog) niet van. Maar desalniettemin is Steve McClaren voor eeuwig een clubicoon. We love you Steve!

10 reacties op “Landstitel FC Twente grootste succes voor Steve McClaren

 1. Red Alert

  I will say: Welcome back,Steve!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hans

   Neem dan ook Bryan Ruiz weer mee terug uit Engeland!!!
   I-Miss-You-Bryan

     /   Beantwoorden  / 
 2. 特温特足球

  als hij maar geen spelers aankoopt

    /   Beantwoorden  / 
 3. Red Alert

  Hij moet zich inderdaad niet bezighouden met spelersaankopen , dat moet hij overlaten aan anderen. En ja, Ruiz, als ik zijn naam uitspreek wordt ik wel een beetje emotioneel. Wat hadden wij toch een geweldige voetballer in huis & voor zo,n schijntje van wat hij waard is verkocht. Ik heb het bedrag voor wat hij is verkocht nooit kunnen begrijpen. Zeker niet van Joop !!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. schalke04

  Van mij mag McClaren alles..Koop maar wat je wil, als we maar kampioen worden!
  Klinkt misschien vreemd, maar ik vind Kluivert een dijk van een trainer. Hij maakt de spelers van jong Twente wel klaar voor Steve..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Beste @schalke04 : Zijn aankoopbeleid was/is nooit denderend geweest, daar heeft Twente ook zijn eigen mensen voor. Kluivert kan zijn draai goed vinden bij de beloften, dus dat beloofd wat. Ik vindt dat Co niet echt aan het bouwen is voor een vast elftal/heeft meneer ook niet echt de juiste spelers voor. Co voert ook vaak onlogische wissels uit.

     /   Beantwoorden  / 
 5. MartiFCT

  Tsja, ik heb zelf al een tijdje het gevoel dat Co na dit seizoen weg is en de liefde tussen FCT en Steve is gebleven. Dus……..
  Ik zou het prima vinden hoewel het geen enkele garantie op succes betekent.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Beste @Marti : Ik sta 100% achter jouw woorden. Alleen moet er wel geld vrij gemaakt worden voor andere aankopen in het nieuwe seizoen.Beetje jammer dat Douglas zijn nederlands paspoort na mijn mening een beetje misbruikt heeft voor een snelle transfer naar het buitenland (voornamelijk Engeland.Ik gun het hem van harte, maar het gaat nu een beetje van de hak op de tak. Dat komt richting Twente wel een beetje ondankbaar over. Luuk de Jong is in de bloei van zijn leven,absoluut niet verkopen !!!!!zo’n talent.

     /   Beantwoorden  / 
 6. RED 666

  FORZA Steve

    /   Beantwoorden  / 
 7. boerenkoolstrontfanaat

  stievie blijf mooi in engeland…jij koos voor de poen..aub afnokken en wat betrft co je hebt je pensioen verdiend ga fietsen met je vrouw..joop haal verbeek of brommetje van vitesse..dan kun je een paar jaar langer maar ja…ze kiezen toch voor de poen,oleeeeeeee

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.