Bryan Ruiz met Fulham mee naar Enschede

Het is genoegzaam bekend, wij bezingen hier graag en vaak onze helden. Maar liever nog doen we dat in real life, bijvoorbeeld met onze geloofsgenoten op de volgepakte tribunes van de Grolsch Veste, die Kathedraal van Liefde langs de spoorlijn tussen Enschede en Hengelo. En we mogen weer! Op donderdag 1 december komt Fulham mét Bryan Ruiz naar Enschede. Hoewel onze all time kampioensheld niet speelgerechtigd is voor de Europa League, komt hij mee om afscheid te nemen van ons Tukkers. Dat wordt een weerzien met in ieder geval een traan, kan niet anders.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

10 reacties op “Bryan Ruiz met Fulham mee naar Enschede

 1. 特温特足球

  Laten we hem met zijn alleen een groots afscheid geven.
  FC Twente bedankt Bryan!.

    /   Beantwoorden  / 
 2. FCTom

  Ik hoop toch echt, dat de mensen die nog geen kaartje gekocht hebben, dit wel gaan doen. Er zijn nog maar 21.000 kaarten verkocht. Zou toch triest zijn als we niet een volle bak krijgen. Een speler die zoveel voor ons betekent heeft, verdient een groots afscheid!!! Bye Bye Bryan, good luck! Forza Twente.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FC Tim

   Mee eens ,die man verdient een volle bak, dus mensen kaarten kopen en rap ‘n betje. (leuke naam trouwens)

     /   Beantwoorden  / 
   1. FCTom

    Jij hebt ook wel een aardige naam, haha.

      /   Beantwoorden  / 
 3. OLeeeeeeeCo

  JOOP kan JOLLEKE nog even felicteren met zijn Topper die hij voor een mazzelprijsje van de hand gedaan heeft op de laaaaaaaaatste dag van de transferperiode,,,,,JOOP,,,zal wel lachen als een boer met kiespijn dag en goodby,

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gert

  Er lag een afspraak tussen Joop en Brian en daar heeft Joop zich keurig aan gehouden. Zo hoort dat ook!!! Brian heeft zijn financiele klapper kunnen maken al had ik ook veel liever gezien dat hij naar een Engelse of Spaanse topclub was gegaan. Nu zit hij bij dat armieterige Fulham vaak op de bank. En dat vind ik voor zo’n mooie voetballer triest. Maar ja, geld vergoedt veel maar niet alles!! Wel verdient hij een GROOTS afscheid van alle Twente fans.

    /   Beantwoorden  / 
 5. 0049

  Ik had er dolgraag bij willen zijn om de allerbeste die we gehad nog 1x uit te jubelen, maar ik ga die dag naar een nog grotere wereldster in Keulen……Bedankt Bryan, voor die geweldige jaren en ik krijg nog kippenvel als ik aan dat doelpunt denk in de kampioenswedstrijd tegen NAC. Nog nooit heb ik zo hard voor een doelpunt gejuicht. Heeft Joop ook een afscpraak gemaakt dat je in de winterstop terug kunt komen als die vetzak jou nog steeds naast zich heeft zitten op de bank?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Edwin

  Twente is Tadic nog steeds niet vergeten. Ik hoop dat hij wordt gehaald in de winterstop.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Manu

  Mn neef heeft met mijn CC een passe partout gehaald, iemand enig idee of ik dan nog een kaartje kan kopen met mijn CC?

    /   Beantwoorden  / 
  1. 0049

   Zit maar één oplossing op. Gewoon proberen :-)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.