Bryan Ruiz wilde niet naar Fulham!

Droog zijn amper onze tranen van het even ontroerende als indrukwekkende afscheid van Bryan Ruiz vorige week donderdag in de Grolsch Veste, of met een kletterende pets volgt een klap in onze Twentse gezichten. Onze kampioensheld voor altijd heeft namelijk aan Voetbal International laten weten dat hij helemaal NIET naar Fulham wilde! Tottenham Hotspur, natuurlijk, dat vond en vindt Bryan een droomclub. Maar Fulham, nee. Door wie of wat Ruiz zich dan heeft laten verleiden toch naar de Londense club van die afzichtelijke trainer te gaan vermeldt het verhaal niet. Maar daar kunnen wij dan weer fijn over speculeren…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

17 reacties op “Bryan Ruiz wilde niet naar Fulham!

 1. Gijnesen

  De verkoop van Ruiz blijft 1 van de grootste blunders in de geschiedenis van Fc Twente.
  Die 12 M is echt helemaal niks vergeleken wat hij sportief en financieel voor Fc twente kon betekenen. Hij had nog een 2 jarig contract en als je kijkt wat hij allemaal in die 2 jaar daarvoor gewonnen heeft met fc twente , dan heeft hij op het veld veel meer waarde dan die 12 M.

  Verder ook een blunder van Ruiz zelf.bij Fulham komt hij nauwelijks aan de bal en als hij aan de bal komt dan staat hij veel te ver van de goal. Daarnaast , was hij bij Twente gebleven dan werd hij alleen maar goedkoper en had hij steeds meer kans op zijn gedroomde club(s).

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tino

   Helemaal mee eens! Ik vind dit toch ook een lichtelijke blunder van ome Joop, hij had hem nooit moeten laten gaan (op dat moment, voor dat geld, naar die club).

     /   Beantwoorden  / 
   1. schalke04

    Joop en Ruiz hadden een gentlemens agreement..Wanneer Ruiz wilde gaan voor een bepaald bedrag dan zou Joop hem laten gaan.. Het jaar daarvoor is deze afspraak bij contractverlenging van Ruiz gemaakt..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gijnesen

     Maar bryan wilde niet gaan. Bryan verteld in De VI dat hij tot zijn verbazing ineens hoorde dat Fulham een akkoord had met Twente.
     Daarnaast al zou je zo’n afspraak gemaakt hebben dat gaat dat natuurlijk 2 uur voor de deadline niet op.
     Gewoon een blunder.

       /   Beantwoorden  / 
     1. FCTom

      Ben het met schalke04 eens. Hoe kunnen mensen nu zeggen, dat het een blunder is. Waren jullie erbij of zo? De klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt, maar wel meteen weer dingen roepen.

        /  
     2. Felix

      Gijnessen, onzin. Ik was in Engeland toen het verhaal speelde. Ruiz heeft anderhalve dag getreuzeld wat hij zou doen. Ja, de clubs waren “akkoord”, want anders mocht Ruiz niet eens praten met Fulham en omgekeerd. Maar dat wilde niet zeggen dat Ruiz verplicht was bij Fulham te tekenen. Als iemand schuldig is aan het feit dat het twee uur voor de deadline pas rondkwam, dan is dat, hoe goed hij ook kan voetballen, de onnozele Ruiz.

        /  
     3. Gijnesen

      @felix
      Fc Twente had nooit een bod van 12 M mogen accepteren. Dit bedrag was niet marktconform.
      Een 1 jarig contract van Fer betaal je 5,5 M voor en een 2 jarig contract van Ruiz laat je voor 12 M afbetalen. Dat is toch geblunder!

        /  
 2. FC Tim

  Z’n zaakwaarnemer heeft hem over de streep getrokken, staat toch in het stuk?! Tuurlijk omdat die er dan ook beter van wordt, geldwolven zij het….allemaal!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tukker 72

  Bryan denkt meestal over alles goed na, maar in dit geval ff niet.
  Eigen schuld dikke…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jozef

   …portomonnee?

     /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Doodzonde, maar geld lokt altijd. Zeker de zaakwaarnemers. Opletten bij de volgende die wil gaan! Want je moet er beter van worden en niet slechter.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Edwin

  1 telefoontje naar Londen, 80% terugbetalen, 4 jarig contract en welkom terug Bryan!

    /   Beantwoorden  / 
 6. MartiFCT

  Als de clubs eruit zijn wil dat toch niet zeggen dat Bryan verplicht was te tekenen? Lijkt erop dat hij stiekem hoopte dat twente niet akkoord zou gaan. Beetje dom.
  Maar heeeel ergggg jammer.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Werner

  We zijn gewoon een oor aangenaaid door zijn zaakwaarnemer. Die had de dollartekens in de ogen met deze verkoop. Jol heeft hem toezeggingen gedaan dat hij dezelfde rol bij Fulham zou krijgen als bij ons. Niets is minder waar, hij is gewoon een van de velen. Heb maandagavond gekeken naar Fulham tegen Liverpool en het viel mij op dat hij een beetje onwennig rondliep. Natuurlijk zal ik het mis hebben maar het leek er zelfs op dat hij genegeert werd door zijn mede-spelers. Op een terugkomst durf ik niet eens te hopen. Ik gun hem het allerbeste en hij blijft voor altijd mijn held icm Manuel Sanchez Torres!!!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Red Alert

  Joop als je meekijkt : Haal alsjeblieft onze Ruiz terug !!!!!! Die heeft in Engeland niks te zoeken bij die gemene varkenskop van een Jol

    /   Beantwoorden  / 
  1. Marti

   Daar denkt Bryan nu opeens weer heel anders over volgens VI. Hij heeft zich inmiddels verontschuldigd bij de Fulham fans…….

     /   Beantwoorden  / 
 9. bruutje

  Joop haal brian uit zn lijden want die jonge gaat momenteel kapot van heimwee denk indien je hem weer terughaald hij zekers weer zal opbloeien bij Twente en dan ff een contract geven van 3jaar zodat je nog eens flink kan schoren met hem en dat hij dan kan gaan ballen bij Barca of Milaan in elk geval wel bij een club en niet zon degradatieclub als fulham!!! en overtuig Bryan dan ook ff dat ie een verkeerde zaakwaarnemer heeft neem eventueel zelf die rol op je dan weet je zekers dat je nadien een topdeal kan sluiten!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.