‘Steve McClaren in het vizier van PSV en FC Twente’

Volgens de Engelse krant de Sunday Times is Steve McClaren een belangrijke kandidaat om na dit seizoen Fred Rutten op te volgen bij PSV. Onze kampioensheld zou graag willen terugkeren naar de Nederlandse Eredivisie en daarom ook een Nederlandse zaakwaarnemer in de arm hebben genomen. Ook FC Twente aast volgens de Britse krant op de diensten van McClaren, nu het eenjarige dienstverband met Co Adriaanse vooralsnog bepaald niet tot onderverdeeld enthousiasme heeft geleid. De keus tussen PSV en FC Twente zal voor Steve niet moeilijk zijn. Toch?

26 reacties op “‘Steve McClaren in het vizier van PSV en FC Twente’

 1. twenteforever

  welkom Steve !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wieb

   Zelf denk ik dat geen enkele trainer het op dit moment beter zou kunnen doen. Je kunt niet ongestraft Ruiz verkopen, in mindere mate Jansen.
   De nieuwe aankopen, Jansen en Cornelisse zijn van voor zijn tijd. Ook Fer was niet zijn keuze. Je mag van geluk spreken dat John het zo goed doet. Wie de beste opstelling weet mag het zeggen.

     /   Beantwoorden  / 
 2. schalke04

  Ik kan me absoluut niet voorstellen dat wanneer Steven tussen Twente en PSV kan kiezen, hij voor PSV zou kiezen.. Twente is zekerheid, heldenstatus en lang dienstverband.. Ik denk dat Steve na Wolfsburg en Nottingham geen zin meer heeft in een gokje..
  Bij ons wordt hij terrecht op handen gedragen!
  Doei Co!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Lambique

   Je kijkt door een gekleurde bril.

   Ja bij Twente zou het een lang dienstverband kunnen zijn. Joop ziet in hem een tweede Alex Ferguson.Hij heeft bij Twente gepresteerd. Maar behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst…

   Toch zie ik hem ook graag terugkomen. Bij Twente al bijna de zekerheid dat Co na dit seizoen weg is. Bij PSV nog niets duidelijk.

   We shall see

     /   Beantwoorden  / 
  2. Richard99

   Als McLaren de jeugd wil inpassen lijkt mij dat dan een juiste keuze. vergeet echter niet dat McLaren ook graag dure aankopen doet . In dat geval zie ik hem naar Eindhoven vertrekken.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Van mij mag Steve terugkomen. Maar het is allemaal nog giswerk lijkt me. Van 1 ding ben ik zeker, McLaren had er een team staan en de spelers hadden lol en plezier. Zoals het nu is vind ik het niet een stralend team waar de voetballol van af sprankeld. We zullen zien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harry

   De combinatie van jeugd inpassen en dure aankopen, zie ik het niet zo zitten in Mclaren :-)

     /   Beantwoorden  / 
 4. MaPzel

  lol @Geenstijl ‘de 100 grootste idioten van NL:

  #22. Co Adriaanse:
  Doet de klusjes waar toptrainers geen zin meer in hebben. Grote gave is zijn enorme kwaliteit voor het bedenken van smoesjes. Kan de motivatie in no-time uit een team trekken. Meestal de perfecte man op de verkeerde plek. Als Co Adriaanse tekent, weet je als voetbalfan dat de kans op het landskampioenschap voor jouw team de komende seizoenen verkeken is. Gaat FC Twente slopen alsof hij een mislukte staalconstructie in de Grolsch Veste is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. MaPzel

   Uiteraard mag er niet gelachen worden om de ‘mislukte staalconstructie’. Maar op zich wel een goed gevonden metafoor.

   Ik ben het er niet mee eens dat Co er op uit is om FC Twente te slopen. Maar toch vind ik wel dat Twente een minder een hecht team is geworden dit jaar. En dat is toch echt niks voor Twente… Spelers moeten nu meer persoonlijk hun kunnen laten zien om in de basis te mogen, maar dit kan ook liggen aan de relatief sterke bank natuurlijk.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Brutus

  ik vind ook wel dat we positief moeten blijven maar we mogen gerust kritiek leveren.
  tiendalli moet gewoon sober spelen als hij niet in vorm is en de ballen gewoon direct doorspelen op de middenvelders of Ola.
  Maar hij is gewoon bang om een bal aan te nemen en te traag(voordat je de bal aanneemt al hebben gekeken waar ie naar toe kan:les 1 van Cruijff).
  Wisgerhof moet gewoon inzien dat hij te traag is en zich daar op instellen, eerder reageren zodat je voorsprong hebt op je tegenstander.
  Wordt moe van luuk die in intervieuw durft te beweren dat ie niet uit vorm is.
  Zijn balbehandeling in de spits is gewoon slecht; als hij het spel voor zich heeft heeft ie minder moeite met balaanname: dus middenveld

    /   Beantwoorden  / 
  1. vvv

   Om te beginnen; Het is niet onderverdeeld enthousiasme, maar onverdeeld.
   Tja als je Co in huis haalt dan weet je wat er gaat gebeuren.In elk geval controverse.Toch denk ik wel dat hij er verstand van heeft.Twentepubliek is wat verwend geworden en denkt alleen maar geweldige voetballers in huis te hebben.Tja en dat is niet zo. Met een Janssen en een Ruiz gewoon ook wat geluk gehad. Net als Feyenoord ooit met Pi-Air en die Japanner Ono.Da’s het verschil en de slagroom op de taart.Blijf het vreemd vinden dat Tiendalli eerst weg mag, terug komt, basis staat, uitgefloten wordt en dat Buysse, die tijd terug al hoorde niet goed genoeg te zijn, dan weer Tiendalli mag vervangen.Die wegen zijn natuurlijk wel een beetje vreemd aan het bewandelen door ome Co.

     /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   Wisgerhof wil volgens mij wel graag sober spelen maar moet van Co de aanval in..

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Wisgerhof voegt aanvallend veel meer toe dan b.v. Bengtsson. Die komt de middenlijn helemaal niet over. Dus ik snap sommigen niet, dat ze gelijk om Bengtsson beginnen te schreeuwen als Wisgerhof eens een mindere wedstrijd speelt. Qua tegendoelpunten staan we op de 2e plaats, dus das gewoon netjes. Feijenoord-Twente zal a.s. weekend een open wedstrijd worden waarin beide ploegen willen voetballen en dat ligt Twente veel beter. Wat Loes hieronder neerkalkt klopt gewoon. De resultaten zijn op papier goed, maar voor de thuiswedstrijden zal Co wat moeten bedenken. Belangrijk hierin is gewoon de omschakeling, dat duurt allemaal veel te lang. En zoals reeds aangegeven hier op dit bloq; een lekkere snelle aanval begint o.a. bij de keeper.

      /   Beantwoorden  / 
    1. schalke04

     plus Wisgerhof is de aanvoerder. Belangrijke schakel dus in het team..

       /   Beantwoorden  / 
    2. Tukker 72

     @0049,
     Verstand van voetbal heb je in ieder geval niet.
     Bengtson is de best voetballende verdediger die we hebben.
     Daarnaast de kopsterkste van de 3 en ook nog eens de snelste.
     Vanwege het feit dat Wisgerhof aanvoerder is en Douglas nogal wat waarde vertegenwoordigt wordt er niet gewisseld.
     Feit is echter dat men bij Twente donderd goed weet dat Bengtson er in hoort.
     Het geen hierboven beschreven wordt volledig beaamt door Adriaanse, die echter geen problemen wil met de hierarchie in het elftal.
     Feit is dat Wisgerhof zijn tijd heeft gehad.
     Opbouwend dramatisch, volledig éénbenig en zo traag als een slak.

       /   Beantwoorden  / 
     1. 0049

      @ tukker72.
      a. waarom komt Bengtsson dan nooit de middenlijn over als hij zo goed kan voetballen.
      b. Hoe weet jij, dat hij sneller is dan b.v. Rosales.
      c. Waarom stelt Adriaanse en Co hem dan niet op. Heb nog nooit meegemaakt, dat een trainer zwakke spelers opstelt en een sterkere op de bank houdt.
      d. Lijkt mij niet dat een aanvoerder, omdat hij aanvoerder is tot zijn 65e in een elftal blijft staan.
      Maar je hebt gelijk dat Wisgerhof niet de snleste is en slechts éénbenig is. Maar gelukkig is Bengtsson 2 benig…toch? Jij hebt immers verstand van voetbal zo te horen.

        /  
     2. Edwin

      Wisgerhof is inderdaad over de top. Hij heeft echter als aanvoerder veel credit bij de Technische Staf. Zet Bengtson maar eens een paar wedstrijden naast Douglas. Zo geef je hem een faire kans en beslis je niet alleen over hoe hij is op de training of Twente 2.

        /  
     3. schalke04

      Wisgerhof heeft de laatste wedstrijden gescoord! Is hij dan niet goed genoeg? Kan hij het nog goed doen volgens jullie?? Na AZ de minste tegengoals en hij scoort.. Ja, hij is over the top.. Ohoh..

        /  
 6. Loes

  16 wedstrijden, 1 keer verloren. Niet bepaald slecht te noemen! Geen briljant spel, maar zeker geen briljant elftal. Zonder Ruiz en Theo J. Co wou geen versterkingen en dat keert zich nu tegen hem. Hopelijk komen er in de winterstop 1 of 2 goede versterkingen en dan wil ik het nog wel eens zien. Van mij mag Co blijven. In elk geval een kans krijgen op langere termijn iets moois neer te zetten. Want dat kan hij echt wel!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Jos V

  Steve terug zou imo prima zijn, op voorwaarde dat hij jeugd in past.
  Zijn drang naar exoten die niets toevoegen was nu niet echt succesvol, maar wel kostbaar…

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Goed opgemerkt!
   We zijn van veel van zijn spelers wel weer af maar heeft ons geen winst opgeleverd.

     /   Beantwoorden  / 
 8. jorik

  Co heeft toch al meerdere keren in de media gesolliciteerd naar een andere club? Feyenoord en laatst nog Fc Utrecht. Ik zou snel een andere trainer voor komend seizoen vastleggen. Is toch raar dat een trainer zoiets doet, en niemand hoor je erover!

    /   Beantwoorden  / 
 9. anusje

  steve gaat echt niet naar fc t heen als hij bij psv een paar ton meer int knippen heeft hoor….. En joop moet de knip trekken,oleeeeee voor een nr 10 …

    /   Beantwoorden  / 
 10. oldenzaler

  Wat een bullshit dat spreken over terugkomst van mc laren. Co staat 3e met twente een prima plaats mijn inziens.. (vertrek ruiz en janssen) Vergeet niet waar twente vandaan komt en hoe verwend de supporters zijn afgelopen jaren. Geef Co de kans… mc laren stond er ook niet het eerste seizoen. Wat betreft open sollicteren bij andere clubs? De interviewer vraagt Co iets en hij antwoordt erop. Heb hem op tv niet gehoord over open sollicitaties…

    /   Beantwoorden  / 
 11. Edwin

  Successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Edwin

  Als Steve terug komt, dan zal hij wel een wensenlijstje bij het bestuur hebben neergelegd. Hij wil met een aantal gelouterde spelers werken die hem succes kunnen brengen. Ik ben benieuwd wie er gaan komen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.