Glynor Plet vindt zijn draai bij Racing Genk

Hé als we daar onze Glynor Plet niet hebben! De vorig seizoen van Heracles Almelo overgekomen aanvaller, die door veel supporters van FC Twente al snel te licht werd bevonden en met het aantrekken van Luc Castaignos en Dmitry Bulykin min of meer overbodig was in Enschede, werd uiteindelijk verhuurd aan het Belgische Racing Genk. Daar lijkt hij zijn draai steeds meer te vinden. Afgelopen zondagavond scoorde Plet twee keer in het met 5-1 gewonnen duel met Bergen. En vorige week tekende Plet in de Europa League-wedstrijd tegen Sporting Lissabon ook al voor de belangrijke gelijkmaker. We krijgen er straks nog een heuse topspits mee terug!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “Glynor Plet vindt zijn draai bij Racing Genk

 1. Matn

  Een spits die de ballen tussen de palen krijgt ben ik momenteel al zeer blij mee, wat me nog het meest “pijn” doet is dat we Janko hebben laten gaan en daar geen goede vervangers voor hebben terug gehaald ( ik weet taktiek/ verkoop werd bepaald door het gegeven dat we onze aanval zouden afstemmen op De Jong, maar goed dan nog)

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Daar ben ik het mee eens, Twente is er te veel van uitgegaan dat Castaignos ,,de spits” zou zijn. En met deze tegenvaller missen we nu kansen/doelpunten en ook al zal Castaignos wel beter worden want ik geloof wel dat het er in zit maar er nog niet uit komt. Zonde! Kan kampioenschap kosten! Plet voelde zich ook wel bedonderd nadat hij gehaald was en er ook zo weer uitgegooid is, dat had hij niet verdiend. Mooi voor hem dat het bij Genk goed gaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   @ matn en twentemax…. als Janko er had gestaan dan was dat ook niet wat geweest… let op ik was groot fan van Janko… maar het spel hoe we nu spelen daar worden de spitsen niet echt in stelling gebracht! Janko is type Bulykin killers in de 16… hebben we buitenspelers die de achterlijn op zoeken en voorzet geven? Nee we hebben buitenspelers die naar binnen komen en zelf schieten… En de uitwedstrijden dan moet Luc het doen met zijn eigen loopacties en een pass die vervolgens weer verkeerd gegeven wordt omdat je geen type Perez hebt met een steekpass… Dus Luc valt niets te verwijten… en dan kun je er wel een Janko neerzetten, maar die stond nou eenmaal niet bekend om zijn meevoetballen…

     /   Beantwoorden  / 
   1. goaly

    helemaal mee eens
    als de voorzetten niet komen hebben we niets aan een spits als Janko,Luc etc

      /   Beantwoorden  / 
   2. twentemax

    Ha Trots, ik zie toch vaak dat Luc kansen mist die er bij een trefzekere spits wel ingaan. Daar vond ik Janko ook een prima man voor, gezien het aantal doelpunten dat hij maakte.

      /   Beantwoorden  / 
  2. rene

   Ik denk dat twente maar 1 ding mist en dat is een creatieve middenvelder. Zou durovic van Heerenveen niet wat zijn voor Twente?
   Kost geloof ik 5 miljoen maar dan heb je ook wat….

     /   Beantwoorden  / 
 3. Dinkeltukker

  Moeke:
  13 november 2012 om 10:17

  Michaylov zal wel geblesseerd raken na de interland……..

  Jij had een vooruitziende blik. En nu? Boschkert of Fernandez??

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Tsja, ik bedoelde het uiteraard cynisch dat Kortjakje misschien met een verrekte bovenlip zou terugkomen…………
   Dit is gewoon kloten voor hem en onze Trots.
   Ik wil Fernandez wel eens aan het werk zien.

     /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  fernandez denk ik maar

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Dat is dus de 2e speler die geblesseerd raakt voor of tijdens een interland. Gaf het vd week nog aan of we daar blij mee moesten zijn. NEE, dus!!! Dat kan een club als Twente pvd het kampioenschap kosten. En waarom? om nietszeggende oefeninterlands omdat de EUFA en/of FIFA dit persé wil. 1000x BAH!!!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Trots

  pffff dat is wel heeeeel erg slecht nieuws zeg…. en nu baal ik dat we er geen goede vervanger achter de hand hebben… niets ten nadele van Boschker…. maar goed laten we hopen dat het meevalt de eerste 3 wedstrijden moet ook nog zonder Michailov kunnen… maar ja 9 december psv uit… zou die dat kunnen redden? Ik hoop het zo!

    /   Beantwoorden  / 
  1. hendrik

   Fernandes is een prima keeper en ook Boschker nog steeds, zie hier geen probleem, probleem zit hem in de voorhoede, we hebben een scorende spits nodig, zet voor een verrassing Gutierrez op die plek tegen Utrecht

     /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Tja, inderdaad dus weer die kloten interlands die om niks gaan…. Zonde voor Michaylov en nog meer voor Twente. En ook al is Sander onze rots in de branding ook hij wordt een daggie ouwer! En die Fernandez moet ik vaker zien voordat ik hem beoordelen kan.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.