FC Twente in crisis: ook Cheick Tioté is van slag

Terwijl wij supporters naarstig speculeren over oplossingen voor al de problemen van onze club lijkt de crisis ook overzees te zijn doorgedrongen. Onze plaatstalen kampioensheld Cheick Tioté was koud terug van de Africa Cup of hij werd gearresteerd wegens een verkeersdelict. Ook hem zal het nieuws over de crisis bij FC Twente natuurlijk niet ongemoeid hebben gelaten. En dan gaat een mens gekke dingen doen. Ook Cheick Tioté. Het is te hopen dat hij meer dan één auto heeft, want anders moet hij de komende tijd fietsend zijn weg zien te vinden in Newcastle. Zijn auto werd namelijk in beslag genomen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

15 reacties op “FC Twente in crisis: ook Cheick Tioté is van slag

 1. FCT

  ik begin jouw sarcastische berichtjes een beetje zat te worden, Jack. Uit ieder artikel dat je plaatst sijpelt door dat je vindt dat er overdreven gereageerd wordt op de (huidige) prestaties. Het lijkt me dat dit blog niet bedoeld is om eenzijdig te zijn in de berichtgeving. Daar zijn de comments voor, toch?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Willem II aanhanger

  ik ben het gekut met fc twenet helemaal zat, laat ze zeggen dat het aan castaignos ligt, maar dit is deels waar… MCclaren heeft de spelers vanaf het begin afwachtend en belabberd laten voetballen, dan moet je ook niet verwachten dat deze huidige selectie binnen één tel de knop om kan zetten naar aanvallend voebal..

  Steve Mcclaren past alleen bij twente omdat z’n haar dezelfde kleur heeft als onze club !

    /   Beantwoorden  / 
 3. Fred Rutten

  @fct…

  Dus als Jack er een andere kijk op heeft dan begint het vervelend te worden?
  Schei toch uit FCT
  Wij zijn het ook niet eens met dat negatieve, verwende gedrag… zeggen wij dat jullie dat niet mogen doen? nee, iedereen mag zelf weten wat hij ervan vindt en hoe hij ermee omgaat

    /   Beantwoorden  / 
 4. WimB

  30 meter vooruit voetballen met het team. Ballen van de zijkanten. Moet je eens kijken van onze Luc er allemaal infrommelt.

    /   Beantwoorden  / 
 5. FCT

  @FredRutten
  Als je mijn comment goed leest dan zul je begrijpen dat ik bedoel dat de berichtgeving niet eenzijdig moet zijn (iets gekleurd, tuurlijk. We weten allemaal op welk blog we zitten) Laat de berichtgeving objectief zijn, dan kunnen in de comments de meningen gevormd worden

    /   Beantwoorden  / 
 6. phenix

  ik wil wel eens weten wie hier eigenlijk allemaal op dit blog zitten,zijn er mensen die een facebook account hebben?

    /   Beantwoorden  / 
 7. Hans

  @FCT
  Ik zie dat juist anders. Van een gewone voetbalsite verwacht ik volledige objectiviteit. Een site voor Twentefans voor zover mogelijk. Maar op een blog mag het best wat sarcastisch en gekleurd zijn.

  De manier van schrijven van Jack zorgt juist dat ik vaak deze site bezoek.

    /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Tjonge jonge, een beetje humor mag best! Jack, ga zo door met je berichten. Zwartkijkers zijn jullie te zeuren hierover!

    /   Beantwoorden  / 
 9. twentemax

  Phenix, ik blog hier en op voetbalzone.nl Verder doe ik niks, maar dat is ook wel genoeg vind ik. Maar hoezo, facebook?? Je zou je rot schrikken van die ouwe kop van mij! Begin dr niet an!

    /   Beantwoorden  / 
 10. phenix

  hier ook ouwe kop

    /   Beantwoorden  / 
 11. ber

  @phenix

  mN banknummer ook weten? ;)

    /   Beantwoorden  / 
 12. johan

  op zich leuk omdat bijv.telegraaf al over crisis praat als er een twentse veter los zit,maar toch het IS crisis omdat ik en velen als trouwe supporter al een jaar lang TOTAAL belazerd worden door Steve’s fratsen van klote opstellingen,wissels, benadering van bekertoernooiem

    /   Beantwoorden  / 
 13. phenix

  mag wel ber

    /   Beantwoorden  / 
 14. willie

  Zaterdag wedstrijd van het jaar

    /   Beantwoorden  / 
 15. Dinkeltukker

  @Jack. Gewoon zo doorgaan. Niks ad hand. Mensen die niet tegen een beetje kritiek c.q. sarcasme kunnen moeten deze site dan maar niet bezoeken.;-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.