Steve McClaren naar Derby County

We zouden het vandaag natuurlijk kunnen hebben over de kleine nederlaag van Jong FC Twente gisteravond in Eindhoven. Of over de dramatische knieblessure die Willem Janssen afgelopen zondag in de wedstrijd tussen FC Utrecht en Roda JC heeft opgelopen. Maar we kiezen ervoor om stil te staan  bij de nieuwe club van Steve McClaren. Hij is de komende drie seizoenen de verantwoordelijke man bij Derby County. Tot voor kort was hij assistent-trainer bij Queens Park Rangers. Steve McClaren vertrok begin dit jaar bij FC Twente en daarmee dreigde zijn grote verdienste voor FC Twente in de vergetelheid te raken. Hij is en blijft namelijk de enige echte kampioentrainer van ons Tukkers. En daarom volgen we hem en koesteren we hem, ondanks zijn mislukte laatste periode bij FC Twente. U ook?

8 reacties op “Steve McClaren naar Derby County

 1. Ber

  I don’t care… seriously… I don’t care….

    /   Beantwoorden  / 
 2. Banie

  Als Steve Twente zo lief was, dan was hij met lege zakken naar huis gegaan…..

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Ben geen fan van Steve, kopen kopen dat wou ie. Het team voetballers heeft ons kampioen gemaakt! NKufo, Ruiz, Jansen, Perez enz. niet Steve die stond er toevallig. Ik vind het wel erg sneu voor Willem Janssen dat ie zo n behoorlijke blessure heeft! Tjonge, pech en beterschap! En jong Twente bakt er niet veel van als ik het zo volg! Dus come on Jong Twente!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. twenteforever

  Gauw vergeten deze trainer ,werd kampioen door bepalende spelers zoals Ruiz ,jANSSEN ,pEREZ

    /   Beantwoorden  / 
 5. Haldamir

  Ook mij kan het weinig verrekken wat er van Steve terecht komt. Hij heeft bij zijn terugkomst teveel afgebroken bij FC Twente. Daarmee heeft hij meer verbruikt in credits dan dat hij had opgebouwd in zijn 2e periode.

  Farewell loser!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Cat Weazle

  Hij heeft één grote fout gemaakt; hij had noooooit terug moeten komen. Net zoals B. Ruiz niet meer terug moet komen. Keep the legend a live.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Ron

  Nou Jack, ik vind het wel leuk om te volgen waar Steve onze trainer geweest is, waar die momenteel zit, dat zelfde geldt voor bijvoorbeeld Chadli Ruiz e.d. Maar goed hoop dat het Steve goed gaat waarom niet he.
  off topic Bedankt Jack voor het vegen maar er staat alweer rommel om weg te vegen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Methew

  Zeker gekregen van je pappie’s vuisten, toen die jou voor het eerst zag

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.