Bryan Ruiz naar PSV

Het lijkt echt te gaan gebeuren en we kunnen hier natuurlijk niet de verschillende gevoelens negeren die dat bij ons Tukkers teweeg brengt. PSV gaat Bryan Ruiz naar alle waarschijnlijk voor een half jaar huren van Fulham. Enerzijds drukt het ons weer met de neus op al lang bekende feiten: namelijk dat moderne voetballers broodvoetballers zijn en dat clubsentimenten niet bestaande projecties van de supporters zijn. Anderzijds is er de vraag of Bryan Ruiz anno 2014 nog iets te zoeken zou hebben bij FC Twente. Een terugkeer zou zeker afbreuk doen aan zijn mythische status als de Tovenaar van de Titel. Gezien zijn prestaties in het shirt van FC Twente kan dat haast niet anders. Misschien is het daarom ook goed zo. En tenslotte, we kunnen er natuurlijk niet omheen, is er de treurige zieligheid van PSV. Zes jaar geleden werden de Eindhovenaren voor het laatst kampioen en iedereen weet dat het ook dit seizoen niet gaat lukken, met halverwege een achterstand van 11 punten op koploper Ajax. Daar kan die arme Bryan Ruiz echt niets aan veranderen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

9 reacties op “Bryan Ruiz naar PSV

 1. Ber

  It ain’t over till’ the fat lady sings….

  Ik vrees dat het bewaarheid wordt…

    /   Beantwoorden  / 
 2. joop

  Als psv wint van 020 is het verschil maar 8…. en twente 020 en vitesse zijn echt niet zo oppermachtig dat ze bijv bij groningen of utrecht uit nooit punten zouden gaan laten liggen… dus vlak psv niet uit

    /   Beantwoorden  / 
 3. joop

  We gaan hem dan helaas niet in de veste zien aangezien we psv al thuis gehad hebben

    /   Beantwoorden  / 
  1. Richard99

   Misschien is dat maar beter ook .

     /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Ik hou er niet van dat ,,mijn idolen” binnen de Nederlandse competitie bezig zijn. En ik ben het met Joop eens dat je PSV helemaal niet uitvlakken moet. Dus Ruiz kan ons leed en plezier bezorgen in het verkeerde tenue! Scheisse!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Marco

  Ik hoop voor Bryan dat ik ongelijk heb, want die sympathie heeft hij nog steeds bij mij. Maar ik vrees dat Bryan zijn oude vorm nooit hervind in de resterende 16 wedstrijden van dit seizoen. Dat is niet reeel als je 2 seizoenen nauwelijks hebt gespeeld bij een club die vergelijkbaar is met het kaliber fc groningen. Misschien dat PSV geld teveel heeft? Maar 1 miljoen euro voor een huurperiode van een half seizoen lijkt mij een belachelijk bedrag. Duidelijk een club in crisis die niet meer weet waar het mee bezig is.

    /   Beantwoorden  / 
 6. johan

  wij kunnen winnen van heracles zonder ruiz
  psv kan winnen van ajax met ruiz
  en dan zijn we gewoon op koers voor de titel…

    /   Beantwoorden  / 
  1. henk

   Tegen ajax heeft Ruiz ws nog geen werkvergunning. Met psv-twente heeft ie die werkvergunning wel binnen…..

     /   Beantwoorden  / 
 7. Joop

  @Marco, dat klopt alleen reken ik daar geen spelers toe met uitzonderlijke kwaliteiten en dan ook nog eens in de Mickey Mouse competitie ;)
  Daar is Ruiz op 75% nog 1 van de beteren ;)
  Ben wel benieuwd waar Pisvee hem neer gaat zetten, lees overal op het middenveld. Denk niet dat je zijn kwaliteiten dan optimaal benut.
  Maar goed dat zal me ook worst wezen.
  Laten we ons op vrijdag gaan richten, en succes iedereen de komende 4-5 maanden zal best ff verrot zijn hem in dat shirt te gaan zien.
  Maar we worden maar weer eens gewezen op hoe profvoetballers zijn.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.