Cheick Tioté heeft een harem

Kunnen we het wel gaan hebben over de 3-0 overwinning van Jong FC Twente op Fortuna Sittard, maar vandaag kiezen we voor wat smeuïger nieuws. En wel over onze granieten kampioensheld Cheick Tioté. Vorig jaar kwam de betonnen middenvelder al in opspraak in verband met een vals rijbewijs, deze keer is zijn roerige liefdesleven het thema. Naast zijn vrouw met wie hij Engeland woont is Tioté volgens het altijd betrouwbare The Sun ook getrouwd met een vrouw in Ivoorkust én heeft hij in Newcastle een minnares. Financieel zou onze Cheick de drie vrouwen allemaal moeiteloos kunnen voorzien, aangezien hij per week 60.000 euro verdient. En dat wordt mogelijk nog meer, aangezien Tioté met Newcastle United onderhandelt over een nieuw, verbeterd contract. Laat Cheicky maar schuiven.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

6 reacties op “Cheick Tioté heeft een harem

 1. rene

  Las net dat Collins john bij jong Twente mee traint. Weet iemand daar wat van af?

    /   Beantwoorden  / 
  1. joop

   Ik vermoed hetzelfde als wat jij gelezen hebt rene. Dat het niet is om in aanmerking te komen voor een contract maar gewoon vriendendienst om zijn conditie op peil te houden… maar je weet nooit… maybe als hij fitter blijkt te zijn dan we denken.. maar lijkt me niet

     /   Beantwoorden  / 
   1. offtopic

    Al gewoon een half jaar niet verloren, 30 maart voor het laatst. Knap hoor
    Hopen dat we de volgende 2 zware affiches ook goed doorkomen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Robbert

     Encyclo Joop begint weer

       /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

     Dan komt de eerste nederlaag steeds dichterbij. Zullen we het op Berghuis houden a.s. zondag? Ja, Berghuis man of the match is mijn voorspelling.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Ik zou er geen geld op zetten Dinkel. Volgens mij is die al een dikke maand uit de running en nog niet fit voor dit weekend.

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.