Oefenwedstrijd met veel beloften

Een oefenwedstrijd is een goede gelegenheid om de aanstormende talenten van je club weer eens in actie te zien. Zo kwamen tegen Rigtersbleek (uitslag 0-8) onder meer Jules Reimerink (scoorde 1x), Marko Arnautovic (2 goals) en Marcel Kleizen (1 goal) in actie.

Voor de 20-jarige Kleizen was het alweer een tijdje geleden dat hij voor het eerste mocht opdraven. Vorig seizoen kwam hij nog tot 5 wedstrijden, dit jaar bleef zijn speeltijd beperkt tot een kwartier (als invaller voor Luke Wilkshire bij Sparta – Twente). Met een aflopend contract en geen vaste plek bij de eerste selectie leek het dan ook gedaan bij Twente voor Kleizen.

Maar nee, want daags na Rigtersbleek – Twente verlengde de aanvaller van Jong Twente zijn contract met twee seizoenen tot zomer 2009. Een goede zaak, maar maak dan ook haast met de contractverlenging van Arnautovic, die volgens de beloften-volgers wekelijks uitblinkt en wel eens de opvolger zou kunnen worden van N'Kufo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.