FC Twente/Heracles A1 kampioen

Twente zal op zo'n 3000 man gerekend hebben voor de kampioenswedstrijd van FC Twente/Heracles A1. Al snel bleek dat meer mensen het Arke Stadion hadden verkozen boven de meubelboulevard, waardoor de hoofdtribune uitpuilde en ook het uitvak en de vakken daarnaast moesten worden opengesteld.

Circa 5100 toeschouwers hoe AZ op voorsprong kwam voordat Colak en Arnautovic kort voor rust orde op zaken stelden. Met de Alkmaarse gelijkmaker (Ruud Vormers tweede) in de 62e minuut kregen beide ploegen waar ze gezien het spelbeeld recht op hadden. Waarna het feestgedruis kon losbarsten.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.