Nederlaag voor Jong FC Twente door doelpunt in blessuretijd

Hoewel het erop lijkt dat we hier nog lang niet klaar zijn met klagen, schandaalspreken en huilen over de speelwijze van FC Twente afgelopen zaterdag in de competitiekraker tegen Ajax, gaat ons voetballeven toch ook echt gewoon door. Zo verloor Jong FC Twente maandagavond op eigen veld van Jong FC Den Bosch. Na een 0-1 achterstand maakte het team van trainer Patrick Kluivert een kwartier voor tijd gelijk maar kreeg in de blessure tijd alsnog het deksel op de neus: 1-2. Door de nederlaag is Jong FC Twente nog niet zeker van deelname aan de volgende competitieronde. Iemand iets over de door Patrick Kluivert gehanteerde speelwijze trouwens?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

28 reacties op “Nederlaag voor Jong FC Twente door doelpunt in blessuretijd

 1. Trots

  Haha ik snap het volledig, je inleiding webmaster.
  Goeiendag wat een verwende supporters hebben wij zeg.
  Wordt gewoon niet leuk meer.
  Ik hou van Twente, en ga me gewoon afsluiten van mijn “medesupporters” want die weten het wel goed te verzieken zeg.
  Zou me er bijna aan gaan storen, maar dat laat ik niet gebeuren want naar FC Twente gaan is wat ik graag doe.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @ trots. Dat is wat we allemaal graag doen; naar ons geliefd clubje gaan. Zingen, klappen en de longen uit je lijf schreeuwen. Alleen….wordt het plezier de laatste tijd een beetje vergald door de trainer met zijn tactiek en wazige wissels. We hebben allemaal het beste voor op dit bloq met onze club. Wij verwachten heus niet dat Twente elke week met 5-0 wint. Wat wij verwachten is een realistisch inzicht van de trainer en dan mag hij heus wel een keertje een inschattingsfout maken. Geen enkel probleem. Alleen is de competitie net op gang en meneer heeft al wel heel veel poedels gemaakt en dan is het logisch dat mensen op dit bloq hierover hun ongenoegen kenbaar maken. We zijn ALLEMAAL TROTS op FC TWENTE, maar de trainer moet oppassen dat we straks niet meer trots op HEM zijn. Daar gaat de hele discussie over. Ennuhhh; vertel dit verhaal ookm even door aan jou medestrijder Schalke04, want die snapt het geloof ik ook niet helemaal.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Okeej, maar stel dat Steve aanvallend zou spelen en ajax zou het 3-0 afstraffen? Of zondag lekker aanvallend tegen az en we worden 1-2 weg gecounterd? Zijn de mensen die nu zo klagen dan wel zo dat ze zeggen: van he wat jammer nou, we hebben verloren maar wat hebben we een gave pot gezien?
    Ik denk het niet, ik denk dat er dan wel weer wat te mekkeren is of zit ik er dan naast?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

     Dan hoor ik de reacties alweer: We hebben verloren! Steve wordt met dit materiaal niet eens kampioen, want we staan nu 3e! enz enz ;)
     Kortom, volgens mij verwachten die mensen wel dat we elke wedstrijd winnen en met goed voetbal. En dat bedoel ik te zeggen met daar komt alleen Barcelona bij in de buurt.
     Wij zijn FC Twente.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      ik heb het over realistisch spel en daar hoort geen blind aanvallen bij. tuurlijk kun je niet met oogkleppen op naar voren lopen. de balans is in dit team aanwewzig om verzorgd aanvallend voetbal te spelen. Dan moet je niet bij een 1-0 voorsprong een extra verdediger inbrengen, dan vraag je om moeilijkheden. Ik zie Twente liever met 5-4 verliezen in een enerverende pot, dan in de loopgraven gaan liggen en laf met 1-0 verliezen. en als je dit nu nog niet snapt!? pech gehad.

        /  
     2. Trots

      Misschien door de kritische houding van het publiek wordt Steve juist wel voorzichtig en behoudend… zo van: oei ik mag niet verliezen dan zwaait er wat!! Nu heeft hij de resultaten nog in zijn voordeel

        /  
     3. schalke04

      lweer met je eens!! Laat de klagers maar zeuren!!

        /  
  2. schalke04

   Helemaal met je eens!! NIet meer naar de klagers luisteren! Voor hen is het nooit goed!

     /   Beantwoorden  / 
   1. 特温特足球

    Schalke04 je kunt alles uitlegen naar je eigen verhaal.
    Voor iedereen die hier zijn menig geeft geld dat ze allemaal het best voor hebben met Fc Twente.
    Je hebt mensen die altijd zonder na te denken achter hun club aan lopen ook al gaat hij richting afgrond. deze vinden alles mooie, goed en prachtig en herhalen vaak weet je waar we vandaan komen.
    Je hebt ook mensen die , een opbouwende mening geven waar bij ze misschien een ander die de uitvoering heeft kan raken. maar welke wel een eye opener kan zijn waar door de club naar een hoger plan kan komen.
    In welke groep jij zit… maar zet je dan niet zo af tegen mensen die misschien in de andere groep zitten
    Bedankt Dinkeltukker zo kom je voor uit.

      /   Beantwoorden  / 
   2. johan

    wordt een beetje moe van die schalke04 hier. Die kijkt alleen maar naar de punten en als we winnen maakt het niet uit hoe, nou daar heb ik geen jaarkaart voor en ook nooit voor gehad (al jaaaaaaaaren) als het mij alleen om de punten gaat, dan knip ik die wel uit de douwe egberts pakken. Het mooie van deze selectie is dat je en mooi voetbal kunt spelen en punten kunt pakken, maar Steve denkt vooral in de “de nul houden”, ik wil dat ie denkt de “2-0″ maken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. samder

     precies, liever met goed voetbal een keer verliezen dan met laf voetbal ergens een puntje pakken

       /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  @Trots, zoek Rita Verdonk op die is nu ook alleen !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Huh? zei er iemand wat? ik hoor je lekker toch niet!! nananananannanananannana

     /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   Trots is helemaal niet alleen met zijn mening! Wat een belachelijke reactie van je trouwens.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  En oeverloos doorlullen over een wedstrijd helpt de stand toch niet veranderen! Het is zoas het is, zei mien opoe altied en doar mu j t met doan. Stel je voor dat iedereen hetzelfde dacht dan was t ok niks an! You win some you lose some,(ligt aan de manier waarop) verdan mar weer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. matn

   het gaat niet om EEN wedstrijd het gaat om de wedstrijdtactiek in z’n algemeen deze is volgens mij (en bijv dinkeltukker en moeke ook, als ik het goed heb begrepen) veels te behoudend en te angstvallig. Altijd leunen op de achterhoede en hopen op een actie van de voorhoedespelers (zijn “specialones”)volgens mij roep je met deze speelstijl het onheil over je af plus dat ik het niet om aan te gluren vind. dat de resultaten goed zijn is momenteel mooi meegenomen maar deze hadden we mi ook met een attractievere speelwijze behaalt. dat menigeen zoals Trots en Schalke04 hier anders over denken is toch alleen maar goed, hoe meer meningen hoe meer inzicht je krijgt over je eigen mening. KWW

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Dat ben ik ook helemaal met jullie eens en ik hoop ook de komende tijd een andere tactiek te zien. Maar k vraag me af of die er komt. Stel jij mocht kiezen; kampioen met dit voetbal of een prachtig aanvallend Twente dat het maar tot 6e schopt??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

     Natuurlijk kiezen we dan voor kampioen worden, maar dat weten we pas volgend jaar april/mei. En bovendien schat ik zomaar in dat je met wat meer aanvallend voetbal een grotere kans maakt om kampioen te worden dan de huidige tactiek.

     Afijn, we will see.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Ik zou dat zo 1-2-3 nog niet eens weten. Het kampioenschap van 2010 zie ik als het kampioenschap van Bryan Ruiz en niet van ene Steve McLaren. Zonder die special one had Steve niet die roem in Enschede gehad. Roem die langszaam gaat afbrokkelen als hij het team niet gewoon lekker vers van de lever laat spelen en dan zien we wel waar we eindigen. Als dat de 3e plek is en ik verlaat telkens met een vette glimlach het stadion, dan vind ik dat prima. En met dit materiaal zou het een schande zijn om weer als 6e te eindigen. Dan zit er iets niet goed!

        /  
  2. Trots

   precies twentemax, helsingborgs en az staan alweer voor de deur… ook belangrijke en zeer lastige duels… laten we ons daar op focussen met ons allen!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Trots

  even offtopic:

  Wat als in de winterstop een club zich meld voor Michailov?
  Wie zou een goed vervanger zijn?
  Is Fernandes goed genoeg voor het 1e? Heb hem weinig zien keepen.
  Jammer dat ze Velthuizen vorig seizoen niet gratis hebben opgehaald, net als Janmaat had ik ook al eerder geopperd.
  Beide komen nu in aanmerking voor het Nederlands Elftal, vindt het echt een gemiste kans.
  En kon je van te voren zien dat die meer potentie hebben dan Breukers in het geval van Janmaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Was een paar jaar geleden ook erg fan van Pietje. Maar als je goed naar hem kijkt is hij te onrustig. Hij maakt soms spectaculaire reddingen maar kan de top niet aan denk ik.

     /   Beantwoorden  / 
  2. twentemax

   Er zijn niet zoveel goede Nederlandse keepers, k zou Fernandes niet kunnen beoordelen. Hoop dat Michay nog een poosje blijft want ook al is ie blessure gevoelig, keepen kan hij wel!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Ijscoman

    Meen je dat nu echt dat die arrogante bal goed kan keepen.Hij kan er werkelijk helemaal niks van!!!!!De goal tegen Ajax had hij ook al moeten hebben en dat is niet voor de eerste keer dat hij een bal moeten pakken.Maat waarom is het een slechte keeper:
    a.Hij coacht nooit
    b.Elke doeltrap en uittrap komt bij de tegenstander.
    c.In het mee voetballen is hij maar matig.
    d. Bij ballen van de zijkant komt hij nooit van de doellijn.
    e. Hij is veel tevaak geblesseerd,mede door een slechte mentaliteit.
    In de winterstop verkopen snel afscheid van nemen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

     Ik vind hem wel goed, punt.

       /   Beantwoorden  / 
    2. twentemax

     Welke betere keeper wil je er dan na de winterstop inzetten????? Je kunt nergens fatsoenlijke keepers vinden, het wordt tijd dat Sander Boschker een paar jonge liefst Tukkers gaat opleiden voor tussen de latten bij Twente!

       /   Beantwoorden  / 
   2. sjoerd

    nou dan ben je toch echt te weining in het stadion geweest. Heb Michailov onmogelijke ballen zien pakken. Niks mis met die keeper. Vaak krijgt ie niet zoveel te doen he. Fout bij de goal was natuurlijk Brama die Eriksen gewoon 1,5 meter ruimte geeft.

      /   Beantwoorden  / 
    1. samder

     Het is een goede keeper maar die bal van Eriksen had ie moeten hebben en vond ik niet echt een fout van Brama

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.