Jong FC Twente verliest met 6-3 van Jong Heracles

Wie dacht na de domper van dit weekend in Kerkrade zijn of haar chagrijn snel weer kwijt te zijn komt bedrogen uit. Maandagavond deed Jong FC Twente er namelijk nog een schepje bovenop door in Almelo met 6-3 van Jong Heracles te verliezen. Edwin Gyasi, Feliciano Zschusschen en Mirco Born tekenden maakten de doelpunten voor Jong FC Twente.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

24 reacties op “Jong FC Twente verliest met 6-3 van Jong Heracles

 1. tukkerwolf

  helaas was de uitslag terecht. Jong Twente kwam met name verdedigend niet goed voor de dag. Gyasi is erg leuk om naar te kijken en deed het goed. Verder erg veel jonge jongens bij Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dinkeltukker

  Ik kom toch nog even terug op ons eerste team en heb daarbij zo mijn eigen bedenkingen over Joop en Steve. Dat ze beide dikke kameraden zijn, staat buiten kijf. Steve zeurt bij Joop over spelers en Jopie trekt zijn knip met de mededeling;’maar dan stel je ze wel op beste Steve, want anders is het kapitaalvernietiging!’ Rooie Steve kan dan alleen maar knikken en laat spelers waaraan een duur (huur)prijskaartje hangt maar aanmodderen. Tadic uit vorm. Wisselen? kan niet, want hij is te duur. Boyata moet echt wel spelen met zo’n huurprijs maar kan er geen kloten van.Castagnois ploetert maar en komt geen steek verder. Ik denk dat dergelijke spelers onder een ONAFHANKELIJKE coach al lang op de reservebank terecht waren gekomen c.q. na 15 minuten waren gewisseld, zoals dat bij Koeman en Advocaat afgelopen weeekend wel gebeurde. Trainers die hun eigen weg bepalen en niet met een schuin oog naar de ereloge kijken. Zouden daarom Preudhomme en Co maar zo kort bij onze FC in dienst zijn geweest, omdat ze wel het lef hadden het team naar hun hand te zetten ongeacht het prijskaartje?? Ik weet het niet, maar zo langzamerhand krijg ik een vreemde smaak in mijn mond en moet het kapitaal blijkbaar op het veld staan. In vorm of niet. Ondertussen zitten mensen op de tribune en voor de tv zich groen en blauw te ergeren omdat een coach een wedstrijd niet kan of mag laten kantelen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Mwoah weet ik niet dinkeltukker, zal vast een kern van waarheid in zitten dat bepaalde spelers meer krediet krijgen omdat ze veel geld gekost hebben en je geen kapitaalvernietiging wil hebben… maar goed ik zeg nogmaals voor mij staat buiten kijf dat Tadic en Castaignos gewoon met dikke winst verkocht gaan worden… Ik denk dat mensen ook wel iets te makkelijk over het aanpassen heen stappen, het moet toch ff wennen enzo?
   Verder denk ik niet dat Steve niet mag wisselen van Joop, want als we daardoor wedstrijden zouden winnen dan zal Joop daar alleen maar heel gelukkig van worden… want alles draait natuurlijk om de punten en de ranglijst… dus als we een wedstrijd zouden winnen door Tadic te wisselen dan zou Steve dat echt wel zelf doen of mogen doen van Joop hoor.
   Maar Tadic is gewoon een speler die een wedstrijd vanuit het niets kan beslissen, ook al raakt hij geen bal…. hadden Perez of Ruiz ook weleens maar net dat ene momentje… dat kan het hem doen…
   En Castaignos zal straks als Bulykin echt wel vaker gewisseld worden als het niet loopt met hem… maar ik zeg je: laat die jongen maar staan, die gaat ons heel veel plezier bezorgen… ben ik echt super van overtuigd…
   Hij doet nu misschien gewoon nog iets TE veel, waardoor hij als hij in positie komt te vermoeid is of iets in die trend… maar dat moet kluivert ofzo hem wel kunnen leren toch? Hij is net 20 geworden… nog veel te leren…
   Boyata heb ik je in het andere forum uitgelegd waarom ik denk dat hij speelt…

     /   Beantwoorden  / 
  2. Trots

   En nu lijkt het net alsof Bengtsson de verlosser is, ik kan me ook nog heel wat wedstrijden herrineren dat Bengtsson het ook niet was en afgeserveerd werd hier… toen az uit enzo dat Altidore paar keer scoorde… en nog wel wat wedstrijd meer… dus ja of het Boyata, Bengtsson of Wisgerhof wordt is mij om het even hoor…. Is op alledrie wel wat aan te merken, en ik denk dat ze alle 3 ook wel hun pluspunten hebben…

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    bengtsson… kan me vergissen, maar waar heeft Wisgerhof precies gefaald? tuurlijk snelheid is wat minder en eigen goal tegen
    Hannover was niet best, maar de tegengoal bij Roda , dat soort dingen nog niet gezien met Wisgerhof centraal dit seizoen, toch?

      /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Goed dat de jonkies voetballen en laat ze maar een keer dik verliezen, geeft niks. Als ze er maar van leren en verder komen. Meer eigen jonkies in de selectie is ook prima!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Loes

  Het loopt nog niet, maar we staan wel bovenaan. Wat was Roda blij met het punt. Ze gingen zelfs tijd rekken terwijl ze nog een kans hadden. Geeft wel aan hoe de status van FC T veranderd is. Het leek wel of Roda de champions l had gewonnen. Terwijl ze thuis gewoon een punt pakten tegen FC T.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Dat we nog, met nadruk op ‘nog’, bovenaan staan zegt meer over de kwaliteit van onze nederlandse competitie dan dat het de grote kracht van Twente is. Roda mag met dat team blij zijn dat ze 14e worden in de competitie. Dan mag je ook blij zijn met een punt tegen de koploper. Maar ik denk dat men Twente op dit moment overschat in Nederland.Het team kan geweldig voetballen, zie Hannover, zie Burkaspor, maar op de één of andere manier draait het gewoon niet en is het veel te vaak niet dan wel. Dat wekt gewoon ergenis bij de gemiddelde supporter. Dat het nu nog niet loopt mogen bepaalde figuren zich binnen Twente aanrekenen, want we zijn al sinds juli onderweg, Loes……….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Moeke

    En als er nou zichtbaar progressie is ok, maar dat zie ik eerlijk gezegd niet. Of heeft de absentie van Fer/Bjelland meer invloed dan we denken?
    Ik kan in ieder geval niet wachten tot in ieder geval Fer weer kan spelen want zijn power wordt zooo gemist!

      /   Beantwoorden  / 
    1. 特温特足球

     Tja laten we het niet overdrijven met dit team moet je ook heel leuk kunnen voetballen maar ik denk dat je een trainer moet hebben die ze kan motiveren en niet deprimeren
     Kijk naar Verhoek bij Feyenoord geeft in eens weer goede voorzetten.
     Vaste waarde bijna weer bij hun.
     ..
     Ik ben er wel uit, heeft die ook nog eens een contract voor volgend jaar…pff lange zit nog voor ons suporters

       /   Beantwoorden  / 
     1. Matn

      Volgens mij zelfs voor nog twee jaar na dit seizoen, ik hoop echter dat ik dat hartstikke fout heb aub

        /  
 5. N

  Ik zeg Verbeek

    /   Beantwoorden  / 
 6. Moeke

  Volgens mij na dit sezoen nog 1 jaar.
  Trouwens, Theo Vonk roert zich ook een beetje. Hij hoopt dat Twente niet net zo wegzakt als afgelopen seizoen maar dat dreigt wel……..

    /   Beantwoorden  / 
 7. Edwin

  Fer weer terug op het trainingsveld. Dat is goed nieuws. Castagnois traint als een beest, en scoorde er op los. Ook goede loopacties. Tadic staat er binnenkort weer. Als Fer en Bjelland terug zijn, dan moet Steve keuzes gaan maken. Niet naar status kijken, maar degene die in vorm zijn opstellen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   En laat tot nu toe Steve telkens de verkeerde keuzes maken. Ik denk dat Joop eens een keuze moet maken als het tot aan de winterstop zo blijft doorkwakkelen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Trots

   Ik zie het al weer voor me al die supporters en dat waren/zijn er heeeel wat geweest hier…. straks allemaal wat een geweldige spits hebben wij, heb altijd al vertrouwen in hem gehad! :P
   Zo gaat dat dan he… ben er wel benieuwd naar… wie hier op het forum vindt en blijft erbij dat castaignos er niets van kan en niet gaat slagen bij twente? roept u maar… kunnen we het in de gaten houden ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Matn

    Castaignos durf ik niet te zeggen maar McCl……. Weet ik wel zeker dat het niets is en ook na de winterstop niet wat wordt

      /   Beantwoorden  / 
   2. Dinkeltukker

    Natuurlijk reageer ik wel even, Trots. Op dit moment vind ik Castaignos zwaar tegenvallen. Zijn inzet en werklust is meer dan uitstekend, die jongen loopt zich een slag in de rondte en ik zou willen dat ze allemaal zijn werklust hadden! Maar op dit moment zijn zijn balaannames slecht en mist hij de rust en het overzicht voor de goal. Maar dat hij het kan heeft hij bij Feijenoord bewezen en daar klamp ik mij maar aan vast. Hem afschrijven vind ik nog veel te vroeg.Ben wel van mening, dat als hij niet in de wedstrijd zit hij gewisseld moet worden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

     Die rust voor de goal ontbreekt op het moment indd nog een beetje, juist doordat hij zoveel energie in zijn spel stopt… dat breekt hem nu een beetje op, maar laten we niet vergeten dat hij een jaar stil gestaan heeft… tenminste, geen wedstrijden gespeelt heeft… over 6 wedstrijden zul je al weer verbetering zien…

       /   Beantwoorden  / 
   3. johan

    er zijn wel meer spitsen die niet kunne voetballen maar sleuren en scoren als een gek, denk dat hij er net zo één is. Gaat echt nog veel doelpunten maken voor Twente! Maar is geen voetballende spits, dus daar niet op afrekenen. Als McClaren degene is die alleen over de opstellingen steeds doorvoert en over het wisselbeleid gaat, dan heb ik er ook niet veel vertrouwen meer in. Ik wil gewoon een Twente zien dat er voor gaat , aanvallend wisselt als je achter staat en niet verdedigend als je voor staat en als je verliest, dan zeg je jammer dat we verloren hebben maar we hebben er alles aan gedaan. Nu horen we eerst voor de wedstrijd welke geweldige tegenstander we nu weer krijgen en dan spelen we met poep in de broek en pap in de benen en zeggen we als het mis gaat “1-1 ia terecht” of “we moeten van deze nederlaag leren” Tja, dat vind ik geen Twente mentaliteit.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     twee honderd procent met je eens ! Waarom niet van eigen kracht uitgaan ipv altijd roepen van ….dit word moeilijk .een zware tegenstander !
     kijk bij een Psv en een Ajaks is het te begrijpen ,maar als je ookal in je broek schijt bij bv Rkc .roda .willem 2 en al dieandere kleine jongens …nou dan doe je het verkeerd. Hadden we geen mental coach ?(B

       /   Beantwoorden  / 
     1. twenteforever

      Beswick ? die kun je dan ook beter wegsturen .gvd waarom geen mentaliteit van over mn lijk !! come on Twente !! proud to be a tukker ….zo moet het zijn anders niet !mouwen opstropen er dran !

        /  
   4. twenteforever

    Castaignos is een goede spits in potentie . Alleen deugt het systeem van Mac niet !! hoe kun je spelen met Tadic die stijf links is op rechts en Chadli op links ! allebei komen ze constant naar binnen dus krijgt Luc GEEN FATSOENLIJKE BAL .Hij is doordat hij zo graag wil tonen dat hij kan (scoren ) te druk met bal aanname zo dat hij hierdoor onzker overkomt (onrustig) . Laat mac de opstelling veranderen (wat ik betwijfel) gooi het middenveld om >>>Brama eruit !! dat is de storende factor met zijn oeverloos balletje breed balletje terug ! Guiterrez erin !

      /   Beantwoorden  / 
   5. twentemax

    Luc komt er wel, geduld!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.