Jong FC Twente verslaat Jong RKC Waalwijk

Jong FC Twente heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Jong RKC Waalwijk winnend afgesloten. Op het trainingscomplex in Hengelo werd het 3-2, na een ruststand van 2-1. Edwin Gyasi scoorde twee keer en Tim Breukers nam één treffer voor zijn rekening. Behalve Edwin Gyasi kwamen er geen spelers in actie die met enige regelmaat in het eerste elftal optreden.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Jong FC Twente verslaat Jong RKC Waalwijk

 1. Miura

  “Met jonge spelers win je geen wedstrijden”, zou McClaren gezegd hebben volgens ‘de Snor’. Als ‘ie dat idd gezegd heeft, laat ‘m ‘s lekker met Ronald Koeman babbelen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Twee jaar geleden begon Steve er al mee om geen/weinig energie in z’n jeugdige achterban te geven. Dus zit wel een kern van waarheid in.

     /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Het is een feit Twente moet meer in zn eigen jeugd stoppen!! Talent zat in huis en niet voor de eerste de beste miljoenen spelers de deur uit doen. Al worden er ook wel wat verhuurd en die kunnen dus zo terug. Bij Go Ahead spelen Promes en Nick Marsman toch ook op huurbasis? En of John zo gelukkig is bij Benfica, volgens mij niet. Edwin Gyasi kan zo weer in de selectie want die is goed.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.