Jong FC Twente verslaat Jong Vitesse

Jong FC Twente heeft maandagavond vast een voorschot genomen op de uitwedstrijd van het eerste elftal aanstaande zondag tegen Vitesse. Jong Vitesse/AGOVV werd op het terrein van De Bataven in Gendt met 1-3 verslagen. De ploeg van Patrick Kluivert besliste binnen 23 minuten de wedstrijd door een 0-3 voorsprong te nemen. Die kwam tot stand door doelpunten van Tim Hölscher, Felitciano Zschusschen en Joey Pelupessy (uit een strafschop). Pas in de 83e minuut scoorde Jong Vitesse/AGOVV tegen. Al met al een uitermate geschikt scenario voor de wedstrijd van komende zondag lijkt ons.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “Jong FC Twente verslaat Jong Vitesse

 1. Gert

  Zo, de eerste tik is uitgedeeld, Proficiat mannen van Kluivert.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Schalke04

  Zondag half 1 he? In een leeg gelredome..ik vind het nu al spannend! Hoewel je natuurlijk niet elke wedstrijd hoeft te winnen..als je maar van de kleintjes wint! Want daar word je mee kampioen.. Ps: Utrecht vind ik ook een kleintje

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Ik weet niet bij welke opticiën jij zit en of jij teletekstpagina 819 op zn kop houdt, maar volgens mij staan Vitesse en Fc utrecht resp. 3 en 4e, dus geen kleintjes dit jaar. Gelredome zal ook niet leeg zijn…er komen zekers 600 Twentesupporters :-) Laten we na 1 redelijke wedstrijd even met de beentjes op de grond blijven staan en kijken of Steve Cleansheet en zijn krijgers er een passend gevolg op kan geven. Weer slap en inspiratieloos spelen en de Feijenoordwedstrijd is zo weer vergeten.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Goed gedaan jon gTwente, nu zondag ook winnen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  ik kan me niet écht voorstellen dát cabral die rechtsback gaat opvreten.. maar goed trek deze lijn door steve en selectie!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.