Jong FC Twente speelt gelijk tegen Jong Feyenoord

Maandagavond ontmoetten Jong FC Twente en Jong Feyenoord elkaar op het trainingscomplex in Hengelo. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Kort na rust zette Felitciano Zschusschen Jong FC Twente op een 1-0 voorsprong. In de blessuretijd van het duel maakte Gyon Fernandez de gelijkmaker voor Feyenoord én kreeg Mark Engberink zijn tweede gele kaart. Een ranglijst van de beloftencompetitie kon ik zo gauw niet vinden. Iemand enig idee hoe hoog Jong FC Twente staat?

2 reacties op “Jong FC Twente speelt gelijk tegen Jong Feyenoord

 1. twentemax

  Jack, wat ben je lui! De stand en verloop van jong FC Twente staan gewoon op http://www.fctwente.nl onder kopje jong FC Twente. Ik heb maar even wat werk voor je gedaan, ben toch vrij vandaag. Hier komt de stand(schrik niet);
  1 Jong Heerenveen/Emmen
  2 Jong PSV
  3 Jong Heracles
  4 Jong Utrecht
  5 Jong Ajax

  en dan op een 6e plek Jong FC Twente
  werk aan de winkel voor Patrick Kluivert dus!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Arjan

  Bij winst had Twente op de 2e plaats gestaan. Nu staan ze in punten gelijk met de nrs 2 t/m 5 met een achterstand van 2 punten op de nr 1. Het was een beetje hetzelfde verhaal als bij het 1e elftal. Ze kwamen op voorsprong en daarna lieten ze het lopen. Totaal geen aanvallende intenties meer. Pas na de 1-1 werd er weer een fatsoenlijke aanval op de mat gelegd. Verdiend gelijkspel dus!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.