Jong FC Twente verliest in Utrecht

Kan er ook nog wel bij. Jong FC Twente deelt momenteel in de malaise bij ons Tukkers. Maandagavond werd in Utrecht namelijk met 3-1 verloren van Jong FC Utrecht. Al na vijf minuten kwam de thuisploeg op voorsprong en bij rust stond Jong FC Twente op een kansloze 3-0 achterstand. De treffer van Peter Gebben in de tweede helft bracht de zege voor Jong FC Utrecht niet meer in gevaar. En zo blijven we met z’n allen nog wel even in mineurstemming.

38 reacties op “Jong FC Twente verliest in Utrecht

 1. Trots

  offtopic:

  Nou we hebben de selectie gehoord: we laten de trainer niet vallen!
  We hebben Jopie gehoord: we laten de trainer niet vallen!
  Pech met de vele blessures, na de winterstop vallen alle puzzelstukjes echt wel samen.
  Kortom: nu kappen met dat verwende gedram en je club steunen nu het wat minder gaat!
  En als het je niet bevalt? Dan blijf je lekker weg, dan verdien je de naam supporter niet.
  Spelers en bestuur hebben er vertrouwen in, wie zijn wij dan om hun daar niet op te vertrouwen?
  Kunnen dan wel afgaan op het gevoel van ene Dinkeltukker en een paar anderen maar ik vertrouw dan toch liever op Jopie en zijn mannen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Je doet je best maar EO-kameraad, maar je kunt mij echt niet overtuigen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Moeke

   Ieder z’n mening/gevoel, maar dat de spelers en Jopie hun steun betuigen aan Steve zegt me helemaal niets. De voetbalwereld is zo opportunistisch als wat en mochten de komende wedstrijden puntverlies opleveren kan dat allemaal zoweer anders zijn.

     /   Beantwoorden  / 
  3. 特温特足球

   Tussen de regels door lees ik dan als het weer een nederlaag word hebben we een andere trainer.
   Ha HA HA trots hoe lang volg jij al provesioneel voetbal ha ha.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Vanaf 1993 een seizoenskaart bij Twente.
    Zullen er ongetwijfeld hier zijn die er langer naar toe gaan, kan ik niets aan doen moet je bij me ouders zijn :)
    Maar vanaf 93 dan wel genoeg gezien hoor, alle uitwedstrijden in nederland gehad, duitsland, engeland, portugal, spanje mijn wedstrijdjes gehad noem maar op :) + abonnement op vi, sport1, eredivisie live noem het maar op :P
    Oh ja en elk jaar in de prijzen bij profcoach en ek poultjes e.d. een schitterende nieuwe televisie, barbecueschotel, 200 euro met het afgelopen EK.
    En dan heb ik een vraag voor jou? Hoelang heb jij les gehad op school? provesioneel voetbal… HA HA HA

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Moet je niet doen Trots, want jij schrijft ‘ik vindt’ en mijn lerares heeft op de kleuterschool reeds (=al) geleerd, dat dit zonder ‘t’ is. Hulde voor al jouw gevolgde wedstrijden en gewonnen prijzen, maar dat maakt op dit bloq volgens mij niet zo’n indruk.

       /   Beantwoorden  / 
 2. FCTim

  McClaren wil in de winterstop een nieuwe spits halen zie ik net. Nou dat geeft wel aan hoeveel vertrouwen die in Castagnios heeft. Kan hem helaas ook nog geen ongelijk geven, Castagnios bakt er vrij weinig van. En als dan zo’n jongen voor ‘n prikkie op te halen is bij Nothingham…..tja.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tukker 72

   Daar ligt het probleem niet.
   Een spits moet je bedienen, dus voetbal moet vanaf het middenveld komen
   Een brama, Janssen maar ook Schilder hebben te weinig voetballende kwaliteiten.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Er is maar één speler die de voorhoede van bruikbare ballen kan voorzien en dat is Tadic. Maar Steve probeert het gewoonweg niet. Jammer, want ik zou Tadic graag eens een maand of 2 op die positie willen zien. Volgens mij kan hij dat aan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTim

     Dat van Tadic ben ik 100% met je eens. Maar Castagnios heeft afgelopen zondag geen bal goed geraakt tot de 92e minuut. Ik vind dat ie genoeg krediet heeft gehad en z’n belofte maar eens moet gaan inlossen. Neemt niet weg dat ik ook vind dat je niet een onbeduidende Engelse spits moet halen uit de 3e divisie.

       /   Beantwoorden  / 
   2. WW

    tukker het zou ook wel fijn zijn als de spits iets met een bal kan als hij hem krijgt en niet van zn voeten laat springen, verkeerd aanneemt of te ver vooruit speelt. Een bal op Castaignos is momenteel gelijk aan de bal inleveren bij de tegenstander. Daarom wordt hij steeds minder aangespeeld. Je speelt in balbezit in feite maar met 10 man.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     @WW, ben ik 100% met jou eens. Maar dat hij het kan heeft hij bij Feijenoord bewezen. Maar er loopt toch een Youri Mulder rond die met hem aan zijn tekortkomingen kan werken? Gebeurd dat dan niet, vraag je je af? Verder zie ik hem vele vele onnodige meters maken. Jagen op een bal terwijl zijn medespelers op een afstandje toe staan te kijken. Castaignos begint een beetje op Bairami te lijken; 100% inzet maar o zo ongelukkig in balbezit.

       /   Beantwoorden  / 
     1. WW

      Bij feyenoord speelden ze destijds countervoetbal en liet de tegenstander meer vrijheid aan feyenoord, gewoon omdat het kon, en daar is castaignos uitermate geschikt voor. Hij heeft ruimte nodig om snelheid te maken. Bij een tegenstander die zich ingraaft heb je weinig aan castaignos!

        /  
    2. Moeke

     Eens.

       /   Beantwoorden  / 
   3. johan

    eens Boelykin knikt ze echt wel binnen hoor, maar hoeveel ballen zijn er geweest? Precies nul vanaf de zijknat (naar boven afgerond). Dus die engelse spits denkt ook, waar blijft de aanvoer. Eentje uit een vrije trap, toen was ie bliksemafleider voor Castaignos die scoorde.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

     zijknat = zijkant. maar ja de tranen spring je ook in de broek de laatste tijd als supporter.

       /   Beantwoorden  / 
 3. Jan

  Alle aankopen van mc claren zijn miskopen geweest, javadov, akram, fernandez, verhoek, plet,carney enz enz .die mc coldrick heeft 12 keer gescoord maar wel op het niveau van de hoofdklasse ( 3e divisie engeland) zijn gemiddelde staat op 192wedstrijden 30 goals (check maar na op wiki).
  Ik zie liever een echte grote spits komen en als daar geen geld voor is een goaltjesdief zoals armenteros.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   Als je dan toch een spits wil halen dan Armenteros idd. Hadden ze al moeten doen ipv Plet toe der tijd.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Edwin

  Twente mist elke creativiteit op het middenveld. Brama doet zijn best, maar op het niveau dat Twente wil halen komt hij te kort. Janssen is een loper. Tegenstanders maken het veld klein en spelen compact, dan komt Janssen niet aan de bak. Castagnios mist scherpte en startsnelheid. Daarnaast is zijn zelfvertrouwen tot een minimum gedaald.Centraal achterin mis je Bjelland. Die schuift in en heeft een goede inspeelpass. De heren die er nu spelen vestigen binnenkort het wereldrecord Balletje breed.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @Edwin, ook met jou ben ik het 100% eens. Bengtsson speelt sober en Douglas schakelt zijn mannetje uit, maar opbouwend zijn ze van geen enkele toegevoegde waarde. Brama staat dan voor hun neus om de bal na ontvangst net zo hard weer terug te kaatsen. De technische staf zal wel wachten totdat Bjelland weer beter is, maar eigenlijk is het een tekortkoming in de balans van de hele selectie. Nu lees ik weer dat men de zoveelste voorhoedespeler binnen willen halen.Leuk en aardig, maar als er niemand fatsoenlijk sie spitsen van aanvoer voorziet is het snel afgelopen. Dan kun je zelfs Messi er neerzetten zonder dat het wat wordt.

     /   Beantwoorden  / 
 5. rene

  Djurovic van heerenveen halen. Is wel vijf miljoen maar dat verdiend zich dubbel en dwars weer terug. En dat is nu net een creatieve middenvelder die we nodig hebben.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Is hij creatief?
   Ik vindt het ook een hele goede speler hoor maar heb het idee dat het ook meer een speler is die het van loopacties heeft beetje als Willem Janssen maar toch ook weer niet.
   Niet helemaal hetzelfde type als Willem Janssen, heeft wel wat meer techniek enzo.

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    Ik vind hem voetballend 3 klasses beter. Maar klopt hij heeft veel loop vermogen. Maar is tevens een heel creatieve voetballer. Ik zou zeggen ga een keer een wedstrijd van heerenveen volgen dan zul je het zien. maja 5 miljoen is dan ook geen koopje

      /   Beantwoorden  / 
 6. Harm

  Volgens mij hebben we die creatieve middenvelder nog steeds zelf in huis nml. ene Chris David.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Harm

   Waarom zou Martin Jol daar nu zo geil op zijn?
   3x raden.

     /   Beantwoorden  / 
  2. sjoerd

   heb hem zien spelen , goede speler en ook wel een speler met bluf. Weet niet wat het is waarom Twente de eigen jeugd niet weet te binden, zelfs een blinde kon bijv. zien dat Gourye meer kwaliteiten heeft dan Plet en Castaignos…

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    staat vanochtend uitgelegd in de tubantia krant.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Jan

  Een goedkoop alternatief is natuurlijk duarte en aanvalend armenteros. Vervanger van brama lijkt me asare een goede optie en voor douglas van dijk

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   De echte creativiteit bij heracles komt bij Overtoom vandaan.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Paul

  Joop vond het maar niets na de verkoop van Ruiz om goedkoop ,Dost ,Narsingh en Djuricic te halen voor in totaal nou pak hem beet 10 miljoen Euro .Daarna werden deze spelers duurder .Maar per speler nog altijd goedkoper dan korfballer Castaignos . .Fer en Castaignos kosten net zo veel als ,Dost Djuricic Narsingh en Buttner ….maar ja als je maar steeds langer wacht dan kosten ze 5 miljoen per stuk 7 miljoen enz enz .Armenteros wil twente ook niet hebben,want die is gratis . Zeg schat ..ja Joop ,zeg schat volgens mij loop ik steeds met de leesbril op ….kan toch al heel lang mijn voetbal bril niet vinden .Ja Joop ,moet je binnenkort toch maar weer eventjes naar Hans Anders gaan .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   Dost ging voor 7,5 miljoen alleen al naar wolfsburg…. Narsingh was dacht ik 3,5 en Djuricic moet 5 miljoen kosten… droom jij maar lekker door met je pak hem beet 10 miljoen.
   Clubs als heerenveen zullen zeker achterlijk zijn… zucht
   Als Twente komt wat net flink gebeurd heeft voor Ruiz, dan vragen ze een boel geld net als bij Fer.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paul

    Trots…kun je niet lezen wat er staat dan .Wat ik heb geschreven klopt precies .

      /   Beantwoorden  / 
 9. Edwin

  Djurovic ruilen met Janssen en/of Brama en een paar euries toe, dan hebben we in ieder geval een creatieve middenvelder in huis.

    /   Beantwoorden  / 
  1. tukkerincali

   We hebben guitierez toch als creative middenvelder?
   Waarom alweer zoeken naar een nieuwe als deze jonge nog geen kans gehad heeft want voetballen kan ie echt wel

     /   Beantwoorden  / 
   1. Trots

    Ik denk dat de mensen die nu om een creatieve voetballer vragen niet zo zeer geen vertrouwen hebben in Guttierez, maar Guttierez moet wennen aan het spel, omgeving, land, nieuwe competitie dat is algemeen bekend dat dat een rol speelt… dus die kan rustig wennen en zal er volgend seizoen wel staan hoor, daar zijn we allen niet bang voor… maar om de competitie nu nog tot een goed einde te brengen hebben we iemand nodig die er direct staat.
    Of dat Djuricic is weet ik niet, ik twijfel of dat wel een type creatieve speler is wat we nodig hebben.
    Ik neig naar een Overtoom, wat toch echt het creatieve brein is bij heracles hoor. En kan ook niet de hele wereld kostten.

      /   Beantwoorden  / 
   2. FCTim

    Gutierez komt fysiek nog wat te kort en lijd nog wel eens balverlies (kwestie van tijd), gevaarlijk op het middenveld. Dus ik zeg Tadic op 10 en Gutierez naar de vleugel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. goaly

     Gutierez heeft net een meniscusoperatie gehad. is voorlopig niet inzetbaar

       /   Beantwoorden  / 
    2. Dinkeltukker

     geen slecht idee. is wel een speler die in potentie een man kan uitspelen en daar schort het ook aan op de vleugels. Maar laat hij eerst maar gauw herstellen.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.