Jong FC Twente lijdt ruime nederlaag

Nee, Jong FC Twente en Jong FC Groningen hebben maandagavond geen potje gekorfbald maar gewoon gevoetbald. Jong FC Twente kwam zelfs nog op een 2-0 voorsprong, maar speelde het vervolgens klaar om met maar liefst 3-7 te verliezen. En dat terwijl Dedryck Boyata niet eens mee deed! Die wordt door FC Twente in de winterstop teruggestuurd naar Manchester City omdat hij ongeschikt wordt geacht te zijner tijd Douglas op te volgen. Daar zullen de meesten het hier wel mee eens zijn. Over de wedstrijd van Jong FC Twente doen we er verder maar het zwijgen toe.

4 reacties op “Jong FC Twente lijdt ruime nederlaag

 1. twenteforever

  tenminste een goed bericht:BOYATA RTOUR AFZENDER …Trouwens wie scout zon jongen ? Dezelfde scout die aankwam met Plet en Breukers ??Die scout moet je gelijk ontslaan .

    /   Beantwoorden  / 
 2. Edwin

  Steve is onze headcoach, onze topmanager op voetbalgebied en dat gaat echt niet veranderen”, aldus Munsterman. “Die gaan we echt niet ontslaan. Dat heeft ook helemaal geen zin. Dan stuur je iemand weg en komt er een ander, maar dat gaat echt niet helpen. Er is echt geen twijfel over McClaren. Ik ben zeer tevreden over de trainer, want we staan wel gewoon tweede.

  Lees verder: http://soccernews.nl/news/178384/Munsterman:_McClaren_gaan_we_echt_niet_ontslaan#ixzz2EkD6j0cn

  Klopt als een bus Joop, Adriaanse weg sturen en McClaren halen had absoluut geen zin, het heeft echt niet geholpen!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Wat een afgang voor jong Twente! Potverdikke we moeten toch allemaal een vuist maken tegen onze tegenstanders, WIJ TEGEN DE REST! Alleen wel een frisse wind, wat, een frisse orkaan door alles behalve de supporters.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.