Jong FC Twente verslaat Jong PSV

De schrik zat er na het even plotselinge als angstaanjagende gerucht dat Demy de Zeeuw naar FC Twente zou komen zo in, dat we prompt vergaten Jong FC Twente te roemen. Gelukkig twitterde De Zeeuw zelf de verlossende woorden dat hij ‘niet naar de Tukkers‘ gaat en kunnen we vanavond dus allemaal weer rustig slapen. Jong FC Twente dan. Die wonnen maandagavond in Eindhoven met 1-2 van Jong PSV. Een uitstekend resultaat! De thuisploeg kwam in de 37e minuut via Stef Nijland op een 1-0 voorsprong. In de laatste 11 minuten van het duel scoorde de sterk spelende Tim Hölscher echter twee keer en zo won de ploeg van trainer Patrick Kluivert – waarin Dedryck Boyata een basisplaats had – met 1-2 op De Herdgang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.