Vriendschappelijk gelijkspel voor Jong FC Twente

Voetbal tijdens kantooruren, ons kan het niet bekoren. Niet dat we er buiten werktijd wél voor naar het trainingscomplex zouden zijn gekomen hoor. Jong FC Twente-SV Meppen is immers niet echt een droomaffiche. Maar hoe dan ook, met een aantal spelers die zondag tegen FC Utrecht in actie kwamen werd het dinsdagmiddag in Hengelo uiteindelijk 2-2. Voor Jong FC Twente scoorden Rick Hemmink en een zekere Rafael Uiterloo. Deze laatstgenoemde jongeman is een 22-jarige aanvaller die al een aardige trits clubs achter zijn naam heeft staan en die momenteel kennelijk stage loopt bij FC Twente. Weet u dat ook weer. Tenslotte vielen er naar verluidt geen meppen in het duel.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

14 reacties op “Vriendschappelijk gelijkspel voor Jong FC Twente

 1. Dinkeltukker

  Even iets anders; waarom heeft die Tommy Cooper eigenlijk een meerjarig contract bij Twente.Grote fout van Joop. Dit seizoen gaat uit als een nachtkaars. Afgelopen seizoen idem dito. Moeten we die ellende volgend jaar weer aanzien? Vitesse heeft het beter aangepakt; Rutten gewoon een 1 jarig contract en bewijs je maar. Co heeft ons een afkoopsom gekost en die kant gaat het ook op met Steve. Dan kan joop nog 10 Djuricic-tjes kopen, maar met zon paljas aant roer komt het echt niet goed!Maar Jopie zal wel zeggen; welke garantie heb ik dat een andere trainert het beter doet? Nou, slechter kan ook bijna niet, Joop!

    /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Ik dacht dat ie een jaar contract had. Oei een 2 jarig contract dan wordt het inderdaad nog een hele tijd afzien. Maar hoe zit het met de scouting?? Ik heb het idee dat dat ook wel eens beter is geweest. Wie trekt de spelers aan en scout er op dit moment voor Twente?

    /   Beantwoorden  / 
  1. WW

   scouting wordt al jaren gedaan door oa Evert bleuming en Jan van Staa, onder leiding van Cees Lok. Zij hebben oa bryan ruiz, rosales en luuk de jong gescout. Helaas zit er ook wel eens een mindere speler tussen , maar dat komt overal voor.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Zijn inderdaad nog de ouwe garde die het altijd goed deed. Zal ook wel niet meevallen.

      /   Beantwoorden  / 
 3. Mike B

  PS Djuricic komt echt niet hoor. Te veel concurrentie straks.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Precies, eerst zien en dan geloven!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Dinkeltukker

  Twente heeft doelman Gomez (ex P.S.V.) op de korrel als opvolger van Mihaylov, die hogerop wil.Na afgelopen zondag zal ‘hogerop’ wel een scandinavische competitie worden :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   volgens mij is Gomez een Braziliaan ? hoezo dan een scandinavische comp.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Fred Rutten

    Dinkeltukker bedoelt dat Michailov hogerop wilt… en Scandinavie ligt hoger ;)

      /   Beantwoorden  / 
 5. johan

  gomes is van de spurs en net 6 maanden uitgeleend aan Hoffenheim. Salaris van de Spurs kan Twente nooit betalen. dream on.

    /   Beantwoorden  / 
 6. sjoerd

  zie kluivert net bij Oranje. Ziet er scherp uit. Denk dat hij wel focus had gebracht afgelopen zondag…. Als je het mij vraagt is ie er gewoon klaar voor om hoofdtrainer te zijn. Waar wachten we nog op. Gaan we door met Cleansheet geploeter of onze rode trots onder de bezielende leiding van de topscoorder aller tijden van Oranje? Ik wist het wel als ik het voor het zeggen had.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Nelis

   Ik ook! Altijd een fan geweest van steve maar nu ben ik er klaar mee. Patrick Kluivert kan het zeker gaan doen dat geloof ik wel!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Red Alert

    Liever vandaag nog dan morgen. Ik zeg doen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   @sjoerd, ik ben ook altijd scherp hoor. Maar je hebt gelijk, nog liever vandaag dan morgen. net als Niels was ik best wel blij dat Steve terugkwam, maar mijn ogen zijn open gegeaan dit seizoen.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.