Jong FC Twente met gemak langs Jong Vitesse

Nu FC Twente zich bevindt in het diepste sportieve dal sinds jaren is alles wat hoop biedt welkom. Het verbeterde spel van afgelopen zondag was wat dat betreft een eerste voorzichtige aanzet. Ook goede prestaties van Jong FC Twente, toch het platform voor onze talenten en onze reserves, zijn welkom voor het goede gevoel over onze club. Maandagavond heeft Jong FC Twente Jong Vitesse met 3-0 verslagen. Edwin Gyasi, Luc Castaignos en Jerson Cabral tekenden voor de Twentse treffers. Alles komt goed! Uiteindelijk.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

47 reacties op “Jong FC Twente met gemak langs Jong Vitesse

 1. Gert

  Nou dat is dan een heeeeeeel kleine pleister op de wonde, laten we er maar blij mee zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 2. TomV

  Dan wel weer jammer dat het 3 in feite afgestoten eerste team spelers zijn. Al zijn ze nog jong, en heb ik hoop dat ze het volgend jaar bij de senioren kunnen herhalen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. schalke04

  Dat spelers uit het eerste zich laten zien bij jong Twente is goed nieuws. Knokken voor een plek in het eerste doen ze op deze manier.

    /   Beantwoorden  / 
 4. vvv

  Schalke ze laten zichzelf daar niet zien, maar moeten met dat elftal mee doen.Ze willen allemaal liever op zondagmiddag spelen dan op een koude maandagavond.Ga met zoveel dommigheid naar een blog voor de één of andere breiclub ofzo.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Fred Rutten

  wat praat jij dan dom vvv? schalke heeft gewoon gelijk hoor…. natuurlijk spelen ze liever zondag in het 1e maar daarom laten ze zich nu wel gelden op de maandagavond, en laten ze zien dat ze er ook nog zijn… dat ze op de deur kloppen…

    /   Beantwoorden  / 
 6. Fred Rutten

  echt er zitten er hier een paar tussen…. pfff wat een niveau… ik snap wel dat je als club niet iedereen tevreden kunt houden, wat een niveau… en dan moet je er soms nog een gesprek mee aan gaan ook :) lastig lastig

    /   Beantwoorden  / 
 7. schalke04

  Thanx Fred.. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 8. vvv

  +Op de deur kloppen? Ja voor een gesprek met Schreuder. Kijk Pelupessy, Born, Holscher dat zijn de jongens die op de deur moeten kloppen.Die anderen hebben al genoeg kansen in 1 gehad en ze met beide handen vergeten aan te pakken.Trouwens nog maar heel even terug meen ik toch vooral te lezen dat die Feyenoordclan moet oprotten.Wie is er nu dom?

    /   Beantwoorden  / 
 9. matn

  offtopic we hebben naar het schijnt een Chileense doelman op proef (!?) waarom halen we R.Pasveer niet; of vind ik dat als enige een goede (twentse) keeper welke ook nog eens graag voor onze fct wil spelen (waarom weer zo ver weg en weer een vreemde taal, lekker handig als keeper)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Die bulgaar ging weer niet vrijuit bij die goal van Vitesse. Schermde korte hoek niet af en stond 2 a 3 meter te ver voor zijn hok. Daarentegen redde hij wel prima op dat schot van, ik meen, Reis.Maar toen was het leed al geschied.

     /   Beantwoorden  / 
 10. hendrik

  We hebben Nick Marsman die is prima, speelt op huurbasis bij de Eagles.

    /   Beantwoorden  / 
  1. matn

   geloof je maar is deze nog niet te jong om al als eerste keeper bij Twente te spelen, nee doe mij Pasveer maar persoonlijkheid goed bij hoge ballen en niet bang (zoals onze bulgaar)maar wie dan ook waarom weer van ver?????

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mike B

    Pasveer is toch echt niet constant gebleken hoor… Wisselt goede acties met slechte af.

      /   Beantwoorden  / 
 11. Fred Rutten

  pasveer dan gaan we weer voor niveau breukers…

    /   Beantwoorden  / 
 12. Dinkeltukker

  Die keepert van Utrecht halen, De Ruiter. Maar op dit moment keept Pasveer beter dan onze eigen keepert. Die is niet erg sterk de laatste tijd en kan op deze manier een ‘toptransfer’ wel vergeten!

    /   Beantwoorden  / 
 13. twentemax

  t Lig an de boxe van Michay, din is vul te groot! Doarum kump e nie van n groond! K heb r a zo vake e segt, mar dr wurt niks met e doane!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Leo

  Wat te denken van Tenniglo. Komt uit onze jeugd opleiding en is 2e keeper bij Heracles. Heeft men gewoon laten lopen. Of hij er wat van kan? Zoek de beelden van de halve finale beker van Heracles maar eens op, toen was Pasveer geschorst.

    /   Beantwoorden  / 
 15. schalke04

  Vvv, ik heb paar weekjes geleden gezegd dat als je verbetering wilt, je eerst die exfeyenoorden die in enschede op schoolreisje zijn moet wegsturen. Dat staat toch los dat wanneer spelers zich laten zien in het tweede zij zich in het eerste terugknokken? Ik heb trouwens niet gezegd dat je dom bent.. dat ben je trouwens wel hoor.. beetje erg dom.. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 16. Edwin

  De Ruiter of Cilissen, heb je jonge talentvolle Nederlandse keepers, en hoe je geen speler van buiten de EU te halen.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Edwin

  Wat zal er gebeuren ls AZ a.s. weekend verliest van Ajax. Zt Verbeek dan op de wip? Mag hij danvertrekken? Wie het weet mag het zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. wilhelmien

   Als Verbeek mag vertrekken,hoop ik dat hij bij Twente komt.

     /   Beantwoorden  / 
 18. twentemax

  Wat als Verbeek bij ons zou komen en Twente naar de kelder van de eredivisie zou brengen?

    /   Beantwoorden  / 
 19. schalke04

  Tenniglo en Pasveer heeft Twente niet voor niets laten gaan. Ik vind Pasveer trouwens veel te wisselvallig.. Wie weet is deze jongen een wereldkeeper, net als Mihailov trouwens. Wat een redding tegen Vitesse! Misschien beetje flamboyant maar wel een superkeeper. Ik denk dat wanneer Verbeek naar Twente zou komen, het eerste jaar iedereen moet wennen aan Verbeeks knalharde werkwijze en dat we het tweede jaar kampioen worden. Misschien is Verbeek wel de “Wengertrainer” die we zochten?

    /   Beantwoorden  / 
 20. schalke04

  Ik denk wel dat iedereen zich onder Verbeek zich aan de avondklok houdt..

    /   Beantwoorden  / 
 21. Fred Rutten

  Ruiter moet 5 miljoen kostten…. Cillessen 020 zal nooit hun opvolger van Vermeer verkopen en helemaal niet aan een “concurrent”… er zal straks ook wel iemand roepen: Zoet… maar hier geldt hetzelfde voor alleen dan bij PSV.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Fred Rutten

  Ik denk dat het een keeper uit het buitenland moet gaan worden, hebben we in Duitsland niet wat?

    /   Beantwoorden  / 
 23. Dinkeltukker

  @schalke, Mihailov heeft zondag idd één goed redding gehad, maar voor de rest was het zeer matigjes. De goal reken ik hem aan. te ver voor de goal en dan ook nog de korte hoek open laten! In de 1e helft ging voor zn doel een bal de lucht in en moest hij het duel aangaan met Bony.Meneer dacht dat springen niet nodig was en dat hij de bal zo wel kon vangen.Boney sprong wel, maar waslap Mihailov werd gered door de slechte scheids!

    /   Beantwoorden  / 
 24. vvv

  Je hoeft geen keeper te zijn om te weten dat je in elk geval nooit achteruit moet lopen als ze op je afkomen.Wat deed Mihailov, juist achteruit lopen. Ik zit al een tijdje bij hem aan match-fixing te denken. Hij heeft gewed dat Vitesse de eerste zal maken, of dat Bony bij de eerste de beste kans een goal maakt.Hij had pech (Mihailov) dat de eerste van Bony werd afgekeurd want dan had ie daarna meer tijd gehad om zich te onderscheiden.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Fred Rutten

  @dinkeltukker…. die overtreding komt volgens mij wel overduidelijk in het rijtje: 5 meter gebied van de keeper…

  @vvv
  Bony scoorde die helemaal niet, dat was Ibarra..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Ik vraag mij af of het uberhaupt wel een overtreding was, want die waslap dacht met de benen op de grond zo even die bal te kunnen vangen en dat nog niet eens met gestrekte armen. Zag er gewoon kodderig uit en in Engeland was er verder gespeeld. Bij dat moment moest ik ineens aan Piet Schrijvers denken. Dan had Ibarra minimaal een dikke knie in zn rug gehad!

     /   Beantwoorden  / 
 26. Fred Rutten

  Michailov is gewoon een goede keeper… alleen hij zit ook in een vormdip… hebben wel meer spelers dit seizoen toch? alleen bij een keeper is het meteen een doelpunt…

    /   Beantwoorden  / 
 27. rene

  Tja als je michailov al een goede keeper vind dan maakt het ook niet uit wie volgend jaar komt. Ik vind een keeper moet in de competitie 6 tot 8 punten voor een ploeg winnen. Deze heeft zoveel gekost. Hij heeft mij nooit kunnen overtuigen.

    /   Beantwoorden  / 
 28. Fred Rutten

  ik kan me nog herrineren dat ik dit seizoen paar keer voorbeelden heb gegeven van wedstrijden waarin hij juist punten heeft gepakt… maar goed… als je eenmaal een beeld over iemand hebt dan blaat iedereen zo achter elkaar aan he… zondag weer een puike wedstrijd en hij is weer de man..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Fred, laten we het er maar op houden dat hij niet aan zijn beste seizoen bezig is.

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    Tja meer wil ik er ook niet over kwijt

      /   Beantwoorden  / 
 29. schalke04

  Ik vind Mihailov een erg goede keeper en het doelpunt was hem niet aan te rekenen. Ineens liep Bony bij Braafheid uit de rug weg (fout Braafheid of goed van Bony), Mihailov probeerde nog snel te reageren door de hoek klein te maken maar helaas was te laat. Matchfixing? Zou ik eerst eens Fer onder de loep nemen.. Goh wat baalde ik dat Fer verkocht was en wat baal ik nu dat hij gebleven is.. We hadden ander Djurisic gehad! Zucht..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Edwin

   Mihailov is geen keeper die punten pakt voor FC Twente, hij houdt af en toe een bal tegen. Bij de goal van Vitesse stond hij niet lekker, korte hoek was te open. Dat vond Bony ook, 0 – 1.

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    Ja en dan heb ik het nog niet over de doelpunten van h,veen en willem2. En zo kan ik er nog wel 2 a 3 wedstrijden noemen

      /   Beantwoorden  / 
 30. schalke04

  Bij de goal van Vitesse stond Mihailov prima! Er kwam een steekpass waardoor Bony ineens vrij naar de goal kon. Omdat de verdedigers Bony vergeten waren moest Mihailov hem ineens afstoppen. Jammer dat je dat niet ziet..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Heb vanaf mijn 6e tot mijn 46e in het doel gestaan. Ja, ook in eerste elftallen en geloof mij; Mihailov stond niet goed opgesteld bij die goal van Bony!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Edwin

   Mihailov stond absoluut verkeerd op opgesteld. Diverse (ervaren) keepers gesproken, en zij hadden allemaal dezelfde mening. Ik denk Schalke04 dat je door een Mihailov bril kijkt.

     /   Beantwoorden  / 
 31. vvv

  Helemaal mee eens.Los van het feit dat Bony m goed af maakt want die kerel heeft echt een hard en geplaatst schot.

    /   Beantwoorden  / 
 32. Ehood

  Hij stond goed, HIJ MOET ALLEEN ZYN HAND UITSTEKEN!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   één kort zinnetje van jou met daarin 2 tegenstrijdigheden…..

     /   Beantwoorden  / 
 33. Moeke

  Nee, kortjakje zag er niet goed uit bij de goal van Bony, maar Bengtsson gaat ook niet vrijuit. Punt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Bengtsson had zn neus id weg zitten en zag alles niet meer zo scherp, hahaha.

     /   Beantwoorden  / 
 34. rene

  En daar komt nog bij dat hij bij het breien nog zijn vingers breekt. Maar verder ziet ie er goed uit.:)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.