Jong FC Twente wint van Jong FC Utrecht

Jong FC Twente heeft dinsdagavond met 3-0 gewonnen van Jong FC Utrecht. Andreas Bjelland zette de ploeg van trainer Patrick Kluivert vlak voor rust op voorsprong. Na de thee werd deze voorsprong verder uitgebouwd door twee doelpunten van Felicitiano Zschusschen. Een prima overwinning dus van Jong FC Twente, dat sowieso een beter seizoen doormaakt dan onze hoofdmacht.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

48 reacties op “Jong FC Twente wint van Jong FC Utrecht

 1. Fred Rutten

  geloof dat jong twente ook pas sinds de laatste weken draait? die zijn ook behoorlijk door de mand gegaan dit seizoen hoor…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dinkeltukker

  Seizoen is naar de mallemoeren.Mag aannemen dat de geleerden binnen Fc de zaak eens flink gaan aanpakken de komende maanden. Op deze voet verder betekend strijden tegen degradatie!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Tegen Groningen was een uitglijder, ik voorspelde weken geleden al dat Twente geen wedstrijd meer gaat winnen, en ik geloof nog steeds dat ik er niet ver vanaf zal zitten. Alhoewel ik me niet kan voorstellen dat niet van Roda wordt gewonnen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Schreeuw niet te hard, Moeke. Van dit Twente kan bijna iedereen winnen.Lijkt mij helemaal geen verkeerde optie om die Tsuuschen, of hoe hij ook heten mag, maar eens voor de leeuwen te gooien.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Moeke

     neu ik zal niet schreeuwen….

       /   Beantwoorden  / 
 3. Edwin

  Waarom niet een keer met Felicitiano Zschusschen in de basis beginnen. Bulykin en Castaignos hebben het hele seizoen nog niets laten zien.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gert

  Helemaal met je eens Edwin, onze spitsen mogen week in week uit opzichtelijk falen, daarom wordt het tijd (nu het seizoen toch naar de kloten is)dat de jonge jongens eens speelminuten krijgen. Slechter dan Buly en Castaynos zullen zij het niet doen, dat is wel zeker. Waar is Born eigenlijk, weet iemand dat, rond deze jongen speelt zich schijnbaar toch iets vreemds af……….

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Ik lees net dat Twente zijn contract verlengd heeft tot 2015 met optie op nog een jar. Ik zie hem nooit? Speelt hij gewoon bij de beloften? Dat denk ik ??

     /   Beantwoorden  / 
 5. phenix

  wrm bulykin uberhaupt nog mee laten doen? ook gen reserve meer,hij gat weg,je beurt er niets meer voor. laat lekker in het 2de voetballen

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Laten we Roda zaterdag verrassen en met de beloften het veld op komen, haha. Van mij mag het, mooie test wedstrijden voor het volgend seizoen. Dit seizoen is toch voorbij en dan krijg je in ieder geval een beeld van de beloften hoe ze spelen in de Eredivisie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Ja, inderdaad. Kan er maar een stuk of 7 van die jongens in en gaan met die banaan. Zijn we eindelijk van dat oeverloze gebrei af!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    kan=gaan

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     ach shit; moet zijn; gooi er maar een stuk of 7 jongens in…….etc.

       /   Beantwoorden  / 
     1. twentemax

      Hej perongeluk Paul sien pilletje inneslikt??

        /  
 7. schalke04

  Twentemax: ik ben voor!!

    /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Nieuwe stelling, (let op Wim B) Doordat de Twentevrouwen vrijdagavond het gehele veld kapot gelopen hebben heeft de selectie tegen NAC gelijk gespeeld. (ZIE Chadli op voetbalzone.nl)

    /   Beantwoorden  / 
 9. Gert

  Het veld lag er belabbert bij, dat klopt.
  Maar of de Twente dames dit nu op hun geweten hebben? Ik denk dat Chadli en zijn kornuiten niet moeten zeuren, toen het veld nog goed was speelden ze ook al dramatisch. Niet zeuren dus, ga eens presteren!!! gvd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Goed zo @Gert, stelletje dramdozen zijn het. Eerst is het de trainer,dan zijn het de supporters (die de spelers meer moeten aanmoedigen), nu zijn de dames aan de beurt & volgende keer werkt de stadionspeaker onze profjes zeker op de zenuwen….ga toch heen man. Vecht eens waar voor jullie geld man, mietjes.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Dinkeltukker

  Gert, ik denk niet dat we nog veel moeten verwachten dit seizoen. Alhoewel ik wel vind dat die dames en de jeugd NIET int stadion behoren te spelen.Behalve bij een kampioenswedstrijd.

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  Ik vind persoonlijk de eredivisie belangrijker dan het vrouwenvoetbal. En als Twente uit speelt moeten de vrouwen wel in de Veste kunnen spelen. Maar allebei in 1 weekend, tja dan krijg je een slecht veld. Dus enerzijds begrijp ik Chadli wel maar aan de andere kant denk ik,, Mietje, zit niet zo te zeuren en ga ervoor! Als ze gewonnen hadden had ie het nooit gezegd denk ik!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Gert

  Opstelling voor komende wedstrijd tegen Roda JC.
  Mihaylov, Roasales (Breukers) Douglas, Bengtson ( Braafheid) schilder, Brama, Zusschen, Gutierrez, Holscher, Chadli, Tadic.
  Dus, Chadli in de spits heb je tenminste aanspeelpunt, en zusschen erachter, die scoort makkelijk en Fer op de bank.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Fer op de bank klinkt als muziek in mijn oren

     /   Beantwoorden  / 
   1. hihaho

    Zschussen op 10 zou echt een lachertje zijn.

    Ik zou gewoon spelen met Mihaylov Breukers Douglas Bjelland Schilder Brama Fer Guti Chadli Zschussen Tadic. De spitspositie is toch gewoon de bottleneck dit seizoen. Daardoor kunnen buitenspelers minder voor de goal komen, en middenvelders niet doorschuiven doordat de spits de bal steeds kwijtraakt. De belangrijkste positie in je aanvalsspel in bij Twente slecht bezet. (understatement)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     Tadic is geschorst jongens. Even bij de les blijven!

       /   Beantwoorden  / 
    2. hihaho

     En in dit geval is Tadic geschorst, dus Holscher opstellen. Gewoon vertrouwen blijven geven na paar mindere wedstrijden, die jongen komt er wel

       /   Beantwoorden  / 
 13. hendrik

  Opletten jongens ! Tadic is geschorst en Zschusschen wel goed schrijven, je bent een Twente fan en dan moet je weten hoe je jongens heten, trouwens Born speelt in de A1. En Bjelland kan ook weer ingezet worden, maakte zelfs een goal bij Jong Twente.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Zschusschen, das ook niet de eerst makkelijker naam om te spellen. Ofnie @Hendrik!!

     /   Beantwoorden  / 
 14. Red Alert

  Messi das veel eenvoudiger!!!

    /   Beantwoorden  / 
 15. twentemax

  Born staat officieel bij de beloften ingedeeld toch! Hoe oud is die jongen?

    /   Beantwoorden  / 
 16. twentemax

  Laat ze Bjelland maar eens in de selectie zetten, hij is toch weer hersteld van zn voetblessure? Ik ben wel benieuwd naar zijn spel.

    /   Beantwoorden  / 
 17. hendrik

  Kan Foeke Booy als nieuwe trainer de boel bij Twente niet eens opschudden, heeft met Utrecht destijds 2x de Knvb beker gewonnen en 1x de Johan Cruyff Schaal en ook Dries Mertens en Strootman vanuit het niets naar Utrecht gehaald.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Lijkt mij absoluut geen enkele optie.

     /   Beantwoorden  / 
  2. edwin

   NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

     /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

   Is niks!

     /   Beantwoorden  / 
 18. johan

  weet niet hoie het met jullie is, maar wat een ongelooflijk KUT seizoen zeg. paar wedstrijdjes leuk dit seizoen, bursaspor en in he tbegin van de competitie. Wat doe je eraan Joop dat het volgend jaar niet weer zo is? Graag duidelijkheid. Voor het eerst in jaaaaaren twijfel ik of ikde scc verleng. Kan sommige spelers niet meer aanzien op het veld.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Fred Rutten

  Hendrik die vindt nu iedereen die vrij komt ineens een optie… als morgen Foppe de Haan wat leuks zegt op een site of in een blad… dan is hij de ideale man!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   of Aad de Mos :-)

     /   Beantwoorden  / 
 20. Fred Rutten

  En de mensen die twijfelen of ze hun seizoenskaart moeten verlengen…. als de “supporters” wegblijven denken jullie dan dat het wel beter gaat? Minder inkomsten…. niet goed voor de club… dus je kunt wel wegblijven en dan zeggen van zie je wel? maar dan komt het ook mede door jullie dat het fout gaat

    /   Beantwoorden  / 
 21. Dinkeltukker

  @Fred, ik kan het standpunt van Johan wel begrijpen,alhoewel ik mn jaarkaart sofort heb verlengd.Ik hoop op betere tijden,maar er zal veel moeten veranderen, want zoals hij terecht aangeeft; de leuke wedstrijden waren zeer zeldzaam.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Edwin

  Seizoenkaart verlengen heeft niet alleen met prestaties van FC Twente te maken, maar ook met de financiële positie waarin je of je gezin verkeerd. Ben je net werkeloos of werk je in een aan de bouw gerelateerd bedrijf, dan krap je jezelf wel ff achter de oren. Dan is € 250.00 een hoop geld + het geld dat je bij bezoek uitgeeft.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Heel begrijpelijk! Ik denk dat het bij niemand een vetpot is! Is dan inderdaad veel geld. Om me heen gaan er een heleboel de ww in, kloten tijd! Ik wens die mensen sterkte, alhoewel een wedstrijd een goeie manier is om even de deur uit te zijn.

     /   Beantwoorden  / 
 23. Edwin

  Waarom heeft FC Twente nog geen nieuwe trainer? Sparta heeft Ten Cate en Groningen heeft v/d Looi. GJ Verbeek vond de uitspraken van Schreuder over de “nieuwe” trainer van Twente niet passen. Hij hoort geen namen te noemen en zich niet met dat soort zaken bezig te houden. Kan wat worden als die 2 volgend seizoen moeten samen werken.

    /   Beantwoorden  / 
 24. Tukkertje

  @Fred Rutten Ik weet niet of je het hebt gemerkt, maar vorig seizoen was net zo slecht als nu. En als die scc nou gratis waren dan zou iedereen ook wel blijven. Maar iedereen heeft nu bijna 2 jaar bijna €500 of meer weggegooid aan slecht voetbal. Dan moet je ook kunnen begrijpen dat iedereen zo onderhand wel klaar nee is. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 25. Tukkertje

  Er zo onderhand klaar mee is*

    /   Beantwoorden  / 
 26. Tukkertje

  @twentemax , Wedstrijden zijn natuurlijk normaal wel leuk, maar de laatste tijd is er helaas niks meer aan omdat we 11 van die lamlullen over het veld hebben wandelen. Dan kan ik die €250! euro ook wel aan iets leukers besteden. Vind het überhaupt al belachelijk dat die kaarten zo duur zijn. En als je ze los wil kopen zijn ze al helemaal onbetaalbaar.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Dat is ook zo, maar heb jij dan niet dat je verslaafd bent aan het gaan naar de wedstrijden? Ik MOET af en toe gewoon er naar toe. Gewoon voor de sfeer en ik zou niet zonder kunnen. Ook al gaat het slecht en vloek en tier ik ook als ze spelen als aardappelzakken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Ik kan trouwens niet vaak want ik werk in de weekenden en s nachts en s avonds dus dan houd het gauw op. Maar als het kan ben ik er!! Zaterdagavond zowiezo als Twente slecht speelt kom ik dus ook. Ik ben er niet weg te slaan en dat blijft ook zo.

      /   Beantwoorden  / 
 27. Tukkertje

  @twentemax Je hebt volkomen gelijk! Ik zou ook niet zonder kunnen, maar ik bedoel dat het wat leuker gaat als er ook nog eens goed gevoetbalt wordt. Ik vind het ook heel jammer dat het zo slecht gaat en af en toe moet ik er ook gewoon naar toe voor de sfeer! Kijk maar naar Twente-Ajax, wedstrijd was helemaal niks maar de sfeer zat er lekker in! Dat was een geweldige wedstrijd op het spel na.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.