Jong FC Twente verliest van Jong FC Groningen

Vorige week werd bekend dat Jong FC Twente volgend seizoen (nog) niet zal uitkomen in de Jupiler League. De clubs uit de laagste profdivisie hielden de plannen vooralsnog tegen. En dat lijkt maar goed ook. De ploeg van Patrick Kluivert zakt in deze laatste fase van de competitie behoorlijk weg. Maandagavond werd de uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen met 1-0 verloren. Een zekere Alex Cristovao tekende voor de enige treffer van het duel.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

13 reacties op “Jong FC Twente verliest van Jong FC Groningen

 1. Gert

  Waarvan akte!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fred Rutten

  offtopic:

  Haha ik ga met een kennis die az supporter is naar de bekerfinale… ik dacht ik ga mooi az aanmoedigen, gun het ze wel… maar nu ik de scenario s zo lees moet ik hopen dat psv wint voor onze FC! :P oeps

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hans

  @Fred Rutten
  Inderdaad, als PSV derde/vierde wordt (wat ik nog wel zie gebeuren, ik zie Vitesse wel tweede worden) én ze winnen de beker, dan moet Twente in de play-offs een club (FC Groningen) uitschakelen en dan zijn we al verzekerd van Europees voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  ik zie twente nog 2de worden zelfs

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Ik niet

     /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Twente voetbalt met de week beter. Als de stijgende lijn doorzet zouden ze best in de top 4 kunnen eindigen! We hebben wel wat in te halen natuurlijk. En uiteindelijk gun ik Twente het beste en die anderen niks!

    /   Beantwoorden  / 
 6. rene

  Twente komt niet in de top 4. Feyenoord en vitesse laten niet meer zo veel punten liggen. En als ik eerlijk ben is dat ook terecht. Dit jaar veel te slap gevoetbalt om aanspraak te maken daarvoor.

    /   Beantwoorden  / 
  1. hennik

   @rene: heb je wel naar het programma gekeken???? Dit weekend Feyenoord – Vitesse … PSV pak je niet meer op doelsaldo, dat moet op punten kom je net tekort, maar als Feyenoord moeite heeft met RKC dan kun je die nog pakken even als Vitesse dat moeite heeft met Roda

     /   Beantwoorden  / 
   1. rene

    tja hennik, als als als, zorg maar eerst dat we zelf alles winnen. Als we dat gedaan hebben zien we wel weer verder.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Loes

  Aan het eind van de rit sta je waar je hoort. Dus vierde worden kan nog net…

    /   Beantwoorden  / 
 8. goaly

  en dat met zoveel spelers uit de eerste selectie. geeft te denken!!

    /   Beantwoorden  / 
 9. johan

  in het stuk over de derde plaats ontbreekt nog 1 scenario, als AZ het nog lukt om 8e te worden dan kan er nog iets anders gebeuren. Als AZ in dat geval de beker wint, dan heeft het voor AZ geen nut meer om de play offs te spelen want krijgt het betere ticket als bekerwinnaar. In dat geval spelen de nummers 5,6,7,8 en 9! minus AZ, dan de play offs voor 1 ticket.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Fred Rutten

  @Johan, oke bedankt Johan… en nu weer aan het werk! :P

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.