Doelpuntloos gelijkspel Jong FC Twente

Het zonnetje scheen maandagavond ongetwijfeld heerlijk op het trainingscomplex in Hengelo maar doelpunten vielen er niet. Jong FC Twente speelde er met 0-0 gelijk tegen Jong NAC Breda. De paal en reddingen van de keeper van Jong NAC Breda stonden doelpunten in de weg, in een wedstrijd waarin Jong FC Twente met name in de tweede helft nadrukkelijk de bovenliggende partij was. Geen loon naar werken helaas.

10 reacties op “Doelpuntloos gelijkspel Jong FC Twente

 1. Fred Rutten

  Goed nieuws als het indd rond is de transfer van doelman Stevens!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Heb die samenvatting gezien tegen GA Eagles. Die vent maakt tenminste een fanatieke en gedreven indruk. Kun je van ‘kortjakje’ Mihailov niet zeggen. Worden wij zeker niet slechter van!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Fred rutten

  Heb hem zelfs live gezien die pot, en hij is zeker beter dan zijn collega aan de andere kant: marsman :) … Ik zie tiendalli het ook meer dan uitstekend doen in Engeland in de premier league… Hier kampioen geworden en vervolgens door onze verwende supporters ook al weg gehoond… Zou niet goed genoeg zijn voor onze fc… Speelt nu gemakkelijk mee in Engeland… Maar wij hebben Breukers!

    /   Beantwoorden  / 
  1. goaly

   In Engeland speelt hij op rechts en bij twente speelde hij op links en dat is net het verschil. op rechts speelden andere spelers (stam,rosales)

     /   Beantwoorden  / 
 3. Fred Rutten

  Dat kan indd een verschil zijn, maar als je je staande houdt als rechtsback in de premier league dan lijkt me dat je dat ook wel kunt als linksback in de eredivisie :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Fred Rutten

  En dan weet ik wel dat Tiendalli een uiterst zwakke periode had, maar toen hij hier werd afgeserveerd wees ik op dat hij wel de vaste linksback was in ons kampioensjaar… maar zo denk ik dat we hier sowieso wel goede spelers verpest hebben, niet zo gesteund hebben dat ze over hun dipje heen kwamen en hier hebben kunnen schitteren… we zijn zeer maar dan ook zeer kritisch geworden, of laten we maar gewoon zeggen verwend…

  Janko had ook echt een fenomeen kunnen worden/zijn hier… maar meneer had maar een beperkte techniek dus moest wieberen…. kan mij dat nou schelen, meneer zou er 25 in knallen als hij volledig zou spelen.

  Dat is ook een reden waarom ik toch zo hoop dat men hier Castaignos eens gaat steunen ipv afkraken.. ik weet ook wel dat het niet genoeg was voor 6 miljoen, dat weet hij zelf ook.. maar die jongen is 20, en op dit moment gewoon clubtopscorer in zijn 1e seizoen… maar zou voor mij wel weer pijnlijk zijn als ik hem straks zie schitteren in een grote competitie…
  Net als dat ik zeker weet dat dat met Fer ook gaat gebeuren….
  Dus steun je spelers ook al zitten ze in een dip!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   @Fred, ik vind dat in principe ALLE spelers van onze Fc genoeg krediet krijgen, maar op een gegeven moment houdt het gewoon op.Net als met die Tommie Cooper-trainert. Tiendalli viel -tig wedstrijden achtereen door de mand. Janko had ik mijn twijfels over, vond dat hij Luuk de Jong op het veld in de weg stond en heeft zich nadertijd elders ook niet bewezen. Qua werklust heeft Castaignos een streepje bij mij voor en ik hoop van harte dat hij er minimaal 20 inknalt volgend seizoen. Fer zal zichzelf eens moeten afvragen of hij wil slagen als profvoetballer of dat hij als dweil verder wil in een dweilorkest en datzelfde geldt, jawel, ook voor meneer Tadic. Dat eeuwige gekap en gedraai kennen we nu wel een keertje. Houdt alleen maar op en laat hij er eens een versnelling tegenaan gooien want het is allemaal wel erg statisch wat hij allemaal laat zien in een veel te laag tempo. En zo kan ik nog wel even doorgaan met het doorlichten van deze labiele spelersgroep. Op een enkeling na dan, maar het is gewoon te weinig wat we hebben gezien de laatste 2 jaar. Nog zo’n jaar en de 2e ring kan er weer vanaf, want dit kost je echt klanten!

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Goed gezegd.

      /   Beantwoorden  / 
 5. Fred Rutten

  Daar ben ik het allemaal wel mee eens dinkeltukker, alleen ben ik ook van mening dat de reactie van de supporters wel het verschil kan maken tussen het wel functioneren en niet functioneren van een speler… lijkt mij dat het overduidelijk is dat een speler die een kans mist eerder weer in het spel komt nadat hij applaus voor zijn bedoeling krijgt, dan een speler die wordt uitgefloten, boel geroezemoes op de tribune is etc etc… Dat kan echt het verschil maken… of het tussen de oortjes gaat kruipen of niet… dan weet ik dat er mensen zijn die denken en zeggen: ze krijgen schandalig veel betaald dat is hun werk enz enz dat weet ik allemaal wel… maar gewoon puur kijkend naar hoe een speler beter functioneerd speelt dat absoluut mee… en ik heb te vaak kritische geluiden gehoord in het stadion… was op veel momenten ook wel terecht en begrijpelijk maar uit dat dan op het blog hier enzo en niet in het stadion waar op dat moment de punten te halen zijn… of geef ze na de wedstrijd een fluitconcert maar niet als er punten te behalen zijn… ik ben ervan overtuigd dat dat mee kan spelen en punten kan kostten… zonder dat die mensen het zelf doorhebben..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   @Rutten. Als een speler alleen al inzet toont moedig ik hem al aan. Er zijn echter ook spelers die meerdere wedstrijden achter elkaar geen of nauwelijks inzet tonen. Die verdienen wat mij betreft geen enkele waardering! Ik uit mijn frustratie over Fer hier op dit blog, niet in het stadion.
   Met een voetballer is het net zo als met een werknemer, bij de ene werkgever kom je tot bloei bij de ander niet. Belangrijk is dat je in een team past.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.