Jong FC Twente buigt 3-1 achterstand om in overwinning

Na een waar doelpuntenfestijn heeft Jong FC Twente maandagavond uiteindelijk de drie punten meegenomen naar Enschede. In Nijmegen werd Jong NEC/FC Oss met 4-5 verslagen. Jong FC Twente kwam aanvankelijk op een 3-1 achterstand, wat ook de ruststand was. Na de thee werd echter orde op zaken gesteld. Namens Jong FC Twente scoorden Shadrach Eghan, Kris Fillinger, Edwin Gyasi, Mirco Born en Kristopher Vida.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

28 reacties op “Jong FC Twente buigt 3-1 achterstand om in overwinning

 1. FCTim

  Born, toch wel weer. Wat was er met die gast aan de hand, ineens was ie uit beeld.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ron

  Klopt Born is weer terug althans zowel maandagavond doeltreffend tegen NEC/FC Oss als afgelopen zaterdag in Tilburg voor de A1 (de voetbalacademie)twee keer zelfs met 0-2 overwinning tegen Willem11/RKC. Weet ook niet wat er aande hand was of er wel wat aan de hand was. Misschien met zijn .vetgehalte destijds viel die uit de boot

    /   Beantwoorden  / 
 3. goaly

  Geen blessure gehad?

    /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  vetzucht

    /   Beantwoorden  / 
 5. Methew

  Hij heeft een enkelblessure gehad.
  Daarom is hij een tijdje niet inzetbaar geweest.
  Staat gewoon op het forum onder selectie/mirco born hoor?..
  Hopen dat hij snel wedstrijd fit word en kan gaan wennen aan de 1e.
  Castaignos, Born, Plet.. Ahumz.
  Neem aan dat 1e ook eerste blijft, en wat met de rest?
  Born blijft in de beloften, denk ik. Plet word 2e?
  Mag nog wel iets meer zekerheid komen op deze positie lijkt me?
  Scouten met die handel, en snel een beetje!

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Een leiderstype moeten we erbij hebben met ervaring en overzicht. Eentje die de boel mee kan sleuren op een positieve manier. Maar wie? En waar vind je zo n type?

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Trouwens knap gedaan van 3-1 naar 4-5.

    /   Beantwoorden  / 
 8. phenix

  vormer?nie echt een leider?

    /   Beantwoorden  / 
 9. twentemax

  Geen Vormer. Is geen leider.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Methew

  @ Johan
  Wat jij doet is gewoon statistieken-gelul.
  Duhh dat kan iedereen bedenken met een stel hersens.
  Van mij is meer de technische kijk erop geven. Met de daarbij benodigde informatie.
  Je hoort mij in geen geval zeggen dat het geen combi is van wat jij en ik zeggen. En dat ligt ook vast niet aan mclaren.
  Weet wel dat een bezem niet verkeerd is. En juiste aankopen, wat jij nu zegt dat wij mentaal-zwakke, top spitsen in huis hebben. Handig! Beledig je gelijk die 200% van Castaignos. De waarheid in statistieken geleuter: Bony onder een matig elftal alsnog 31 of Pellè 27 , oeioei, dat zijn cijfers.
  Jij swanst uit je nek, door het niet in staat te zijn, het van meerdere kanten te kunnen bekijken. Daag Johandje!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Methew

  Zal gelijk ff de onzin kopieren van een overleden blog-pagina:
  @Methew. Wat een gelul van de bovenste plank, zie mijn eerdere reactie: dit seizoen ging als volgt:
  18 gespeeld 40 punten, winterstop, dan
  8 gespeeld 4 punten … (met o.a. PEC, WILLEM2 en RKC)
  dan
  8 gespeeld 18 punten
  Waren allemaal dezelfde spelers hoor…. Had je normaal gepresteerd de 2 maanden na de winterstop was je kampioen.
  Dus kampioenschap (opnieuw) weggegooid.
  Had je middelmatig gepresteerd was je 2e
  Had je gepresteerd was je 3e of 4e, gewoon gebrek aan inzet en mentaliteit zo simpel is het.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Zo simpel kan een juiste uitleg zijn. Niet meer /niet minder.
   Amen !

     /   Beantwoorden  / 
 12. schalke04

  Als Fer gaat (hopelijk!) En Chadli gaat ook en Brama wil op avontuur dan hebben we wel een middenveld probleem.. een bonkige verdedigende middenvelder zoals Claudemir heb je nog wel een keer.. maar waar is die creatieve, balvaste aanvallende middenvelder?? Promes kan het over 3 jaar wel, maar wie dan tot die tijd??

    /   Beantwoorden  / 
 13. Fred Rutten

  Jongens, en dame… de leider op het middenveld is natuurlijk Gudelj van Nac!! maar dan moet je snel zijn want Az en Fiorentina gaan je te snel en slim af zijn zo als we wachten tot na de playoffs…

  Gudelj – Guttierez
  Aankoop een echte nummer 10

  Hebben we Ebicilio nog achter de hand..

    /   Beantwoorden  / 
 14. schalke04

  Beste Fred.. wij willen toch stiekum allemaal weer kampioen worden en weten toch eigenlijk ook dat ajax niet als sterkste kampioen is geworden maar als minst zwakke? Denk jij dan werkelijk dat Gudelj de missing link is? Tadic speelde de sterren van de hemel bij Grunn en Djurisic ook bij Heerenveen. . Maar is Gudelj DE speler die een team kan trekken?? Ik denk van niet.. Ik hoop ook dat Ebicilio een superversterking blijkt te zijn!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Edwin

  Er schijnt bij BVB in de U23 ook een hele leuke speler rond te lopen. BVB heeft interesse in Chadli. Betrek deze speler dan bij de deal. Misschien haal je een nieuwe Götze of Reus in huis.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Fred Rutten

  @schalke04, jij noemt Tadic en Djuricic dat zijn spelers die wedstrijden beslissen… maar geen LEIDERS… achter die spelers die wedstrijden winnen en beslissen moet je LEIDERS… type v bommel… hebben die de strijd aan gaan en bikkelen als de spelers die jij noemt balverlies lijden….
  Als we Gudelj binnen halen zeg ik niet dat we sowieso kampioen zijn, maar dan heb je de speler die de slag op het middenveld al wel binnen… Ik zat net te dromen over een Affelay of Elia (die beide mogen vertrekken) of die niet binnen gehaald kunnen worden, zou een stunt zijn en dan heb je spelers als Tadic, Djuricic die beslissend kunnen zijn…

    /   Beantwoorden  / 
 17. Fred Rutten

  Stevens
  Rosales – Gouweleeuw – Bjaelland – Schilder
  Gudelj/Ebecilio – Guttierez
  Affelay
  Rechtsbuiten – Castaignos – Tadic

  Moet je alleen een rechtsbuiten van naam aanschaffen.
  1 die er meteen staat… Zou Elia op rechts kunnen?
  Weet wel dat het een linksbuiten is…

  Bank: Boschker/Marsman, Breukers, Bengtsson, Roseler, Kuiper, Ebecilio, Pelupessy, Janssen, John, Plet, Born, Zzsuchen, Cabral, Gyasi.. en ik zal er nog wel wat vergeten zijn…

  Affelay zal wel niet te betalen zijn en waarschijnlijk zelf een andere club in gedachte hebben dan fc twente… maar je hebt nog zo n type speler nodig, een echte nummer 10.. en een rechtsbuiten…

  En haal Gouweleew en Gudelj!!

    /   Beantwoorden  / 
 18. Fred Rutten

  Met niet te betalen van Affelay bedoel ik zijn salaris? want hij mag voor 3 miljoen weg bij Barca!
  Dat is te doen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Affelay, Elia, Drenthe, Astronautenfiets en noem dergelijke verwende ventjes allemaal maar op, denken van zichzelf dat ze heel goed zijn en dat als ze op de bank terechtkomen het altijd aan een ander ligt. Dergelijke gasten moeten de hand eens in eigen boezem steken en zich realiseren dat ze een geweldig dik overbetaald beroep hebben waar ze meer energie in moeten steken. Als ze dat doen zijn het meer dan uitstekende spelers voor welke club dan ook, maar zonder dit laten ze ons cluppie lekker met rust laten, want dan zitten we ons weer elke week te ergeren.

     /   Beantwoorden  / 
   1. forever red

    helemaal eens met de spreker .Dit soort heren moet je gewoon links laten liggen ,allemaal egotrippers die zichzelf zo goed vinden maar aan de andere kant totaal onspoort zijn door hun vreemde capriolen !

      /   Beantwoorden  / 
  2. Red Alert

   Beste Rutten, 3 miljoen is een aardig bedrag om neer leggen (valt mee) maar meneer is wel een risico aankoop. Meneer heeft zware blessure(s) gehad (knieband/kruisband). Ik vind het een gevaarlijk spelletje dan om hem binnen te halen. Vaak keren spelers met zo’n blessure nooit meer terug op het oude niveau.
   Ik zeg daarom liever niet doen!

     /   Beantwoorden  / 
  3. twentemax

   Affelay zit ook niet goed in elkaar en past ECHT niet bij Twente!!!

     /   Beantwoorden  / 
 19. Fred Rutten

  Elia was toch genieten hier? Hij zal nu ook vast wel doorhebben dat het met zijn carriere zo niet bepaald de goede kant op gaat en hij zal zich vast willen herstellen en zich weer richting nederlands elftal spelen… lijkt me…
  Weet niet wat er in die gasten om gaat :)
  Maar dat zijn wel de typespelers die ons kampioen kunnen maken natuurlijk…

    /   Beantwoorden  / 
 20. Fred rutten

  Ik snap je gedachte red alert, alleen denk ik dat er wel een groot verschil zit of je in een zware buitenlandse competitie speel waarbij je meer wedstrijden speelt, de duels pittiger zijn, meer inspanningen zijn, of hier in Nederland waar we ook niet veel mogen van de scheids en een topper er met gemak bovenuit kan steken en de schoppers dus te slim af kan zijn… Als je spelers hebt als Robben dan zeg ik blessuregevoelig… Maar men zegt het ook al van chadli die dit seizoen het pas voor het eerst heeft… Gewoon pech… Affelay dacht ik ook pas 1 blessure? Wel een beste dat klopt maar zie hem wel terugkeren.. Zijn topatleten hè? En 3 miljoen is een schijntje… Guttierez 2,5 miljoen.. Schilder 2 miljoen kon ook allemaal… Alleen het salaris zal wel wat meer zijn :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Nou als V. Bommel tegen Affalay zo’n overtreding had gemaakt zoal ons Luc die moest incasseren was het voor hem ook afgelopen, maar daar hebben we nu geen last meer van!!

     /   Beantwoorden  / 
 21. twentemax

  Kies dan wel jongens die pit hebben en dan meoet je niet met Affelay,Drenthe en Elia aan komen. Die types hebben altijd wat. Daar kun je als team niet op bouwen. Dan liever Wisgerhof types die een rots in de branding zijn! En dan heb ik het niet over voetbal technisch maar over karakter. Fer is in wezen een prima voetballer maar bij die jongen zit het tussen de oren niet goed. Zulke spelers maken geen een team kampioen.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Red Alert

  100 % mee eens, je mag ook gerust zeggen; Die maken je elftal kapot !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.