Jan Zoutman nieuwe trainer/coach van Jong FC Twente

Jan Zoutman is bij Jong FC Twente de opvolger van de vertrokken Patrick Kluivert. De 43-jarige trainer werkte de afgelopen drie jaar bij IJsselmeervogels. Eerder werd Zoutman met Argon een keer kampioen van de zondagamateurs (2005) en in 2007 zelfs algeheel amateurkampioen van Nederland. In 2010 en 2011 herhaalde hij met IJsselmeervogels dat laatste kunstje. Tussen zijn periodes bij Argon en IJsselmeervogels werkte Zoutman in de Jupiler League bij HFC Haarlem. Aan zijn ervaring en CV zal het dus niet liggen.

26 reacties op “Jan Zoutman nieuwe trainer/coach van Jong FC Twente

 1. Mcleave

  Great, new football players of the ijsselmeer birds

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dinkeltukker

  ik had liever gelezen dat hij titels had gewonnen met pakweg een FC Porto, Real Madrid of Chelsea. Jan wie? Jip, Jan Zoutman is the name. Ay ay ay, het mag ook allemaal niks kosten. Als dat allemaal maar goed gaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rick053

   Leuk dat jij dat liever hebt, maar welke idiote trainer met zo’n status wil training geven bij deze Twentse middelmaat?

     /   Beantwoorden  / 
 3. hendrik

  Mooi verhaal in Telegraaf waarom Gudelj en Wuytens voor AZ kozen en niet voor Twente. Kan management van Twente nog wat van leren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. WW

   Gudelj: „Ik kon naar vijf of zes clubs. FC Twente zwemt een beetje. Je weet niet wie daar trainer wordt en ze moeten eerst verkopen voordat ze wat kunnen doen.”

     /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  Is bij Haarlem vreemd gegaan.. heeft haar aan lopen duwen op de massagetafel.. Daarbij een grensrechter een bodycheck gegeven.. jezus wat haal je in huis? Een hele dikke KWW !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   En daarna ging Haarlem failliet, hahahaha.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Fred Rutten

  Ik had zelf ook iemand verwacht met een Twente verleden maar goed ik ken de beste man niet echt, we gaan het zien. Succes Jan!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Fred Rutten

  Zijn er nog meer mensen die in de planning hebben de thuiswedstrijden van de beloften te gaan kijken?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Als die nieuwe trainert regelmatig een grensrechtertje omver loopt, dan kom ik zeker een paar keer kijken :-) Dan valt er in ieder geval nog wat te beleven. Beter dan die saaie Schreudert bij het eerste. Overigens, is de toegang voor jaarkaarthouders niet gratis heb ik uit vertrouwde bron vernomen.

     /   Beantwoorden  / 
 7. ber

  Nee wel uit.. ajax telstar volendam…

    /   Beantwoorden  / 
 8. Remy

  Wat veel negativiteit zeg..en ja iedereen mag zich laten horen, maar je kunt het ook zo zeggen dat we de laatste jaren erg maar ook erg zijn gewend. Het kampioenschap kwam te vroeg, succces smaakt goed maar vergeet nooit waar we helemaal vandaan zijn gekomen he!!! Aankomend seizoen gewoon weer voor de volle 100% achter de ploeg staan en kijken waar het schip strand..FORZA TWENTE

    /   Beantwoorden  / 
 9. Dinkeltukker

  Ik hoop dat het allemaal goedkomt, maar vooraf zet ik wel weer even mijn vraagtekens. Er wordt alvast een trainer aangesteld voor Jong Twente terwijl het nog niet helemaal zeker is of de ‘Schreudertconstructie’ door de KNVB wordt goedgekeurd. Zou dat nl.niet gebeuren dan zou Alfredo naar Jong Twente gaan, aldus ome Joop. Beetje het ‘keepersverhaal’ waar ik het gisteren over had. Een keeper kopen terwijl je ervan uit gaat dat Mihailov wel vertrekt. Ik hoop voor Twente dat de bond positief beslist. Verder vind ik het wel heel erg tricky, dat je 2 elftallen die nu op een hoog niveau spelen toevertrouwd aan een technische staf die het totaal, maar dan ook totaal, aan de nodige ervaring ontbreekt. Twente speelt met vuur!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Fred Rutten

  Die keeper Stevens was als ik het goed heb transfervrij Dinkeltukker.
  Je kunt wel wachten totdat Michailov verkocht is, maar Stevens is een groot talent, dan wacht je toch niet? Anders loop je het risico dat je weer te laat bent.
  Aankoop Stevens is een superzet geweest en meer dan logisch, ook al wil Michailov weg maar is hij nog niet weg.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Of Stevens een superzet is geweest moet nog maar blijken. Is hij beter dan een Marsman, zo ja, waarom zat hij dan niet bij Jong Oranje. Maar oke, we zullen zien, Fred. Laten al die keepers het lekker onderling uitvechten wie er nummer 1 wordt. Mocht die lapschwanz van Mihailov blijven, dan zal hij zich anders moeten presenteren dan afgelopen seizoen.

     /   Beantwoorden  / 
 11. Fred Rutten

  Anders krijg je weer dat commentaar, zoals bij zo n Ruiter die bij Volendam werd weggehaald door Utrecht: Waarom doet Twente dat niet?
  Nou doet Twente zoiets en is het weer niet goed :P

    /   Beantwoorden  / 
 12. twentemax

  FC Twente- Osasuna lijkt me wel een leuke om te gaan kijken in de zomerstop. Kleine vervanging voor de voorrondes EL waar we zo aan gewend waren. Utrecht treft het wel met een Luxemburgse ploeg en een Albaanse. Weet nog dat we tegen Karabach in verweggiestan moesten. Maar het zij zo. En toch als je goed kijkt gaat Twente echt terug in goedkope aankopen maar welke club in Nederland kan over de periode van de komende jaren nog veel doen op financieel vlak. Niemand. Je zult zien dat er meer clubs in de problemen gaan komen. Maar als we het met minder moeten doen dan wel de beste van de minderen inpikken. Ik hoop dat onze scouting dat kan. Heb mn vraagtekens hierbij!! Maar weer beginnen met bouwen en er van uitgaan dat het fundament staat als een huis! Ik wil niet negatief worden want ons kampioenschap was prachtig maar je hebt toch een donders goede kijk op voetbal en management nodig om bovenin mee te blijven doen. Misschien is een beetje geluk afdwingen met gezond verstand iets wat we nu dit jaar moeten krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Tukker 72

  Zoutman is een bikkel van een trainer.
  Keihard, wat zeker nodig is bij de huidige verwende patatgeneratie.
  Hij heeft in het amateurvoetbal veel bereikt, wat geen toeval is.
  Een type Gert Jan Verbeek.
  Deze man gaat velen doen verrassen

    /   Beantwoorden  / 
 14. Moeke

  Jozefzoon wordt in de media genoemd als eventuele opvolger voor Chadli.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Bertje

  Nou bij Jong Oranje kwam ie nog geen lantaarnpaal voorbij, hij mag Chadli zijn schoenen nog niet eens poetsen.
  Kom op we hebben betere spelers nodig en, dat bedoel ik niet discriminerend, maar niet weer een gekleurde jongen er bij.
  Kijk naar Cabral, denkt meteen dat ie het is en het resultaat blijft uit. Gebeurt gewoon vaker met gekleurde jongens, zit hem in de genen.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Mars

  Leerdam naar Vitesse, net t verhaal vd 10 kleine negertjes. Komt twente nog met een toef of zijn ze dit seizoen afgetroefd ?

    /   Beantwoorden  / 
 17. Ijscoman

  Nou Mars als je leest dat wanneer Chadli vertrekt en men dan Josefzoon wil halen dan weet je dat je niets hoeft te verwachten dit seizoen.Nogmaals plek 8 tot 10 is het meest haalbare met deze selectie waar ook nog de betere spelers zullen vertrekken!!!!
  Jammer dat Munsteram in twee jaar tijd al het geld erdoor heeft gejast met een wanbeleid en FC Twente weer een subtopper is geworden!!

    /   Beantwoorden  / 
 18. Herman

  Mogen seisoenkaarthouders de wedstrijden van jong Twente gratis bezoeken?

    /   Beantwoorden  / 
 19. hennik

  schreuder/jansen …. ik krijg er een zijspan gevoel bij, weet ook niet waarom. Dat voetbal zal wel niet wat worden, maar ik denk dat het een mooi motorcross seizoen wordt in de Veste, ik ben van de partij!

    /   Beantwoorden  / 
 20. ber

  @hennik
  t wordt verschrikkelijk! Het veld….

    /   Beantwoorden  / 
 21. twentemax

  Als ik Jansen hoor praten weet hij goed wat hij doen moet! Een nuchtere man die geen grote naam heeft maar wel de boys aan het werk zet. Ik vind het niet verkeerd. Een nuchtere oosterling aan het roer.Niet lullen maar voetballen. Kon nog wel eens hard meevallen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.