Twee wedstrijden in vier dagen voor Jong FC Twente

Het is maar goed dat we bij FC Twente nog altijd ruim in onze spelers zitten want er worden overuren gemaakt de komende dagen. Vanavond speelt Jong FC Twente uit tegen Jong Ajax, zaterdag speelt ons eerste elftal natuurlijk de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen en tenslotte ontvangt Jong FC Twente maandag Almere City FC in de Grolsch Veste. De ware supporter komt op deze manier het hele weekend aan zijn trekken. Heerlijk! Come on FC Twente!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “Twee wedstrijden in vier dagen voor Jong FC Twente

 1. twentemax

  Wat is dat een moeilijke wedstrijd om te voorspellen FC Twente-SC Heerenveen. Ik heb echt geen flauw idee. Is die Finnbogason weg of niet?? Is toch wel bepalend bij de Friezen! Ook ben ik heel benieuwd hoe Jong Twente het vanavond zal gaan doen. Jong Ajax kunnen ze hebben en ik verwacht gewoon een Twentse winst op Amsterdamse bodem! Come on Twente!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ron

  Kom niet helemaal aan m’n trekken Jack, ik bedoel jong Twente laten ze nooit zien op Fox hooguit de samenvattingen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Is ook zo Ron. Maar vanavond wel want de tegenstander van jong Twente is hele dagen lang te zien op Fox. Jammer maar helaas.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.