Jong FC Twente verliest van FC Eindhoven

Jong FC Twente heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven met 2-0 verloren. Die eindstand was al bij rust bereikt. Maar ach, Johan Derksen zei het gisteravond nog tijdens Voetbal International: voor Jong FC Twente (en Jong PSV en Jong Ajax) gaat het in de Jupiler League helemaal niet om winnen. Dus waar hebben we het over.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “Jong FC Twente verliest van FC Eindhoven

 1. Wim B

  De grootste winst is dat we weer een volwaardig team hebben met wissels dei de ploeg niet zwakker maken. Overal dubbele bezetting. Heeft Castaignos z’n dag niet (dat gebeurt vaak) zetten we Luca erin. Corona en Promes kunnen op rechts. Links kunnen Mokhtar of Tadic. Middenveld hebben we Guti, shadrach, Ebi, Promes, Mokhtar, Brama, Schilder en zelfs Corona en/of Tadic.
  Achterin links Koppers/Martina, Centraal: bengtson/bjelland/roseler/Martina/Wisgerhof, rechts Rosales/Martina. Kortom heel veel plekken kunnen dubbel ingenomen worden door spelers waar we niet slechter van worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Klopt wat je zegt, maar achterin vind ik het allemaal een beetje magertjes. Geen namen waar je als spits wakker van ligt.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Moeke

  haha, de vi website spreekt over FC Twente aanvaller Filip Djordjevic van Servie…..
  Volgens mij heet ie Luca en speelt hij voor jong Montenegro!

    /   Beantwoorden  / 
 3. johan

  te druk met spandoeken en trainersconstructie om fatsoenlijk over voetbal te berichten

    /   Beantwoorden  / 
 4. johan

  ik zeg niet dat het mijn spandoek is, maar ik hoor dit lied al zo lang ik bij Twente kom. Belachelijk dat er na tientallen jaren opeens een probleem is. Puur een kwestie van Twente naaierij door de A’dam-clan van gelder/van Praag en dat is geen Calimero reactie. Hoe kan het anders dat er niets aan andere spandoeken gedaan wordt? Bijv. die bij Ajax en Feyenoord, totaal gezocht dit.
  straks kunnen we allen nog Hup Twente Hup zingen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.