Jong FC Twente verslaat koploper

We weten het inmiddels allemaal: interlandweken gaan gepaard met een groot gebrek aan gespreksstof. En dus komen we ook op deze druilerige dinsdag weer uit bij Jong FC Twente. Afgelopen weekend nog gefileerd door Wallace, en daardoor kennelijk gemotiveerd, versloegen de mannen van trainer Jan Zoutman koploper FC Dordrecht met 2-0. Vooral de openingstreffer van Youness Mokhtar was een juweeltje. Zeker terugkijken dus, als u de wedstrijd maandagavond niet al live in het stadion of op televisie heeft gezien.

14 reacties op “Jong FC Twente verslaat koploper

 1. twentemax

  Een saaie wedstrijd maar inderdaad Mokthar mag er wezen. Vond Schilder ook niet slecht. Het veld ligt er nog aardig bij, dus op naar zaterdagavond!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. ber

  Off-topic:

  Die grafhond van een Vink fluit zaterdag!!!!

  KUT KUT KUT!!!!!!

  Nu ga ik voor een gelijkspel…..

  Godver de godver

    /   Beantwoorden  / 
 3. phenix

  stinkknvb,schijtvink

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Wij winnen met 3-2. Vink of geen Vink!! Wij hebben het van ons voetbal en laat Vink maar gaan. Komt goed. Vertrouwen hebben!!

     /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  Gelijkspelscheids Vink, hoe die het voor elkaar krijgt is ook tot kunst verheven, deze man moeten ze werkelijk buitenspel zetten
  Maar ja dat gebeurt toch niet, zo heeft het troelelkindje van de KNVB weer zijn gekregen voordeel.
  Waarom presteert Ajax internationaal niet, het is wel duidelijk toch, in het buiten land lopen geen Vinken daar vliegen ze, dus laat deze vink ook maar opvliegen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. hennik

   hij heeft het wel eens te bont gemaakt , in het kampioensjaar dat IE-DE-REEN in het stadion een AZ handsbal zag, behalve Vink… had Ajax zowaar de titel bijna nog opgeleverd, maar toen kon ie wel met vakantie van de Knvb de rest van het seizoen en werd ie ook Europees teruggetrokken dacht ik. Tja, dat was ook wel veel te opzichtig natuurlijk…

     /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Deze moeten we winnen, Vink of geen Vink… snap de KNVB ook niet. Deze man is niet goed bij zn fluit. Maar toch, ik voel het we gaan winnen!

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Haha, Twente sleept Grolsch voor de rechter. Volgend jaar de Hertog Jan Veste, Corona Veste, Heineken Veste???

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ab

   Grolsch begint de band met de regio te verliezen. Jammer het hoorde altijd echt bij Twente

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Maar Twente heeft een punt, afspraak is afspraak. Is ook jammer Grolsch hoort erbij. Maar geld, geld, geld, daar draait alles toch om tegenwoordig!

      /   Beantwoorden  / 
 7. rene

  of word het Veltinsarena?

    /   Beantwoorden  / 
 8. johan

  nee he Vink, wat een domper…

    /   Beantwoorden  / 
 9. Wallace

  Vink is een topfluiter. Wat een gejammer weer, hier. Twente kan geen punten verspelen door zijn beslissingen, dat kan alleen Castaignos doen door de mooiste kansen te vernaaien en we hebben ook met een goede tegenstander te maken die net als PSV en Vitesse probeert de looplijnen van Gutiérrez af te snijden. Leg je Pipe lam, heb je Twente op de rug liggen. Gutiérrez is onze motor. Steekt De Boer daar een stok in, dan ga je op de bek. Anders is het niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Vink een topfluiter? Dan ben je AZ- Twente voorjaar 2010 vergeten. Een slechte beslissing van deze blinde Vink. Die hem jaren later nog door veel supporters kwalijk genomen wordt. En Jansen zal ook wel nadenken over de wedstrijd en zijn maatregelen nemen. Dit is onze kans en we pakken gewoon de winst. En aan schijterig doen heb je helemaal niks, gewoon dr op!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.