Bijltjesdag bij Jong FC Twente

Nooit leuk maar ook dit hoort bij een voetbalclub. Deze week is bekend geworden dat FC Twente de contracten met een aantal jonge spelers niet zal verlengen. Thilo Leugers, Jurjan Mannes, Mark Engberink, Rick Hemmink en Wouter Dronkers zullen moeten gaan uitkijken naar een nieuwe werkgever omdat hun huidige verbintenis niet zal worden verlengd en dus per 30 juni aanstaande eindigt. Ook het contract met Nils Röseler loopt af, maar met hem zal de komende tijd onderhandeld worden over een nieuw contract. Verder is de optie in het contract van Filip Bednarek gelicht, hij blijft dus bij FC Twente. Tenslotte heeft FC Utrecht Willem Janssen definitief overgenomen.

Eén reactie op “Bijltjesdag bij Jong FC Twente

  1. Joop

    Toch knap dat Leugers het nog zo lang volgehouden heeft! Respect!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.