Jesus Corona laat zich zien bij Jong FC Twente

Als je binnen negen minuten met 2-0 voor staat en vijf minuten later ook nog een penalty krijgt (en mist) dan is het natuurlijk wel een beetje teleurstellend als het uiteindelijk 2-2 wordt. Tegen Helmond Sport. Maar we weten: bij Jong FC Twente staat het leerproces voorop en is de uitslag van secundair belang. Jesus Corona deed in ieder geval op een redelijk volwassen manier van zich spreken afgelopen maandagavond. Hij scoorde namelijk twee keer, waarvan de tweede treffer bovendien van een grote subtiliteit getuigde. Die klopt dus ook nadrukkelijk aan de deur.

48 reacties op “Jesus Corona laat zich zien bij Jong FC Twente

 1. Dinkeltukker

  Corona was inderdaad redelijk tot goed op dreef. 2 kansen en direct 2 doelpunten. Hij had ook een behoorlijke vrije rol zo te zien en daar zal ook wel het heikele punt liggen, want dat krijgt Zyhech nu bij het eerste. Mocht onze spits verder droog blijven staan dan hebben we m.i. een heel goed alternatief achter de hand. Voordat ‘Joop’ weer met aanmerkingen komt; Corona in de spits heb ik ergens in het voorjaar ook al geopperd en is niet na gisteravond. Trouwens…wat werd dat Jong Twente genaaid zeg in de slotfase.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ron

  Een vrije rol kan die in het eerste-nu- wel vergeten denk ik, nu we Ziyech hebben aangetrokken. Om hem in de spits te zetten is mss een mogelijkheid maar dan moet ie het maar eerst in Jong Twente een aantal wedstrijden de kans krijgen. Niet te vroeg juichen na een goede (eerstehelft) wedstrijd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Niet te vroeg juichen ? De mexicaan laat in een kwartier meer voetbalkwaliteit zien dan lauwe Lucas in twee – verloren – seizoenen bij malkaar… Bovendien staat hij al sinds Februari droog. Elke wedstrijd dat Castaignos langer in de punt staat wordt de ergernis groter. Wat denk je hoe geïrriteerd zo’n Ziyech wordt als die krakende Jan Klaassen de mooiste assists en steekballen weer blijft vernaaien ?! Corona direct in de spits. Meer beweging, meer tempo, meer voetballend vermogen, meer kansen, meer goals en punten. Dit drama heeft lang genoeg geduurd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Piet

    Ik vrees dat castaigbos hoog in de pikorde staat en mag blijven staan omdat ie geld moet opbrengen. De enige foute echt foute keus van munsterman

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Plus daarbij het terughalen van McClaren, een ramp van ongekende orde, die mede tot het financiële debacle leidde. Handenvol miskopen kwamen, miljoenen verdampten, de sfeer verdween, de lauwheid bleek niet meer te verdrijven.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Piet

      Maar het lek lijkt boven te komen. Castaignos is de laatste vd feyenoorders, en de voormalige top3 begint weer praatjes te krijgen, en in die positie rendeert twente Meestal goed. De zichek aankoop levert twente sympathie op eindelijk weer eens.

        /  
   2. hendrik

    Wallace, helemaal met je eens kan het niet beter verwoorden

      /   Beantwoorden  / 
    1. hendrik

     Helemaal mee eens slaat op ‘Niet te vroeg juichen ?

       /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   Blijf inzake Corona ook van mening dat Twente hem vanaf het begin maar heeft laten aankloten onder het mom van ‘hij komt uit een andere cultuur en krijgt ruim de tijd om zich aan te passen’
   Dat vond ik dus al bullshit. Vorig seizoen hadden ze hem vanaf het begin in Jong Twente mee moeten laten spelen. Dan was hij na de winterstop wellicht zover geweest om vaste waarde te zijn in het eerste. Het kereltje had het seizoen met een goed gevoel kunnen afsluiten en was dan waarschijnlijk ook niet met een te hoog vetpercentage terug gekomen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Moeke

  Ik begreep dat met name Andersen goed speelde gisteravond, voor zover van waarde tegen Helmond Sport.

    /   Beantwoorden  / 
 4. phenix

  wallace ik vind je nou een echte lul worden.echt geen zinnig woord komt er uit je mond ja alleen maar negatief gebleer. ik hoop dat je snel een keer je muil houd en ophouden met het neerhalen van onze fantastische club ouwe azijnpisser. verschrikkelijk mannetje vind ik je

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Goed zo, phenix. En blijf zwaaien met je sjaal…van links naar rechts…en weer naar links… tussendoor even je pet recht zetten…naar rechts…links …en nu weer naar rechts…zwaaien, phenix. Zwaaien !

     /   Beantwoorden  / 
  2. rene

   tja, er komt nu eenmaal geen positief woord uit en dat weet je. Gewoon laten praten. Ik lees het al helemaal nie meer. Je mag van mij best negatief zijn als je een goede reden hebt en die zijn er wel, maar die zijn er overal. Vind dat Twente er WEER een goede ploeg heeft staan, en ben van mening dat het een mooi jaar kan worden. Maar dat hangt af van de spelers. Niet meer en niet minder. Heb gister jong Twente gezien en was leuk om naar te kijken, met voor mij Andersen als man of the match. En Corona komt er ook wel, maar daar moet ie wel wat voor doen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Ik heb die Andersen niet gezien Rene, stond hij links of rechts in het centrum? Stel hij zou een kans krijgen in het 1e wat zou dan het sterkste centrum zijn?
    Ik zie zelf graag een goede rechtsback komen nog, Martina is erg sterk in het centrum. Maar heb ook vertrouwen in Lachman, tuurlijk die moet zich even aanpassen aan het hogere niveau maar gaat ons ook mooie dingen brengen denk ik. Maar met een nieuwe rechtsback hebben we wel genoeg mogelijkheden en concurrentie houdt elkaar scherp.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

     Dijkhuizen, Henk Dijkhuizen. Kost niks! Echt waar! Is een goeie! Maar niemand hoort mij Snif. En dat terwijl ik zo veel voetbal verstand heb.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Wallace

      Henk ? Henk Dijkhuizen, dat is toch die… die…caravandealer ? Ze gaan voor een Poolse back, mevrouw. Een blond beest van een dikke meter 86, met veel diepgang en een sliding als een Gilette Powerblade XXL. Van Lach Pisdan, of iets. Het is een gerucht, maar u weet zelf, soms geruchten rook en van rook kan vuur komen.

        /  
  3. Red Alert

   Hallo beste @phenix:
   Ik vind het zo jammer hè, als iemand zoals @Wallace iets zegt (ook nog met argumenten) . En dat deze azijnpisser liever dan maar zijn muil moet houden !!!!
   Slaat echt helemaal nergens op.
   Tis toch ook waar dat naar het behalen van het landskampioenschap miljoenen opgemaakt zijn (verdampen noemt @Wallace dat) aan slechte aankopen (handenvol miskopen noemt @Wallace dat).
   Dit zijn feiten beste @phenix!!!!
   Ik vond het namelijk ook belachelijk dat Preud’homme & Adriaaanse veel te snel de laan uit gestuurd werden terwijl we best op een hoge positie geklasseerd stonden. Dit nam ik Munsterman & Raad van Bestuur ook destijds kwalijk.
   Sprak ik toen ook geen zinnige woorden of waren dit toen ook de feiten ????
   Ik bedoel er maar mee te zeggen: accepteer mekaar als er in positieve of negatieve zin een blog wordt geplaatst over iets/iemand. Niet meteen beginnen te schelden van azijnpisser/zeikerd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Is Preudhomme de laan uit gestuurd of ging hij zelf naar de zandbak waar hij veel geld kon verdienen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

     Hoi @Joop, zoals je bij andere posten kon vernemen. Is het vertrek van Preud’homme eigenlijk een aderlating geweest voor Joop. Omdat meneer de houding van de trainer langs de lijn niet erg kon waderen.

       /   Beantwoorden  / 
   2. aks

    Hallo @ Phenix en Rene
    Dat jullie tweetjes nu nog niet door hebben wat voor puinhoop Munsterman heeft veroorzaakt ik heb en had ook gegronde argumenten tegen zijn beleid, weten jullie het nog ?
    Vertelde ik niet hoe ik baalde van de handelswijze van Munsterman, nadat hij Wegener moest verlaten, misschien leefde hij vanaf dat moment in een stress situatie en de fouten gingen zich opstapelen.
    weet je nog, Jan van Halst, Co Adriaanse
    inclusief alle mis aankopen. ook had ik het over zijn ingewikkelde transferconstructies en ik heb schande gesproken over Doyen.
    Ook had ik mijn vraagtekens over de financiele inkomsten en uitgaven, geld dat over de straatstenen is verdwenen.
    Ook bevestigde ik dat Joop ook wel tot goede dingen in staat is, maar de vastigheid in de structuur van Johan Plageman heeft hij nooit gehad en dat beleid had hij vast moeten houden, want Johan heeft FC Twente van de ondergang gered.
    Volgens jullie is Walace een azijnpisser en dan ben ik mischien wel een citroen pisser,
    Hoe noen Jullie Red Alert trouwen ?
    Nu, een ding is duidelijk, jullie zijn kuddevolk dat graag meeloopt in de horde en graag met een vlaggetje willen zwaaien, maar jullie hebben geen gevoel voor realiteit.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Hier zijn meer mensen kritisch, ene keer terecht, andere keer onterecht dan dat mensen positief zijn dus ik denk niet dat je Rene of Phenix als kuddedieren kan bestempelen. Zij zijn ook gewoon een andere mening toe gedaan, dat kon toch zeggen jullie telkens? Of kan dat alleen als het in jouw/jullie straatje valt?
     Yup Aks, ik ben weer terug op het blog.
     Zal andere meningen meer gaan respecteren niet meer proberen om met argumenten die mensen van gedachte te doen laten veranderen, het is gewoon hoe iemand is. De 1 is liever positief de ander is liever negatief. En bepaalde mensen ga ik gewoon negeren, maar er zijn gelukkig ook mensen met wie ik wel leuk en normaal over voetbal kan kletsen.
     Twentemax ik zal ook proberen niet als een schoolmeester over te komen, maar dat gaf ik al aan zal niet meer met argumenten e.d. komen om iemand proberen op andere gedachte te krijgen. Dat heeft geen zin.

       /   Beantwoorden  / 
     1. twentemax

      Welcome back! Nou ja, je was nooit weg. Stel dat we allemaal hetzelfde vonden dan werd het saai! Hoe meer meningen hoe mooier. Ja, af en toe ben ik ook een bitch. Altijd al geweest.

        /  
     2. Red Alert

      Morgen hoop ik dat mijn club weer een mooie prestatie neerzet. Met veel inzet. De 200% inzet van Castaignos is een goed voorbeeld voor alle andere spelers, alleen jammer dat meneer zo weinig scoort waarvoor hij gehaald is. Maar ik blijf bidden dat het goed komt, of het gaat gebeuren ???
      Succes Reds !!!

        /  
     3. Leo

      Joop,

      De manier waarop je nu reageert kan ik zeer waarderen. Ik hoop nog veel van je te lezen op deze manier.Dat meen ik oprecht.

        /  
 5. Joop

  Vindt altijd wel dat het gevaar schuilt in teksten dat men het altijd leest op de manier waarop ze het graag willen lezen, terwijl de schrijver het wel heel anders kan hebben bedoeld.
  Je kunt de toon waarop het geschreven wordt niet weten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @ Joop
   Ok Joop, als je bedoelt dat je van nu af aan anders opstelt en niet hier in het blog overkomt als verdediger in alles wat Joop doet of heeft gedaan en je komt met echte argumenten, dan hoef je het niet altijd met anderen eens te zijn, maar hou op met dat hosanna Joop gedoe.
   Ik ben niet haatdragend, dus denk ik dat iedereen een tweede kans verdient, want per slot van rekening kan ook iedereen stoppen met roken als hij maar wil, want wil niet ligt op het kerkhof en kan niet is dood.
   Nog even terugkomend op Preud’Homme, inderdaad heeft hij zelf voor de woestijn gekozen, maar het blijft een vraag waarom, hij had het ook goed bij FC Twente.
   Wel kan ik een reden bedenken waarom hij weg ging en dat was de kritiek die Joop steeds op hem had met de coaching tijden de wedstrijden.
   Meerdere malen heeft Joop laten weten, ook via de pers, dat hij van het schreeuwen langs de lijn niet gediend was, het moest allemaal rustiger. langs de lijn, nu als een voorzitter op de stoel van een trainer gaat zitten is hij snel weg, kijk maar naar CO.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Daar was Joop inderdaad niet blij mee, maar dat waren ze in Belgie ook niet met hem. Preudhomme vond ik ook 1 van de beste trainers die ze de laatste tijd gehad hebben, liet Twente ook erg leuk voetbal zien. Maar de hoofdreden dat Preudhomme weg ging is natuurlijk geld zoals vaak in de voetballerij. Anders ging hij wel naar een andere Europese club.
    Om op het andere terug te komen, ik blijf Joop in alles steunen wat hij doet, daar zullen ongetwijfeld missers bij zitten maar dat heeft elke club. Ik vindt over het grote geheel dat de man meer goede dingen gedaan heeft dan slechte. En de slechte kan ik hem nog niet eens kwalijk nemen want in mijn ogen geeft hij daar goede uitleg voor en ik begrijp die uitleg. Daar mag een ander anders over denken, prima. Voorheen kon ik me dat niet voorstellen en vond ik het ondankbaar en wou ik er alles aan doen om de andere persoon ook te overtuigen en we 1 grote happy familie zouden zijn. Ik zie in dat dat niet meer kan, heb ik alleen ff momentje voor mezelf voor nodig gehad.
    Dus ik zal niet meer Hossana Joop betogen gaan houden, ik reageer gewoon niet meer op die kritische geluiden ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

     Ja, ik kan het enigszins begrijpen maar ik vind dat als iemand ernstige fouten maak dit niet met de mantel der liefde bedekt hoeft te worden

       /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   Nou, jouw toon is altijd heel duidelijk waarneembaar. Als ik jouw postjes lees, galmt er vanuit het hol van Joop waar je 3 meter diep in zit, toch steeds weer een ECHO ECHOO ECHOOOHOOOO achter aan… en nu niet in je eigen val trappen, jopie, niet meteen reageren en je op je pikketje getrapt voelen. Neem de wereld niet zo serieus en begin bij je club. En jezelf, die vooral. Je kent hem.

     /   Beantwoorden  / 
 6. Bertje

  Fijn Joop dat je hebt ingezien wat ik aangaf, het gaat niet om gelijk krijgen.
  Welkom en nomhard feelings.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Bertje

  Lees net op v.i. Dat Fer driejarig contract heeft getekend bij de ploeg van Harry Redknapp, kassa voor Twente!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Goed nieuws inderdaad! Ik las dat feyenoord de optie bekeek Guidetti te huren ipv kopen, dat zou dan wel minder zijn voor onze kassa.
   Guidetti zal over paar jaar maar tranfervrij vertrekken, hoe gaat het dan? Dan heb je gewoon niets?

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wallace

   En voor de Belastingen ! En de hypotheekbank ! En Oonk !

     /   Beantwoorden  / 
 8. Dinkeltukker

  @ Joop, welkom terug, alhoewel ik wel het gevoel heb, of heb gehad, dat je moeilijk zonder dit bloq kunt:-) Zeker zijn er ook andere Twentebloqs, maar daar is de motivering van sommige uitspraken heel ver te zoeken. Wordt b.v. om Stevens geschreeuwd zonder een motivatie’te geven waarom. Dan liever dit bloq en ik heb zo langzamerhand het gevoel dat velen gelukkig weer terugkomen. Iedereen mag zijn eigen mening hebben en dat heb ik ook. Vaak kritisch, omdat ik vind dat het dan mis gaat en dat ik het dan anders zou doen. Wat goed is moet je zo laten en wat beter kan moet je aan weken, onder dat motto. Blijf wel jezelf, Joop en blijf je eigen mening houden, maar draaf er niet te ver mee door. Ik heb onze voorzitter ook bekritiseerd en nu zet ik er een punt achter, want ik zie alweer goede dingen gebeuren. Denk dat hij er ook weer van geleerd heeft. En achter de schermen hebben we een trainert die gelijk TD is, want Schreuder heeft blijkbaar het charisma om spelers te overtuigen bij ons te komen spelen. Mocht het als trainer niet lukken, dan hebben we de TD al in huis :-)
  Ik hoop dat we met zn allen een leuk, sprankelend seizoen mogen beleven. Op naar morgen! (jammer dat het dan weer niet op tv komt, als enige ned.club :-(

    /   Beantwoorden  / 
 9. Bertje

  Wellicht slimmigheidje van van Geel, alhoewel ik me wel kan voorstellen dat Feyenoord eerst wil zien of Guidetti zijn oude niveau nog weer haalt voordat ze hem kopen.
  Nu nog hopen dat Tiote verkocht wordt en voor mij persoonlijk nog een linksback er bij en zie van Schilder af te komen, want die kan echt niet meer mee op dit niveau.
  Is geen schande, maar hij kan het gewoon niet belopen, komt te kort.

    /   Beantwoorden  / 
  1. LangeJan

   Volgens Feyenoord site kan Feyenoord Guidetti helemaal niet betalen, het transfer bedrag is te hoog en zijn salaris eisen ook.
   Ik hoorde dat van Geel in Italie zit en dat hij nu Ballotelli wil kopen.
   Die van Geel toch hij wil top spitsen ophalen, maar wil ook voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, echt van Geel zijn transfers zijn gebakken lucht.

     /   Beantwoorden  / 
 10. aks

  Op teletext RTL-4 lees ik net dat Fer accoord is met de overstap naar QPR en dat levert FC Twente direct 3 miljoen op het laatste termijn bedrag wordt direct over gemaakt inclucief het bonus bedrag.
  Mooi meegenomen in deze moeilijke tijd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   nu nog mooie deal voor Tioté en wederom $$$$

     /   Beantwoorden  / 
 11. rene

  Ten eerste wil ik zeggen dat ik niet alles door een roze bril zie wat Munsterman heeft gedaan. Hij heeft veel fouten gemaakt, maar sommige mensen praten alleen maar over wat hij fout heeft gedaan en dat kan ik niet hebben. Hij heeft ook zeker heel veel goede dingen gedaan. Kijk eens wat voor een elftal we er nu weer hebben staan!! We kunnen zeker weer meedoen voor de eerste 4 plaatsen, net zoals de laatste vijf jaren. En weet iemand hier wat er achter de schermen plaats vind? Financiele zaken bedoel ik? Denk het niet, we horen allen dat wat in de media staat. En is dit altijd juist? Denk het ook niet. En dat we miskopen hebben gehad is een feit, maar dat heeft elke ploeg in de eredivisie. Bijv Castaignos kopen voor 6 miljoen had nooit mogen gebeuren. Maar aan de andere kant kijk ik dan weer even wat we dit jaar weer verkocht hebben en wat we gehaald hebben. Dan kan ik alleen maar een pluimpie geven aan joop. Maja dat is mijn mening!

    /   Beantwoorden  / 
 12. Bertje

  Munsterman heeft nu weer goed werk verricht inderdaad , maar wat de meesten van ons bedoelen is dat hij iets sneller actie zou kunnen ondernemen.
  En nou weet ik ook wel dat dit niet zo snel kan als je in categorie 1 zit, maar dat is het hem juist, dat is gekomen door mismanagement.
  En de meeste hebben aangegeven wat er bij moest komen en dat is ook gebeurd, dat is mooi, maar iets sneller handelen bij een goede finAnciele positie zou welkom zijn.
  Ik heb vorige week nog aangegeven dat ik het vaak over Joop’ s speeltje heb, het Blankers Koen stadion en ik ben er ook niet tegen als het kan, financieel gezien. De prioriteit ligt echter bij de selectie, want dat is je kapitaal en daar heb ik mijn twijfels dus wel eens over met Munsterman of ie dat wel goed onderkent en niet zijn eigen speeltje belangrijker vind.
  En daarom mag er soms best wel tegengas worden gegeven.
  Voor de rest denk ik als nog een defensieve versterking komt dat we bovenin meedraaien.

    /   Beantwoorden  / 
 13. rene

  Snap je wel Bertje, maar kijk eens naar Feyenoord en wat ze verkocht hebben. En wat hebben ze gehaald? Nx en nog eens nx, want ze moesten de gaten ook dichten. Dat is dus niet alleen bij Twente zo. Daar komt nog bij dat Twente kampioen is geworden en daardoor geprobeert heeft door daar te blijven duurdere spelers heeft gehaald. Want de Twentesupporter ging nu elk jaar voor het ka,mpioenschap. En dat IS NIET REEEL. En kijk naar de eredivisieclubs in Nederland. Niemand heeft geld behalve Ajax en Psv. En Psv ook alleen omdat daar Phillips achter zit. Maar ik ben het wel met je eens dat er bij Twente teveel neven zaken lopen die nx met het voetbal te maken heeft

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bertje

   Nou ik verwacht niet van ze dat ze kampioen worden, maar je moet voor het hoogste gaan en als E zoals verleden seizoen die mogelijkheid hebt, ga er dan voor en straal het uit, want als je het uitstraalt zoals in het kampioensjaar dan doen ploegen Hey in de broek van angst om tegen Twente voetballen. Dat is wat ik miste verleden seizoen: uitstraling.
   En lukt het dan niet, jammer toch, zal ik ze niet kwalijk nemen.
   Daarin moet Twente groeien, daarom hadden we het verleden week ook over Demy de Zeeuw, die net als Theo Janssen wat gif in de ploeg bracht.
   Dat in het kampioensjaar en het feit dat iedereen voor elkaar wilde werken en onoverwinnelijkheid uitstraalde, gaf de doorslag.
   Ik vind het fijn dat we nu zo met elkaar communiceren, niet om het gelijk te krijgen, maar om je mening te geven zodat een ander wellicht denkt:daar zit wat in, of hij denkt ik ben het er niet mee eens, maar oké er zijn meer meningen.
   Geeft gewoon een lekker gevoel en ik wil iedereen bedanken, die er aan mee heeft geholpen dat we weer op een normale manier lekker kunnen discussiëren. Zo zie je maar weer, laat de ander in zijn waarde en je kunt lekker van gedachten wisselen. bravo, bloggers.

     /   Beantwoorden  / 
   1. joop

    Barbecue bij jouw thuis bertje?? :p :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bertje

     Leuke reactie en leuk idee, wie weet komt het er ooit eens van! Met een aantal bloggers bij elkaar en dan lekker ouwehoeren over voetbal.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Dinkeltukker

      Ik zal er zijn :-)

        /  
 14. Ber

  @Joop

  Welkom terug.. het blog leeft meer dan ooit! Alle kanten belichtend blijft dit toch een leuk ‘discussieblog’

  Fer voor 11 mio naar QPR.

  Das mooi voor die 3 mio voor twente!

    /   Beantwoorden  / 
 15. rene

  Tja Bertje een bijtertje missen we zeker maar of de Zeeuw daarvoor de juiste man is vraag ik me af. Die is wel over the Hill denk ik. Maar wat moeten we nu met Castaignos? Niet meer laten spelen? Is wel kapitaal vernietiging!! Moeten we dat maar voor lief nemen? Vind het wel een moeilijk geval. Denk dat Borven nog tekort komt. Ik hoop zo dat hij er dit jaar 25 inknalt en de ene nog mooier als de andere maar dat blijft een droom denk ik :)

    /   Beantwoorden  / 
 16. Bertje

  Wat ik gisteren al zei, voor mij persoonlijk verkoop. Ik het liefst Castaignos, maar dat gebeurt voorlopig niet, dus moeten we het er maar mee doen en anders met Borven.
  Ik denk dat Zyech, Zowel als Mokotjo ze wel meer vrij voor de keeper kan zetten.
  Maar of ze dan scoren? Afwachten en het beste maar van hopen en dan in de winterstop maar weer kijken of je hem kan verkopen. Of hij gaat eindelijk scoren en willen we hem niet kwijt.
  Afwachten dus!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.