FC Twente op donderdag 22 december tegen PSV

Maandag is bekend gemaakt dat het duel tussen FC Twente en PSV in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi zal worden gespeeld op donderdag 22 december. Gezellig naar de Grolsch Veste zo vlak voor de Kerstdagen dus! De wedstrijd begint om 20.45 uur en informatie over de kaartverkoop volgt op korte termijn op de website van FC Twente.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

9 reacties op “FC Twente op donderdag 22 december tegen PSV

 1. Gert

  Ook afgelopen seizoen stonden Fc Twente en PSV tegenover elkaar in een bekerwedstrijd. Het was woensdagavond 26 januari j.l. Het werd 1-1 terwijl er ook in de verlenging geen beslissing viel, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Twente won. Echter, de wedstrijd was matig en kwam pas diep in de tweede helft op gang. De aanvangstijd was ook toen 20.45 uur. In de snijdende kou was het geen pretje om tot 23.30 uur op de tribune te zitten kijken naar een zeer matige vertoning van de 22 acteurs op het veld. Ik was om 00.30 uur de volgende dag weer thuis, nu woon ik op 40 kilometer van de Veste, dus vraag ik mij af hoe laat de PSV supporters thuis zullen zijn geweest. Laten we eerlijk zijn, het is toch een belachelijk aanvangstijdstip?? Ik moet gewoon de volgende dag werken. Dus laat ik dit jaar de wedstrijd aan mij voorbij gaan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. DreeOlee

   Ik vindt het juist een ideale tijd. Anders is het ook zo’n gehaast na het werk. Niet iedereen is om half 5 al bij de deur….

     /   Beantwoorden  / 
 2. vak30

  Ik hoorde dat we deze bekerwedstrijd zonder keeper gaan spelen. Spectaculair!

    /   Beantwoorden  / 
  1. willie

   Klopt, en als het goed is 2 man achter , 2 op het middenveld en 7 mans voorhoede.
   Als je dan nog geen goal kunt maken…..

     /   Beantwoorden  / 
 3. Tom

  En weer zijn Janko en Mihaylov gebleseerd… Wat is dat toch met deze 2 spelers??? Gelukkig staat dan in ieder geval Lucky Luuk in de spits en kan Chadli erachter. Bajrami begint ook steeds iets beter te voetballen, hij kan het wel. Gewoon tot in ieder geval de winterstop laten staan.

    /   Beantwoorden  / 
  1. IJscoman

   Die Mihaylov moeten ze zo vlot mogelijk verkopen,altijd geblesseerd of geen zin.
   En zaterdag tegen PSV was hij weer schuldig aan de tweede tegen goal.
   Bal kwam in de vijf meter dus bal voor de keeper!! maar dit watje komt nooit van de doellijn met ballen van de zijkanten!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Ben het niet vaak met je eens, maar bij die 2e goal had hij inderdaad uit zn hok moeten komen want die bal wordt van nog geen 3 meter afstand ingekopt.Verder laat hij wel makkelijk afstandsschoten los. Maar hier valt best op te trainen, hij is nog een jonge keeper die alleen maar beter gaat worden. Dus om nu direct maar weer te gaan roepen dat hij verkocht moet worden vind ik grote onzin.

      /   Beantwoorden  / 
    1. calimero

     As is verbrande turf, maar hoe vaak is het al gebeurt dat als twente heeft geschoord, de tegenstanders binnen de minuut gelijk maken, dit mag nooit gebeuren, dan ben je nog met de vreugde van je doelpunt bezig en krijgen tegenspelers te veel vrijheid.
     Als mcLaren hier nog trainer was geweest was hij geexplodeerd of hij had een hartinfarct gehad.
     Maar ja de ene trainer speelt te aanvallend en de ander te verdedigend.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.