Bekerkraker tussen FC Twente en PSV

Ja! Vanavond sluit FC Twente 2011 af met het bekerdueltegen PSV. Sander Boschker ontbreekt bij FC Twente wegens een blessure, terwijl Nicky Kuiper op de weg terug is na zijn knieblessure maar nog niet fit genoeg is om te spelen. Rasmus Bengtsson is ziek. Voor het overige is iedereen fit. Ook Luuk de Jong en Dwight Tiendalli dus, die eerder deze week nog twijfelgevallen waren in verband met lichte blessures. De wedstrijd in de uitverkochte Grolsch Veste begint om 20.45 uur. Come on! Nog één keer dit jaar massaal de schouders eronder Tukkers!

31 reacties op “Bekerkraker tussen FC Twente en PSV

 1. RED 666

  oke daar gaat tie dan! come on twente enschede , enschede, enschedehehe,
  come on twente enschede, enschede, enschedehehe!
  Hasj coke en pillen! zo gaan wij zondag op pad! ( donderdag)
  welkom in de hell van enschede enshede enschedehehe!

  kortom ! blijf wel de 12e man!

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCTim

   HOPPAAAAAAAH, ik hoop dat we een Deja Vu krijgen van de bekerwedstrijd van vorig jaar.

     /   Beantwoorden  / 
   1. 'BK

    ik heb liever de competitiewedstrijd van vorig jaar ;p

      /   Beantwoorden  / 
  2. eef fct

   Idd

     /   Beantwoorden  / 
 2. jeAnusje

  Helaas,het is op dit moment een zooitje bij fct,Joop…het komt wel goed he…als jij maar weer naar Wegener gaat….want jij speeld met de centjes….waar zijn al die miljoenen…waar gaat dat spul heen.of gaat er ook geld naar jou huis in hengelo,je weet maar nooit…ooit zullen we wel weer eens kampioen worden maar dat kan wel weer tientallen jaren duren,oleeeeeeeeeeeeeeeeee mijn buurvrouw hef ne na…onderbokse an…Amen

    /   Beantwoorden  / 
  1. RED 666

   blijf lekker thuis ei!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Pietje

  wie stoat achter twente !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pietje

   volstrekt eens met het hernieuwd optimisme vooraf aan deze wedstrijd. heb het interview aan de nos met co gekeken, en vond dat het voor het eerst goede kant op ging qua betrokkenheid en uitdragen van de club en positief over de spelersgroep zijn. blijft toch 1 vraag nazingen na dat interview en dat is welk belang co aan leon ten voorde toedicht om negatieve stukjes over hem te schrijven…ik zou dat dan wel eens willen weten. denk dat dat wel meevalt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. walnoot

    Leon ten Voorde valt onder de categorie riooljournalistiek,er komt altijd gif uit zijn pen, nooit objectief,zijn bronnen liggen altijd op het kerkhof,mensen schofferen,gaat steeds meer op een zaadcel van derksen lijken. Heeft de woorden sugestief en insinuatie hoog in het vaandel. Gewoon een nare man.Als journalist mag en moet je kritisch zijn .Wat hij doet is beschamend, mensen persoonlijk beschadigen .Past eigenlijk niet bij een krant als Tubantia.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Pietje

     Aan de andere kant kan je stellen dat als Ten Voorde onzin schreef hij wel meer tegenwind zou krijgen van bestuur en spelers. Iedereen behalve zij met een roze bril stelt echter vast dat dit elftal niet naar verwachting speelt/presteert tot op dit moment. Kortom, Ten Voorde heeft een niet onaardig afgestelde antenne voor wat er leeft zou je ook kunnen zeggen. Objectiviteit bestaat niet in de voetbalwereld trouwens en het verklaart nog steeds niet welke belangen volgens Co aan Ten Voorde´s stukjes ten grondslag liggen.
     Ach, het zal me ook …

       /   Beantwoorden  / 
 4. twenteforever

  als ons Twente nou eens begint met zo tevoetballen als tegen Feyenoord i de Tweede helft zie ik het wel zitten .
  Come on boys !!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. vvv

   Ik weet niet wat je toen gezien hebt maar ook daar zat weinig lijn in. Alle ballen maar voor de pot met een klutsgoal van Chadli en de andere door een dramatische fout van Schaken. daarnaast had feyenoord zo maar 4-2 en zelfs 5-2 kunnen maken want zij hadden ondanks dat “goeie” voetbal van Twente nog de beste kansen.Zie het somber in en dus de laatste wedstrijd van Co op de bank.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mike B

    Ik vrees hetzelfde… zou wel eens 0-6 0- 7 kunnen worden…

      /   Beantwoorden  / 
   2. twenteforever

    je zag de tweede helft inieder geval STRIJD en vooral werklust !!dat bedoel ik !!

      /   Beantwoorden  / 
 5. Mike

  Ik heb er vreselijk veel zin! En hoop op een vreselijke avond voor sliske de rat! Lang leve het topper-syndroom!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. GJ

  Moeten met middenvelders op middenveld spelen en niet met aanvallers. En of Janko of de Jong opstellen.
  Mihaylov
  Rosales Douglas Wisgerhof Tiendalli
  Janssen Brama Fer
  Ola Jong/Janko Chadli

    /   Beantwoorden  / 
 7. Daan

  Tja, ben toch bang dat we gaan verliezen vandaag. Als PSV gewoon het niveau van zondag haalt…. Dan moet bij Twente wel heel veel gebeuren. k weet echt niet wat er allemaal mis is bij ons cluppie, maar ik denk wel dat er iets moet veranderen. Zo doen we echt niet mee om de prijzen…

    /   Beantwoorden  / 
  1. eef fct

   Komt allemaal goed vanavond!!!!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 8. Hans

  Unibet geeft Twente grootste kans;)
  Maar ik ben dr bang voor vanavond!

    /   Beantwoorden  / 
 9. boeskoolvak120

  Gelukkig hebben we Mihaylov….

    /   Beantwoorden  / 
 10. jeAnusje

  joop,, je hebt ons seizoen verkocht,bedankt en rutten gefeliciteerd,co je hebt je best gedaan….oleeeeee RUIZ….

    /   Beantwoorden  / 
 11. René

  Co en Joop bedankt, een heelbseizoen verknald

    /   Beantwoorden  / 
 12. Ron

  Oei, douglas!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hans

   Ja erg jammer, maar een 1-1 was niet voldoende! We kwamen de hele wedstrijd tekort. Co is erg onhandig, dat kan niet met zo’n topper. Ik hoop dat na de winterstop het beter gaat met FTC, als er spel bepaalde spelers erbij komen. Dus Joop doe je best, let niet alleen op de centjes. Want de supporters willen goed voetbal, dus knallen!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    @ Hans, dat gaat echt niet lukken met deze trainer. Gisteren had hij weer een logische begin-opstelling, althans in mijn ogen. Het team bestaat uit een stel prachtige spelers, maar Co heeft er een stelletje angsthazen van gemaakt. Niks Tadic, Niks Narsingh, Niks Schilder. Met deze groep moet je om de titel mee kunnen spelen. Er is slechts één dissonant…. de trainert!

      /   Beantwoorden  / 
 13. Joost

  KLOTEN!!
  Wederom emotie JA!!!
  Maar ik sta 100% achter Mclaren en die kuttekop van Co kan weg.
  Laten we bouwen aan iets en niet die fucking wissels van Co.
  Al met al een kutzooi waar ik mijn bedenkingen heb als Co aanblijft.
  We moeten gauw zekerheden hebben na de winterstop.
  Verkopen en zeker inkopen.
  Bye Bye Man, zeg ik tegen Co!!

    /   Beantwoorden  / 
 14. jeAnusje

  DOUGLAS heeft zijn hoofd al in ENGELAND…

    /   Beantwoorden  / 
 15. Red Alert

  Ruiz forever!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 16. René

  Wie verkoopt er nou ook de speler van het jaar en de beste speler ooit en haalt een overbodige middenvelder en zegt vervolgens dat hij de kritiek onbegrijpelijk vind.. Bah

    /   Beantwoorden  / 
 17. Jan

  Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz Ruiz

    /   Beantwoorden  / 
 18. DGA

  1 fout van Douglas, 1 onbegrijpelijke wissel van CO en meerdere dwaze beslissingen van blinde vink en je ligt uit de beker.
  Co ga lekker naar het westen terug. Schreuder naar voren schuiven.
  In de winterstop zullen we nog wel een paar belangrijke spelers kwijt raken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.