FC Twente door in KNVB-beker

Zoals verwacht is FC Twente woensdag zonder noemenswaardige problemen doorgedrongen tot de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi. In Ridderkerk werd de plaatselijke RVVH moeiteloos en zonder slag of stoot opzij gezet. De thuisclub, uitkomend in de hoofdklasse B, kreeg vanzelfsprekend vanaf de aftrap alle hoeken van het eigen veld gezien. FC Twente speelde weliswaar met een veredeld tweede elftal – een groot aantal spelers kreeg rust – maar daar was natuurlijk in het geheel niets van te merken. Niemand keek er dan ook van op dat Luc Castaignos in de blessuretijd van de tweede helft de winnende treffer aantekende.

14 reacties op “FC Twente door in KNVB-beker

 1. Jozef

  Sarcasme, blijft leuk!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Matn

  Luc hoort dan ook duidelijk in oranje dat kun je die spelers van RVVH dan ook niet kwalijk nemen tevens weer tacktisch snel spel, trainer heeft ze goed op scherp gezet mr Cleansheet blijft een absolute toptrainer

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   [email protected], die luc van jouw hoort inderdaad op de oranje kermis
   triest triest trieste, hij is niet meer dan een afstraffertje van enorme fouten van de tegenstander, helaas zijn er niet zoveel van die fouten, dus het percentage doelpunten zal wel zeer gering blijven, want een spitz is het niet en zal het ook nooit worden, haal in de winterstop Plet maar weer op, die schuift er meer binnen, ik blijf erbij, ga in de winterstop naar Africa en laat mr. McLaren money coyote achter in de dessert !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Matn

    Hey aksie mss was het je niet duidelijk maar lees het nog maar een keer goed door. Aja voor iemand die regelmatige leuke stukken schrijft op dit blog valt het me wel van je tegen dat je de juiste naam van Mr Cleansheet niet weet

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

     @Matn, sorry dat ik dat niet weet, je kan ja niet alles weten, wel ken ik deze persoon als alias Wally Brolly
     koffie drinkende Coach onder zijn paraplu langs de zijlijn bij het Engelse Nationale team, die hij onder zijn hoede had !
     In Engeland kennen ze hem als Wally Brolly

       /   Beantwoorden  / 
 3. tukkerwolf

  haha, heerlijk stukje! nu zaterdag hetzelfde resultaat! hoe ze dan voetballen zal me een zorg zijn!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bellen

  In ieder geval een poging gedaan.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Peter

  We hebben er weer een clean sheet bij :)

    /   Beantwoorden  / 
 6. schalke04

  Twente bovenaan met maximum aantal punten.. Twente bekert met reservisten team een ronde verder..Conclusie: wat een ongelooflijke kuttrainer is die McClaren!!
  Wat dom van mij te denken dat dit een blogg van Twentefans was. Wat zullen jullie blij zijn wanneer Ajax zaterdag wint van Twente!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Dinkeltukker

  Je zou toch denken dat spelers uit de 2e garnituur gedreven zijn in zo’n wedstrijd en het ongelijk vd trainert willen bewijzen, maar het tegendeel is blijkbaar het geval.Triest, heel erg triest. Blijkbaar kunnen de heren alleen ballen tegen tegenstanders die tot de verbeelding spreken. Dat beloofd wat a.s. zaterdagavond…….

    /   Beantwoorden  / 
 8. Moeke

  Nou geen woorden vuil maken aan gisteren. Heeft geen zin.
  Zaterdag kan er alleen resultaat worden behaald als iedereen 120% geeft. En let vooral op Babel, die jongen is bepalend voor het spel van Ajax. Zeer balvast en sterk. Als je die uitschakelt en zelf durft te voetballen is er iets te halen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Sms ik net naar mn maat, Babel is de man in vorm bij 020 en als Rosales die lam weet te leggen…..

     /   Beantwoorden  / 
 9. Andre

  Babel lijkt mij meer tussen de linies te spelen dus dat zal niet zo makkelijk worden. Bovendien is het een sterk kereltje.Maar mr Cleansheet heeft daar vast wel een oplossing voor.Toch? Trouwens met alle respect, maar wat is Twente aan het doen met de beoogde opvolger van van Bronckhorst op links in het nederlands elftal? Kuiper dus, die ik op dit Blog nog niet zo lang geleden regelmatig de hemel in geprezen zag. Met die erbij zou Twente een wereldverdediging hebben. Nu is t B keus. Net als Breukers trouwens.Koeman heeft wel een beetje gelijk als hij zegt dat Twente gewoon een ordinaire koopclub is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Van Kuiper was/ben ik ook gecharmeerd, maar het blijkt dat hij gewoon ontzettend blessuregevoelig is. Jammer voor Twente en ontzettend sneu voor hemzelf natuurlijk. Nu lees ik, dat zijn toekomst wellicht niet bij Twente ligt.Althans dat vindt hij. In zijn situatie zou ik al blij zijn als ik 2 meter fatsoenlijk rechtuit kon lopen. Laat hij nou eerst maar eens een heel seizoen heel blijven en zorgen dat hij een stuk of 30 wedstrijden speelt en than we are talking.
   Over kopen gesproken; Fc Twente wil ook het FBK stadion kopen. Hebben ze nog zoveel geld in kas dan? Kunnen ze toch beter die schuld bij de gemeente aflossen of is dat al gebeurd? Zo ja, dan zou ik eerder het stadion uitbreiden naar 45.0000. Dat wil Jopie toch zo graag. Alhoewel, als we de hut tegen Hannover al niet meer vol krijgen…

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.