KNVB-beker: FC Twente thuis tegen FC Den Bosch

FC Twente is tijdens de loting voor de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi donderdagavond gekoppeld aan FC Den Bosch. Op dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober of donderdag 1 november nemen wij Tukkers het in onze eigen Grolsch Veste op tegen de Brabanders. FC Twente bereikte afgelopen dinsdag met veel machtsvertoon de derde ronde door in Ridderkerk de plaatselijke RVVH met maar liefst 0-1 te verslaan.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

15 reacties op “KNVB-beker: FC Twente thuis tegen FC Den Bosch

 1. Dinkeltukker

  Even iets anders; ik lees dat die speknektrainert van Fulham Chris David van Twente alsnog in de winterstop naar Fulhamkaas wil halen. Die David is net als Castagnois 19 jaar en het schijnt een ontzettend talent te zijn. 2 vragen; wie heeft hem wel eens zien voetballen en is hij werkelijk zo goed. Zo ja(en dat is vraag 2)waarom krijgt hij dan geen kans in/bij het eerste, want daar lopen toch ook al spelers van 19 jaar rond die kans op kans verprutsen….

    /   Beantwoorden  / 
 2. hennik

  Ja hij is goed, maar weet niet of ie beter is dan zeg maar Gutierez. Heb o.a. de kampioenswedsrijd van Jong Twente gezien vorig seizoen. Waarom geen kans? Tja Steve neemt sowieso liever geen risico met nieuwe jongelingen, maar hij zou wel bij de selectie gezeten hebben, maar natuurlijk bij lange na niet voor hetzelfde salaris als wat je bij Fulham kunt krijgen. Verder had ie nog al wat middenvelders voor zich , dus ik denk dat ie dan een jaartje geduld had moten hebben, veel bank zitten, langzaam komen etc. Als je dat niet wilt en denkt elders wel direct aan de bak te kunnen en als je daar op de bank zit ook nog binnen loopt qua geld, ja maakt de keuze voor sommigen wat makkelijker. Vind het wel jammer dat ie weggaat, net als Cherry en korter geleden Gourye. Succes met spelers uit de eigen jeugd is toch het mooist.

    /   Beantwoorden  / 
 3. wim B

  Mihaylov heeft het weer met z’n rug. Aandachtstrekker of aansteller?

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Dan zetten we Boschker er maar in. Hij moet toch weer op dreef komen met al die beker duels in aantocht. Het is wel zo, Michay heeft erg vaak wat, maar ik durf niet te stellen dat ie een aandachts probleem heeft of zich aansteld. Persoonlijk vind ik hem goed keepen en onze Sander komt echt op leeftijd, hopen dat het er vanavond weer uit schiet, uit zn rug dan, hahahaha(sarcasme)

     /   Beantwoorden  / 
   1. wim B

    ik wil geen hahahaha horen en zien graag (ook een geintje, als je begrijpt wat ik bedoel)

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

     Sorry Wim, k zal t nooit meer doen

       /   Beantwoorden  / 
 4. Roel Schietstoel

  Cynisme vind ik ook prachtig Jack, maar 3 keer achter elkaar in een bericht over de overwinning op de amateurs vind ik toch wel een overkill…

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   nou zo gek vind ik het niet wat Jack neerpent ….de verantwoordelijken bij Twente mogen rustig horen (en lezen ) hoe we er over denken .Waarom zegt Mac bijvoorbeeld dat de beker zo belangrijk is voor Twente terwijl hij een paar dagen later bijna alle reserves in zon belangrijke wedstrijd opsteld ?Doet me denken aan de wedstrijd tegen Schalke vorig jaar !Dan kom je niet meer geloofwaardig over !Hou dan je mond dicht.

     /   Beantwoorden  / 
   1. wim B

    we hebben een dubb. selectie en die moet spelen. zij laten mcl in de steek, want zij hadden gewwoon met dikke cijfers moeten winnen van een amt. club.

      /   Beantwoorden  / 
 5. Edwin

  Sterspeler Djuricic is uitgekeken op Heerenveen. Zie intervieuw in AD. Tadic ziet hem graag bij Twente. Heeft het management van Twente weer wat te doen in januari 2013.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 'BK

   lijkt me niet haalbaar

     /   Beantwoorden  / 
 6. Edwin

  Alderweireld : Het zal niet gemakkelijk worden, maar ik ga er vanuit dat we hen het eerste pak op de broek geven. Laat de suffe Belg effe een poepie ruiken en we nemen 3 punten mee uit A’Dam.

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Tjonge, wordt nog moeilijk tegen Den Bosch! Wel gaan aanvallen Steve!

    /   Beantwoorden  / 
  1. hendrik

   Kluivert als vervanger van Steve een keer opstellen ?

     /   Beantwoorden  / 
 8. Peter

  Nou Hendrik,ik denk dat dat een hele goeie zet zou zijn.Patrick wil altijd aanvallend spelen en het spel maken.Met alle respect,want dat heb ik heus wel voor Twente,ook al is Ajax mijn club.Maar wat die mclaren gisteren deed,das ongelooflijk.Twente heeft Chadli,Tadic en Castaignos voorin lopen en dan komt ie met een ongelooflijke laffe speelwijze aan door met zijn allen voor de goal te gaan liggen en op de counter te loeren.Als trotse koploper en kampioenskandidaat moet je wat laten zien.Geloof dat Twente uiteindelijk 35%balbezit had en dan verdien je het ook niet om te winnen als je eerlijk bent.Goed voor de spanning in de competitie dus daar ben ik blij om,maar wel heel jammer om zon topwedstrijd te verpesten met dit anti-voetbal.Chelsea heeft er de championsleague mee gewonnen maar voor de neutrale toeschouwer is dit verschrikkelijk.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.