FCT Riessen met 500 supporters naar bekerduel

Kijk, dat zijn nog eens initiatieven waar FC Twente iets aan heeft! De Rijssense supportersvereniging FCT Riessen heeft een actie op touw gezet waardoor uiteindelijk 500 schoolkinderen, jeugdvoetballers en hun begeleiders uit Rijssen komende donderdag de bekerthuiswedstrijd tegen FC Den Bosch zullen bezoeken. Elf bussen zullen het gezelschap naar de Grolsch Veste vervoeren. Ook andere scholen en amateurclubs uit de regio schreven zich in, maar vanuit Rijssen kwamen veruit de meeste aanmeldingen binnen, dankzij FCT Riessen. Hulde!

11 reacties op “FCT Riessen met 500 supporters naar bekerduel

 1. 特温特足球

  Hiervoor mogen onze spelers zich wel eens extra inspannen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Nou ik ben er bang voor dat ze dit weinig interesseerd. Daar dachten ze namelijk ook niet aan toen er zoveel supporters van ons mee waren naar Zweden. Deze figuren moeten een keer lang in de spiegel kijken & zich afvragen of ze wel ballen hebben om een beetje te knokken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    ik heb het idee dat de meeste spelers zichzelf ontzettend goed vinden en verder schijt hebben aan de supporters .Ze worden dik betaald en als je dan dit voorgeschoteld krijgt als supporter ,die elk jaar door weer en wind naar de club die je alles is gaat is het toch begrijpelijk dat mensen er over beginnen te klagen .

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

     Zo is het moat, laten ze een voorbeeld nemen aan Utrecht. Geen enkele voetbalkwaliteit in huis hebben maar wel bikkels om te vechten. Het lachje van Steve begint me ook wel een beetje op te breken. Come op Boys in Red gvd !!!!!!!

       /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Mooi initiatief van RIESSEN, en natuurlijk gezellig! Mooi met het hele dorp naar Enschede. En natuurlijk moeten de spelers het beste been voorzetten en winnen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Trots

   sssst breng de inbrekers nou niet op ideeen…. les 1 van de wereld van het internet…

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    HAha, zit wel wat in maar op dit blog komen alleen betrouwbare eerlijke burgers toch???

      /   Beantwoorden  / 
    1. Trots

     Lijkt me wel :) maar als je hoort wat een inbraken de laatste tijd zo her en der pffff

       /   Beantwoorden  / 
     1. twentemax

      Je hebt wel gelijk, maar ik hoor dat er veel schoolklassen en voetbal teams gaan dus die ouders blijven gewoon thuis om op de keet te passen, denk je niet?

        /  
 3. schalke04

  Scholieren moet je bij deze wedstrijden binnen krijgen!! Dat zijn de fans van de toekomst!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Gebeurd ook bij bekerwedstrijden thuis. Schoolklassen, voetbalteams en kidsclub, young reds akties. Morgen is het mooi op tijd,18.45, dan komt het jonge spul niet te laat thuis s avonds. En die kunnen wel schreeuwen en willen dat ook. Moeten wij zondag ook doen, veel sfeer en kabaal altijd goed. Jong geleerd oud gedaan!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.