FC Twente in KNVB-beker uit tegen SC Heerenveen

Terwijl de eerste internationals deze week terugkeerden op het trainingsveld van FC Twente, Nikolay Mihaylov en Roberto Rosales tegen de afspraken in schitterden in afwezigheid en de transfergeruchten ons links en rechts om de oren vliegen, was donderdag de loting voor de tweede ronde van de KNVB-beker. In dat toernooi wacht FC Twente op op dinsdag 24, woensdag 25 of donderdag 26 september een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. De zware loting heeft te maken met het feit dat wij Tukkers voor het eerst sinds jaren geen beschermde status hadden tijdens de loting. Ook iets om rekening te houden voor supporters van FC Twente, wanneer zij deze zomer ergens in de wereld in de weer zijn met exotische vrouwtjes. Zorg zelf voor uw beschermde status!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “FC Twente in KNVB-beker uit tegen SC Heerenveen

 1. twentemax

  Weet Twente meteen wat het moet, aan de bak en dr op!! Moet je potverdikke toch kunnen hebben. Hoop dat Twente de beker zeer serieus neemt! Mooi voorbeeld is AZ dat in de competitie niet veel maakte maar toch EL voetbal heeft gekregen door de beker te winnen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. 特温特足球

  Als het mis gaat kunnen we ons helemaal op de competitie richten :-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. ronald

  Is kees luijckx niks utrecht gaat hem.niet contracteren

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.