FC Twente treft Go Ahead voor de beker

Nauwelijks zijn we nog maar bijgekomen van de wanvertoning op Woudestein of er wacht ons al weer de volgende uitdaging: woensdagavond spelen wij Tukkers in Deventer in de derde ronde van de KNVB-beker tegen Go Ahead Eagles. Hoe moet dat nu weer gaan? Zegt u het maar…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

41 reacties op “FC Twente treft Go Ahead voor de beker

 1. Joop

  Ik heb vannacht een nachtmerrie gehad toen ik droomde over Lewis in duel tegen Breukers.
  Als Bjelland niet fit is, dan alsjeblieft zet Lachman naast Bengtsson en laat Martina maar tegenover Lewis.
  Lachman moet een Kolder nog wel in zijn broekzak kunnen hebben toch? Hij zal nu wel getriggerd zijn na een paar keer op de tribune?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   pffff waarschijnlijk wel breukers…. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

     /   Beantwoorden  / 
 2. Ber

  Nou lekker swingend naar de overwinning!
  0-3! Lekker hoog van de toren blazen, het lek is boven! Alles klopt weer, jongens worden mannen!

  Vrij vertaald:
  ‘Bidden en smeken dat we niet afgeslacht worden’

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  De wedstrijd van afgelopen zondag niet kunnen zien(god zij dank!) Hoe diep kun je zakken….. Morgenavond dienst speciaal geruild om de wedstrijd te kunnen zien. Maar als we zo armzalig voor de dag komen weet ik niet eens of ik dit had moeten doen. Deze elf moeten zich behoorlijk herpakken kunnen willen ze goed voor de dag komen. De heren hebben wat goed te maken. Die in Deventer ruiken nou al bloed!! Zucht, als je ook in de beker al uitgeschakeld zou worden……

    /   Beantwoorden  / 
 4. dinkeltukker

  Als ik denk aan GAE,dan denk ik aan een tukker die daar nog niet eens zo lang geleden trainer was……

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Joop houdt daar niet van. Ratten komen er volgens nooit meer in. Fred Ratten en Erik ten Rat zijn personi non grata. Joop bepaalt dat. Want het is goed voor Joop’s ego, dat zij er niet meer in komen. Of het ook goed is voor de club of de supporters is niet van belang. Joop bepaalt dat. Schreuder heeft geen personality, daar houdt Joop wel van. Joop moet de baas blijven, dat is goed voor Joop.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Johan D

  Twente heeft te veel zwakke schakels: bijde backs de keeper en de linksbuiten positie.
  Dus Stevens in de goal,bengston vertrekt in de winterstop dus Martina naar het centrum en 2snelle aanvallende backs ( Johan larsson, van Aanholt) halen.
  Miyachi terugsturen, breukers, schilder, marsman en mokhtar verkopen. Elia indien financieel haalbaar is huren.
  En je doet mee om het kampioenschap.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Goeie suggesties, maar in mijn ogen ben je de allerzwakste schakel vergeten…..

     /   Beantwoorden  / 
 6. sgt .pepper

  Stevens staat woensdag in het bekerduel met Goahead

    /   Beantwoorden  / 
 7. Joop

  Stevens
  Martina – Lachman/Andersen – Bengtsson – Koppers
  Mokotjo – Ebecilio
  Ziyech
  Corona – Castaignos – Kusk

  zou mijn opstelling zijn

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sgt.pepper

   Joop
   Wallace-Piet-Aks-Paul/Langejan
   Dinkeltukker-Ber
   Moeke-Pepper-Twentemax

   Dit zou mijn opstelling zijn

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Dan spelen we met 10 man sgt pepper!
    Of spelen we 5-2-3? zowel paul als langejan?

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

     Haha ja, wordt diskwalificatie!! Maar Joop ik sta anders in het veld mn mannetje ook hoor!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Als jij voor 2 telt twentemax dan hebben we er ook 11 in de wei dus vindt ik het goed, anders krijg ik het zo druk in het doel! Vooral omdat onze verdediging niet meer de jongsten zijn denk ik dat ik niet veel aan mijn verdediging zal hebben :P dus slinger die bal voor of ga voor eigen succes max!

        /  
    2. sgt.pepper

     Joop Bertje kan ook nog wel aan de bak die had ik vergeten.
     Wie zal dan onze trainer zijn? ach we kunnen ons zelf ook wel coachen.
     Moet kunnen energie genoeg.Dan te bedenken dat ik vanmorgen al om 7.00 op mijn werkplek was tot 18.15 continu rennen en vliegen. Nou dan moet het op het voetbalveld ook kunnen (dat is maar 90 min) wij gaan slingeren!!!

       /   Beantwoorden  / 
 8. Ber

  Die Kusk komt zn directe tegenstander ook niet voorbij…. is het niet heel makkelijk in te stellen voor een tegenstander dat enig gevaar van rechts komt bij Corona? En wisselen de heren ook af?

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Dat mag dan wel zo wezen,Ber. Maar hoe vaak mocht Kusk het als linksbuiten proberen dan? En hoe vaak Mokhtar op de rechtsbuitenplek? Schreudertje houdt koppig vast aan naar binnen trekkende spelers. Tot vervelends toe. geef die jongens dan eens een tijdje de kans op hun eigen plek. Maar als ik de geruchten geloven mag gaat mr.angsthaas aan het schuiven morgenavond. Nou,kijken wat de kloon van tommy cooper nu van tam konijn uit zijn hoge hoed tovert.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Dood Old Engelaar centraal, Mokotjo rechtsback, Mokhtar rechtsboeten, Castaignos op de linkerflank, Borven in de punt. Corona en de Jap naar de bank. 4-1 voor Go Ahead. Geen Bjelland, die nog steeds aan de hyperventiel-machien ligt. De specialisten zeggen dat de stress van het wekelijks 69 meter moeten inkakken hem te veel is geworden. Next.

      /   Beantwoorden  / 
   2. ber

    Dat ben ik met je eens… dat moet eens ophouden dat.van die naar binnen trekkende spelers.. maar een man passeren schijnt verboden te zijn in schreudert zn opvatting… en Wallace … laten we toch hopen van.niet… Please..

      /   Beantwoorden  / 
 9. deleukstethuis

  breaking news: Joop = Alfred Schreuder. Na een undercover operatie van Alberto Stegeman is gebleken dat Alfred Schreuder dezelfde persoon is als Joop Munsterman. Joop heeft de kunst zich eigen gemaakt razendsnel van vermomming te wisselen en zich voor te doen als Alfred. In die gevallen dat men tegelijkertijd in beeld moet, schijnt er sprake te zijn van een onbekende OostDuitse Schlager zanger stand in. Duidelijk is in ieder geval dat Alfred Schreuder niet bestaat. Dat maakt het nu ook logisch dat de trainer niet weggestuurd kon worden toen hij geen papieren had en nu ook niet weggestuurd kan worden nu hij de slechtst presterende trainer is van de eredivisie afgemeten naar het beschikbare materiaal. Wegsturen van Alfred zou Joop’s dubbelspel, dat ooit als een geintje begonnen was, direct aan het licht brengen en de positie van Joop onhoudbaar maken.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Paul

  Het simpele scenario ligt in het verschiet . De vogels uit Deventer kletsen er vanaf begin op . Overrompelende slome Twente verdedigers weten zich geen raad . Komen dan achter te staan en moeten gaan aanvallen terwijl de verdediging te laf is om mee naar voren te schuiven danwel durven aan te sluiten en zo weer een gat ontstaat van 20 meter tenopzichte van het middenveld en de vogels daar tussen gaan lopen en de verdediging van Twente vervolgens weer achteruit gaat lopen tot aan hun eigen doellijn . Steeds gaat het zelfde liedje weer klinken bij de Twente spelers . Een ander liedje kennen ze niet . Alfredje is uitgezongen . Straks zeg JM;ach,het is de beker maar .JM zei ook al eerder deze week;het kampioenschap kwam te vroeg . OOOOH,wat lullen kan Joop toch .Bij een amateurclub kun je zeggen;kampioenschap kwam te vroeg,jaar later weer gedegradeerd . Maar dat kun je bij een profclub toch niet denken zeggen . Wat moeten al die supporters wel niet denken . Daarna had Twente zelfs nog 3 keer kampioen moeten zijn . Steeds bij de winterstop bovenaan te staan om vervolgens heel hard koppeltje te duiken op onverklaarbare wijze . Het is nu anno 2014 heel simpel . JM heeft voor het zelfde geld de verkeerde spelers gekocht op een paar na . Wat een geweldig scoutings apparaat hebben ze toch . Wat zullen die een verstand hebben . Ze zullen wel achter de video computer zitten;zullen we die gaan halen of zullen wie die gast gaan halen . De gehele verdediging wat ze hebben gehaald en dan durven ze ook nog trots te zeggen dat ze scout zijn bij Twente . Kijk de achterhoede eens lopen,een toiletpot spoelt nog harder door .En een toiletpot heeft ook meer inzicht . Anders zaten we thuis toch mooi met een bult stront .

    /   Beantwoorden  / 
 11. johan

  zet Eghan maar back, liever met gif en power op de bek gaan dan met slappezak slome inschijt mentaliteit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Goed op de hoogte Johan ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    egan op krukken doet het nog beter dan wat er nu staat

      /   Beantwoorden  / 
 12. Wallace

  Schreuder begrijpt de emoties van de supporters wel, maar hij kan er niks mee. Dat klopt natuurlijk. Toch zal hij als eindverantwoordelijke er snel voor moeten zorgen dat hij een winnende ploeg samenstelt. Er is geen tijd voor excuses of uitvluchten. Twente is veel te veel van hetzelfde, de scouting is puur gefocust op talenten met toekomstig statiegeld, maar er moet NU gepresteerd worden. Met een mix van ervaring en talent, met geharde zekerheidjes, lopers en frivole individualisten. Het is allemaal labiel en te slap. Ik zie de grote kwaliteit van deze selectie echt niet. Defensief is het gewoon een ramp. Voor je het weet kun je zomaar onderin komen te bungelen. Vanavond wordt een examen. Een mogelijk keerpunt in het seizoen. Als staf en spelers dat niet beseffen heeft Munsterman zwaar stront aan den knicker.

    /   Beantwoorden  / 
 13. twentemax

  100 wees gegroetjes op de knieen en maar hopen op een wonder want uit is t nog triester dan thuis. Wie gaat er mee vanavond??

  En stront aan de knikker heb je al. Wedstrijd een stukkie terug gekeken en zag Joop met een blik…oei oei..

    /   Beantwoorden  / 
 14. twentemax

  Toch eens op Dennis Turuc letten. Hoop dat ie nog een keer terug komt en dan t hele team met zn pit en inzicht de goeie kant op stuurt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   eens, jongen met pit en kwaliteit.
   Zou alleen wederom niet weten wie er uit zou moeten van de 3 middenvelders. Zou Ebecilio, Mokotjo en Ziyech altijd opstellen.
   En straks Guttierez ook nog.

     /   Beantwoorden  / 
 15. johan

  Er is 0,1% kans dat we deze pot winnen. Dit seizoen uit alleen gewonnen van de nr laatst van de eredivisie…..
  europees al onnodig naar de kloten, competitie zondag al onnodig naar de kloten gebracht en vanavond de beker onnodig naar de kloten. Er is geen enkele reden aan te nemen dat de TS na zoveel kansen de boel nu wel op scherp krijgt. TS had defensief probleem op de vleugels vroegtijdig moeten signaleren en meer lef tonen in de tactiek. Maar ja Kleurloze TS = Kleurloze prestaties = Kleurloos kut seizoen. Adriaanse is om minder vertrokken, maar ja de cent’n bint op.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Klopt. Alle trainers die op de bank zitten de looppas geven. Kan mij werkelijk niet voorstellen dat we nog een fris en fruitig seizoen gaan beleven met dit stelletje zombies. Dan kun je beter gelijk doorpakken. Want zo doorgaan betekend binnenkort….witte lakens!!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. joop

   Yes we zijn door en dat met 0,1 % kans! Was niet sprankelend maar belangrijkste is dat deze ploeg dat nog zoekende ronde verder is. Wel zorgelijk dat ze bijna allemaal doodop waren en pijntjes hadden: zijn ze wel zo super fit? Corona was gevaarlijk maar zag ik ook nog wel 2e geel krijgen dus snapte die wissel wel. De opstelling van alfred vond ik goed had alleen kusk ipv mokhtar gedaan. Jammer van ziyech en luc op het houtwerk… we zitten in de koker vanavond dat is het voornaamste.

     /   Beantwoorden  / 
 16. Ijscoman

  Vanavond weer een nederlaag want de instelling zal niet zomaar beter zijn dan afgelopen zondag en de vele keren ervoor.Mentaliteit en karakter zit in je bloed en kun je niet leren en bij deze selectie is dat niet het geval,luie flikkers zijn het stuk voor stuk!!!Die Bengston,Ebecilio,Mokthar,Kusk,Schilder,Borven je die ziet hobbelen over het veld is toch een schande.Schreuder is verantwoordelijk voor de tactiek,en ik wordt schijtziek van dat balletje terug en balletje breed.En dat allemaal in een tempo waar een veteranenelftal zich nog voor zou schamen!!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Wallace

  Als ik de vrij algemene teneur hier goed interpreteer hoeft Schreuder zich over het halen van de Kerstdagen geen enkele illusie meer te maken. Het wordt voor die grauwe boekhouder sogar nog een hele hijs om fucking Haloween als coach van Twente mee te maken…HORRORscenario’s te kust en te keur. Een bende, dat is het.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Johan d

  Corona gaat iedere wedstrijd geblesseerd van het veld en de volgende dag traint hij weer gewoon met de selectie mee en is er niets aan de hand.
  Als hij er niet bij is is Twente nog niet half zo sterk, maar zo heb je weinig aan hem.

    /   Beantwoorden  / 
 19. ber

  @Dinkel
  Dat naar binnentrekken… ik wordt gek….

    /   Beantwoorden  / 
 20. deleukstethuis

  Niet gewonnen, weer gelijk. Terwijl Twente op de training nog geoefend schijnt te hebben op deze tactiek tegen 11 oranje pilonnen en het toen zo goed ging, met een nipte nederlaag 2-3 voor de pilonnen. Maar de pillonen kwamen wel uit de Premier League, dus ..

    /   Beantwoorden  / 
 21. twentemax

  Toch is damesvoetbal ook leuk daar zit strijd in….. dit aldermachtig grijze grauwe voetbal zonder een vorm van pit is walgelijk. Waar moet het heen met dit Twente.
  Nou penalty s winnen of niet het doet er niet toe want voetballend is het niks!

    /   Beantwoorden  / 
 22. twentemax

  Nou ja, misschien heeft Stevens laten zien dat ie beter is dan Marsman, dat is de conclusie die je trekken kunt uit deze saaie vermoeiend om te kijken rot wedstrijd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Mag ik vragen waar dat op gebaseerd is dat Stevens misschien wel beter is dan Marsman?
   Hij heeft een penalty gestopt maar verder niet echt getest toch?

     /   Beantwoorden  / 
 23. Paul

  This gewoon Cafe voetbal wat Twente aan het spelen is . En het Cafe waar ze voor spelen heet Fc Statisch . Alfredje is de huurder van het Cafe . En de andere mensen in de dugout zijn de barmedewerkers annex glazenhalers .Het Cafe is eigendom van ene Joop Munsterman . Het bier is van de grolsche . Ze moeten het voetbal er wel bij doen omdat de huur zo hoog is . Daarom hebben vele jongens steeds last van pijntjes en kramp . Dat komt ook omdat ze vandaag nog tot vanmiddag 15 uur in het Cafe hadden gewerkt . Daarna gingen ze met een zakje patat en 1 kroket de bus in opweg naar Deventer . Maar gelukkig moest de tegenstander door met 9 veldspelers en konden de Twentsche Cafe voetballers gas terug nemen . Uiteindelijk deed de speler van de tegenstander zijn medespelers de das om met penalty s .Uit eindelijk stapten de Cafe boys weer vrolijk in de bus naar Enschede .En ze waren zo blij dat ze dachten de Europa Cup in de bus zou staan . Maar het enige wat in de bus stond was een krat bier van het Cafe Fc Statisch . Zaterdag moeten de Cafe boys weer voetballen en het Cafe is dan ook dicht omdat de wedstrijd al vroeg begint . Na de wedstrijd gaat het Cafe weer open ,met of zonder verlies . Zaterdag voetballen de boys tegen Swift Boys en die komen uit Heerenveen . Wij hopen net als vanavond weer op een hele fraaie wedstrijd .Nou tot zaterdag dan maar he . Afz Fc Lucky tv

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.