FC Twente naar De Graafschap in vierde bekerronde

Zo. Bekerronde drie zit erop. Op naar de vierde ronde. In december mogen we op bezoek bij De Graafschap. Lastig maar te doen. We houden dus zicht op een prijs.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

20 reacties op “FC Twente naar De Graafschap in vierde bekerronde

 1. Joop

  Mijn opstelling voor de wedstrijd van morgen zou zijn:

  Marsman
  Martina – Lachman – Bengtsson – Koppers (ivm snelheid Slagveer) en ga ervanuit dat Bjelland nog niet fit is?
  Mokotjo – Ebecilio
  Ziyech
  Corona – Luc – Ryo

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Jullie moeten bij elkaar op de koffie gaan op zaterdagavond of zondagmiddag. Lekker met zn allen pessimistisch doen, hoe kut het leven wel niet is :) Hoeven jullie je ook niet meer te storen aan Twente, lekker paar euro bij elkaar doen en sport 1 aanschaffen. Jullie zullen de tijd van jullie leven hebben, ik wist het wel als ik zo negatief zou zijn als jullie.

     /   Beantwoorden  / 
   1. chocolade sjakie

    Ben je nu een monoloog aan het starten.Erg zielig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   Ik ga voor een 3-1 overwinning

     /   Beantwoorden  / 
  3. chocolade sjakie

   Je hebt er geen kaas van gegeten.Lekker makkelijk zo een opstelling die wekelijks te zien is.Ik kan het wel uitleggen als je wilt.

     /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  @ Joop die opstelling had iedereen kunnen bedenken, je laat weer merken dat je geen persoonlijkheid hebt, je bent maar een kudde dier, accepteer dat nu eens als je dat doet is dat het begin van verandering.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Wel gek dat ik met profcoach weer bovenaan sta van de twente supporters en weer bij de besten van nederland 2e jaar op rij, heeft alleen maar te maken met opstellinkje maken en sterk team samen stellen. En het team waar ik leider/trainer van ben staan we ook ongeslagen aan kop. Jij dan aks? Hoeveelste ben jij geworden in 1932?

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Gefeliciteerd pik… gefeliciteerd…

      /   Beantwoorden  / 
   2. Hahaha

    Joop van Gaal

      /   Beantwoorden  / 
   3. chocolade sjakie

    Sjezus, dit meen je echt nog, he.Dan spoor je toch niet.Je voetbalkennis meten met spelletjes, erg zielig.Dan snap je het echt niet.

      /   Beantwoorden  / 
  2. chocolade sjakie

   Een kuddedier is het echt.Alleen hij ziet dat niet.

     /   Beantwoorden  / 
 3. dinkeltukker

  Opstellingen maken met dezelfde type spelers en koppige trainert heeft in mijn ogen niet zoveel zin meer. We zien telkens dezelfde monotone potjes schaak/schuif en brei voetbal. Zij breien en wij worden genaaid. Zo ongeveer weer.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Heerenveen gaat Twente onmeunig veel pijn doen in de omschakeling. Het lauwe Twentse breien is een kolfje naar de hand van spelers als Van den Bergh, Oet, Zinkhaven en Slachtvee. Dus dan maar een 1-3, denk ik.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Twente heeft een begroting van 45 miljoen euro 100 miljoen gulden . De spelers kunnen goed meekomen met de spelers van Cambuur Exsnelcior Haag De Vogels Nac Willem 2 Sigaren Drek Zwolle . Je moet je toch de pleuris schamen met z n begroting verwende wijven voetballers schuivelaars

    /   Beantwoorden  / 
 6. sgt.pepper

  Ik vind dat FC Twente hier wel continu misselijk wordt afgekraakt!
  Kijk ook eens naar wat zij goed presenteren in plaats van alleen maar alles af te zeiken dit verdienen zij niet.
  wij zijn allemaal mensen die fouten maken maar ook om weer goed te maken.Daar leer je alleen maar van.
  Inmiddels weten wij wel dat het met FC twente de laatste tijd niet zo goed ging.Kom eens een keer met iets positief ipv alleen maar verwijten etc.
  Behandel je medemens zoals jezelf ook behandeld zou willen worden

    /   Beantwoorden  / 
 7. sgt.pepper

  Goedemorgen Paul
  Aan het tijdstip te zien heb jij afgelopen nacht hard gewerkt of te wel al je frustratie’s af kunnen schrijven op dit blog.
  Waar ik mij wel aan stoor! dat jij steeds maar weer Joop Munsterman in het kwade daglicht zet.Ik dacht dat het hier alleen maar over het voetbal ging.En in voetbal wordt er op de man gespeeld.Maar hier wordt er op de man gespeeld maar dan,zonder voetbal!!

  Ik heb een goede tip voor jou!

  Lees eens het boek ! Omarm je woede van Thich Nhat Hahn.
  Je mag het wel van mij lenen

    /   Beantwoorden  / 
 8. aks

  FC Twente heeft een leider nodig en dat is Engelaar niet !

  file:///C:/Users/Public/2012-12-18-22.11.43-300×183.jpg

    /   Beantwoorden  / 
 9. ber

  Jack… topic van Fct tegen heerenveen?

    /   Beantwoorden  / 
 10. sgt.pepper

  Kees Rijvers ziet wel een heel groot verschil op het voetbalveld vergeleken met ‘zijn’ tijd. Het was destijds weliswaar financieel minder interessant maar qua beleving ‘een stuk aangenamer om te voetballen’. De oud-coach: „Wij deden het destijds met veel meer plezier. Het was minder prestatiegericht. Het was geen catastrofe als het misging. Nu wel. Je mag niet meer verliezen. Terwijl er zonder winnaars geen verliezers zijn. Het spel is moeilijker. Al die spelers achter de bal, iedereen moet meeverdedigen, dat duwen en trekken. Het is te gek voor woorden. Het is zo moeilijk om te voetballen. Juist daarom vind ik de echte toppers, de echte uitblinkers fantastisch. Ja zo’n Ruiz. Dat is er een. Daar kan ik van genieten.”

    /   Beantwoorden  / 
 11. Wallace

  Wat een ultra lauwe, dieptrieste avond. Hulde aan ons, aan de 30.000 die de hele bout wedstrijd met kromme tenen uit zaten. Zielig, al die doodgebreide, monddode, verlamde Tukkers die als een soort noodsignaal maar weer met hun telefoonlampje schenen…REDT ONS ! Als ik Joop was zat ik nu met onze bloedeloze Halloween-coach om de tafel.
  ‘Als het elftal nog één keer zo laf en bescheten over mijn veld sjokt, schop ik je er in de rust nog uit, ben ik duidelijk !? ‘

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.