FC Twente voor de beker naar De Graafschap

Gaan we weer. Midweekse verplichtingen, echt aan gewend zijn we er niet meer aan. Maar we zitten nog in het KNVB-bekertoernooi, dus we mogen! Woensdagavond om 18.30 uur trappen we op de Vijverberg af voor een duel tegen de plaatselijke Superboeren. Echt goede wedstrijden leverden wij Tukkers daar niet af de afgelopen jaren. De Graafschap speelt dan ook het voetbal waar wij weinig tot niets mee kunnen, toen niet en nu al helemaal niet. Dat zou nog wel eens een pittig bekeravondje kunnen worden dus…

19 reacties op “FC Twente voor de beker naar De Graafschap

 1. twente madmax

  Bengtsson geblesseerd, Lachman in zn plaats! !

  Reken maar dat de superboeren wel willen winnen van een Twente dat geen pit laat zien.

  Verlies hier zou voor veel supporters de laatste druppel wel eens kunnen zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Misschien zou een verlies het vertrek van trainersgroep ‘the zombies’ extra snel kunnen verspoedigenšŸ˜ƒ

     /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Dat zou dan positief zijn.Dus hopen dat de bom maar eens barst!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Mede aanhangers, kijk naar buuten. ‘t Regent alsof het niks is. De harde woeiwind is guur en het wordt de hele dag niet licht meer. Schredder is snipverkouden. Kortom, de Superboeren zijn in hun element. Het is Graafschapweer !

    /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  Weg met de TS!
  Bikkelen … nee dat doen de jongens niet voor deze TS.

  Helaas Kut tyfus hoerenzooi .. liggen er waarschijnlijk uit…

    /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Sorry max.. ;)

      /   Beantwoorden  / 
 5. twente madmax

  Lees Twentefans! ! Joop gaat de luwte opzoeken! Hij wil niet langer op de voorkant maar naar de achterkant. Ben benieuwd hoe de vork in de steel zit!

    /   Beantwoorden  / 
 6. deleukstethuis

  Goede keuze om even afstand te nemen, had alleen 2 jaar eerder gemoeten, had een boel gescheeld en voor meer krachtige persoonlijkheden gezorgd bij Twente. Vraag is nu, als Joop op de achterkant wil en niet meer op de voorkant, worden de hollekruipers dan straks genaaid? Dat hoop ik wel. Wegwezen allemaal.

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan

  Dit elftal wint nog niet van Reutum 1. Laat staan tegen de superboeren. De elfjes tegen de orks. Nou ik weet het wel dat wordt zandhappen vanavond en met een koude douche naar huis. Drassig veld ook. Krijgt zo’n Borven zijn voet wel uit de klei? Anders wordt het helemaal een statisch verhaal. Mischien houdt Stevens de 0 en op penalties door, voor de rest geen illusies. Dan nog tegen goed combinerend willem2 een punte eruit slepen en winterkampioen van het 2e rijtje. Ben echt zat met de zombie staf, die weten toch geen enkele snaar te raken bij de spelers behalve de inkaksnaar. En asjeblieft laat er wat gebeuren in de winter aan de backs bij twente. Elke week weer dramatisch. Zie ook weer de 2-0 van PSV welk een klunzig verdedigen weer.

    /   Beantwoorden  / 
 8. twente madmax

  Blijft hij voorzitter? ? Zo ja wat wordt er nou anders? ? Staat volgens mij minder in de spotlights maar heeft nog net zoveel in de melk te brokkelen of niet.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Wallace

  Onze nieuwe man, Barend van de Geld, wordt niet geheel verrassend verantwoordelijk voor de monneten en personeelszaken. Joop wil daar niks meer mee te maken hebben. Hij ziet er ook geen gat meer in. Van de Geld waarschijnlijk wel. Ik zie Joop snel afhaken. Hij heeft er geen zin meer aan. Dat biedt kansen voor Jan van Halst, ik zie er op termijn wel een goede TD in.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   En ondertussen maakt Alfredo de kerstangsthaas zich grote zorgen om het beweeglijke middenveld en aanval vd nummer 9 vd eerste divisie. Rose Pampers in de dugout maar weer.

     /   Beantwoorden  / 
 10. twente madmax

  Triest…wat een verschil met het fris en gretig ogende De Graafschap.

    /   Beantwoorden  / 
 11. twente madmax

  Lijkt leuk maar het is niks. Alleen Corona klasse Zyech redelijk de rest is onvoldoende.

    /   Beantwoorden  / 
 12. W

  Corona en Ziyech, twee vlaggen op een modderschuit. Bij rust had je op een kansloze achterstand kunnen staan. Engelaar in de basis is een giller.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Enige juiste constatering!

     /   Beantwoorden  / 
 13. ber

  Hoe lang moeten we dit in godsnaam blijven zien?

  ‘Het houdt niet op…. Niet vanzelf….’

    /   Beantwoorden  / 
 14. Paul

  Het lek is boven en de uitsupporters scandeerden Spring Voor Twente hoi hoi hoi . Hoi hoi hoi tegen een club als de Graafschoep dat nu al 20 punten achterstaat op NEC . Als Corona en Ziyech bij de Graafschoep hadden gespeeld was de uitslag andersom geweest . En wat was de verdediging weer ouderwets op dreef . Dat hadden we nog nooit gezien . lachen met lachman in het poppentheater en Bjelland ala jan klaassen en katrijn nog nooit vertoond achter het voetbalgordijntje . Lachmans balletje op Bjelland en Bjelland die de bal dan in het doel glijd . Geweldige actie zou iemand zeggen die nul comma nul verstand van voetballen heeft . Zelfs z n actie zie je nog niet eens bij Cafe voetbal . Deze actie is intens en intens verdrietig te noemen als je je profvoetballer mag noemen bij Fc Twente . Maar ook Corona en Ziyech kunnen de rest der arme stumpers niet redden in de eredivisie voor een plaats in de EL . Dat ziet zelfs nog een blinde . Maarja ,komt dat even goed uit . Joop wil toch niet in de EL .Dus is dit probleem ook weer opgelost . Psv -Feyenoord dat was tenminste nog een wedstrijd . Daar kan Twente niet aan tippen . De meeste voetballers bij Twente zijn vel over bot en bij een windvlaag van 100 km per uur vallen ze spontaan om . Nu hoor je Alfred niet meer dat Castaignos geblesseerd is ALS JE MAAR WINT . zondag wacht weer een potje geeikel tegen Willem 2 in de eredivisie waar iedereen Twente in de nek hijgt

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.