FC Twente bekert door na winst in Doetinchem

Natuurlijk was FC Twente beter in het bekerduel met De Graafschap afgelopen woensdagavond. Dat mocht ook worden verwacht van ons Tukkers. Desalniettemin moest de onderlip van Alfred Schreuder het toch enige tijd ontgelden, toen de thuisploeg door een potsierlijke fout van Sonny Stevens op voorsprong kwam en in het vervolg enthousiast aanvallend aanspraak maakte op de 2-0. De wedstrijd kantelde echter toen dezelfde Sonny Stevens geen rood kreeg wegens een slaande beweging, Jesus Corona in ogenschijnlijke buitenspelpositie gelijk maakte en Hakim Ziyech FC Twente op slag van rust koel op voorsprong bracht. Toen was het wel gedaan met de goedwillende jonge semiprofs van De Graafschap en liep FC Twente via Ziyech en Corona uit naar 1-4. De 2-4 was voor de statistieken. Zondag sluiten we 2014 af tegen Willem II.

10 reacties op “FC Twente bekert door na winst in Doetinchem

 1. twente madmax

  Eerste helft triest voetbal op de twee doelpunten na. Tweede helft beter omdat de Graafschap het niet meer bol kon werken. Volgens mij maakte Martina een fout in de verdediging bij het tweede tegen doelpunt maar stond Stevens te ver uit zn doel zodat er niets meer te redden viel.
  Wel mooie doelpunten trouwens! !
  Dat mag gezegd worden! !
  Gelukkig bekeren we door. Tenminste nog iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar! Positief hè! Och moet kunnen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. ber

  Klopt. max mooie goals!

  Voorspelling voor zondag: 2-2

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Los van de wereldgoals, het zwakke verdedigen en de doordeweekse uitslag, werd één ding voor de zoveelste keer zonneklaar;
  FC Twente rendeert alleen in de counter. De middenvelders en gelegenheidsspitsen hebben echt zeeën aan ruimte nodig om kansen uit te spelen.
  Daarom wordt het zondag weer eindeloos breien, breien en breien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Ook in dit jaargetijde breekt af en toe de zon wel eens door. Het kan ook zo weer donker zijn.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Exactement. Groene kerstbomen, greun kunsgrös, groene Alpen, groene spöllers en een groen trainertje. En onderschat die Streppel niet. Die heeft een sterke organisatie neergezet in Stilburg. Lastig gewoon weer zondag, in de allerlaatste voebelwedstrijd van het joar…

      /   Beantwoorden  / 
 4. broerd

  en waar staan we na een half seizoen? we moeten het hebben van de oplevingen van 2 klasbakken in een angtshazenelftal. Prima gedaan TS, petje af dat we ze elke week het gras op zien vreten en vol voor de 3 punten gaan, ook de uitgebalanceerde selectie en de fenomale wissels, petje af. Zodat ik hem vol kan kotsen. Kan iemand de zombies niet wegkopen in de winter?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Ajax – Vitesse 0-4 . Dan gaan de mensen morgen naar hun werk : heb je dat gisteravond gezien,wat mooi he . Maar zeggen dan vele mensen;nee dat heb ik niet gezien want ik kijk principieel niet achter het kastje naar Fox . Dus de gelijkheid van kijken zoals nu nog aanwezig is bij Nederlands elftal en Studio Sport zal ook eerdaags verleden tijd zijn . Alles moet zo graag achter het kastje . Dat moet van de Ruperts de Poeperts de miljardairs van deze wereld . De Rupert de Poepert maffia die de hele maatschappij aan het ontwrichten zijn inzake het voetbal . Het voetbal dat eens van en voor de bevolking was . Zelfs de loting moet achter het kastje gebeuren . Rupert de Poepert valt eerdaags dood neer met zijn ouwe leeftijd . Hij is van het zelfde laken een pak ala Sepke Blatter . Dit soort mensen gaan over lijken .Hoi hoi hoi hoor je nu heel veel mensen zeggen ;CL voetbal naar SBS . Maar deze zelfde mensen denken nooit voor uit . SBS is commercieel en over een paar jaar zit de CL ook achter het kastje . En de helft loopt slaafs achter het kastje aan . Van het ene kastje naar het andere kastje . En daarna zijn ze zo gehersenspoeld dat ze na het uitzetten van het kastje naar het nachtkastje lopen . En de commercielen maar lachen . Het is net als een pion verschuiven op het schaakbord omwille van geld . Eerdaags zal dus een andere commerciele zender de samenvattingen van Studio Sport gratis laten zien en daarna als sneeuw voor de Zon achter het kastje zal verdwijnen . Heb je dat gisteren gezien het voetballen ;nee ,ik heb geen kastje,dus ik kan ook niks vertellen . En zo slurpt de eenzaamheid de sportkijkende mens op wat vroeger nog massaal 15 miljoen mensen een waren in het vertellen op straat wat ze gisteravond aan voetballen hadden gezien ..Misschien dat ze tegen die tijd toch weer voetbalsamenvattingen hebben op Studio Sport :goedenavond dames en heren ,zit u weer met bord ouderwets op schoot . Hier komen de wedstrijden . Fc Twente – Fc Den Haag …………………jazeker ,vrouwenvoetbal .

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul

  Zakt steeds dieper af . Nu staat Cambuur ook al jantje boven op de ranglijst . Nu hoor je Afred niet zeuren over dat Twente kwa begroting Pec Cambuur Willem 11 .Ze komen er aan hoor . Als Heracles vorige week had gewonnen van Dort was Heracles een bedreiging geworden voor de mietjes voetballers van Twente .Twente spelers de koptelefoonhomo s . Ja , KOPTELEFOONHOMO S gaat het nieuwe woordje van 2015 worden . Ebecillio loopt over het veld alsof hij nog denkt dat hij met een koptelefoon op loopt .Of hij denkt dat hij al 85 jaar is en morgen dood gaat dat kan ook . Of hij heeft er geen zin meer in dat hij meer bezig is met geld tellen . Er is maar een voorbeeld en dat is homo Ronaldo die verdiend zoveel dat hij ook nog een natuurlijke grasvreter is . De rest bij Twente spelers liggen steeds te dubben ACH er komt straks wel een buitenlandse club LAAT IK MIJ NIET ZO DRUK GAAN MAKEN op het veld . De voetbalmakelaar maakt mijn hersenen wel gek . Maar als de voetballers weer dood zijn zie je nooit de maffiavoetbalmakelaars in de kerk .Dood in de kerk mis,,,,,nee zeg de maffiavoetbalmakelaar ;daar heb ik geen tijd voor . In de kerk zitten op een begrafenis NEE DAT LEVERT NIETS OP.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Paul

  Jack is jalours . Kan ook gebeuren .

    /   Beantwoorden  / 
 8. Wallace

  En ondertussen Paulie, heeft onze favoriete stropop Michel Jansen bij een of andere zendpiraat in Kloosterharen gezegd dat de kritiek op Masmah overdreven was, dat iedereen Derksen maar gelooft en napraat. Dat Masmah juist veel punten gepakt heeft…ongelooflijk verdrietig wordt je van dat lauwe gepamper van onze tamme TS. Doodziek ook.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.