Hakim Ziyech leidt FC Twente naar halve finale

Met opvallend veel gemak en schwung heeft FC Twente zich dinsdagavond geplaatst voor de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. Na een ruststand van 2-0 werd het uiteindelijk 3-0 voor ons Tukkers, in weer eens kolkende Grolsch Veste. Luc Castaignos zette FC Twente na 24 minuten op voorsprong en op slag van rust krulde Hakim Ziyech de bal fraai achter AZ-doelman Esteban. Diezelfde Ziyech besliste het duel definitief in Twents voordeel met een fraai geplaatst schot. Op naar De Kuip!!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Hakim Ziyech leidt FC Twente naar halve finale

 1. dinkeltukker

  Ik heb eindelijk weer eens genoten van een fel en vooral vooruit voetballend Twente. Grote aanjager meneertje Tapia. Als Schreuder die er nu weer uithaalt is hij rijp voor het gekkenhuis 😉

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Oh Dinkel, ik zie zo Engelaar weer in de basis verschijnen hoor. Die trainert heeft ons al vaker verrast…….

     /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Licht aan het eind van de tunnel!
  Binnenkort Eghan er weer bij!

  Maar sfeer dat maken we zelf en schik had ik!
  Eindelijk weer ouderwets schor en hees.
  Zo effe de herhaling kijken en de loting natuurlijk!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Bertje

  Ja de credits gingen naar Zyech, maar ik vond ook Tapia degene die de man van de wedstrijd was. Hij verdeelde het spel, was agressief in het verdedigen. Zo 1 heb je nodig op het middenveld, hij straalt het uit.
  Martina was weer zeer zwak, Schilder kon zich net staande houden en achterin verder, vond ik Bjelland oké, zelfs aanvallend, houden zo en Lachman deed het ook goed.
  Luc en Zyech goed en Mokhtar zal toch wat aan zijn snelheid moeten doen zo komt hij nog langs geen ene lantaarnpaal. Stevens en Mokotjo ook voldoende.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Waar is Corona in je veren verdeling ? De kleine Mexicaan wordt met de dag sterker, slimmer en beter lijkt het wel. Echt een geweldige speler, waarvan ik hoop dat hij nog wat seizoentjes blijft plakken. Geld, ook big money, vergoedt niet alles. Giftig, voor niks bang en o zo getruct. Ik zie zelfs wat eigenschappen van Manuel Sanchez Torres bij hem. Speelde gisteren bij vlagen natuurlijk ook grandioos.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Bertje

  Oeps, vergeten, niet terecht natuurlijk. Je hebt gelijk ook hij was goed.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Mokhtar heeft last van psyche blokkade . Gestresste blokkade die onschuldig begint en langzaam en langzaam begint te knouwen en te vreten . Zodat je op het laatst elk bewegend object van de tegenstander als een storende factor ziet .Zelfvertrouwen weg,een waas krijgen .De speler in kwestie tolt dan steeds in het rond . Die aanvaller van Feyenoord heeft daar ook last van .Die is al zo ver heen dat hij op de doellijn van Ajax de bal er nog uitschiet in plaats van drin .Jan Jeuring had dat vroeger ook,die schoot op het laatst de bal van 10 centimeter vant doel nog over het doel en liep huilend vant veld af .Nou,en dat vreet heeeel diep in de psyche .Het wordt tijd dat ze bij betaalde voetbalclubs psychologen in vaste dienst nemen . Maar schijnbaar leven ze nog in de middeleeuwen op Nederland . Is natuurlijk weer een zware kostenpost zoals je altijd weer die rare bezuinigings operatie s ziet bij BVO s moeten altijd eerst de koffiedames er uit worden geknikkerd,want dat drukt ontiegelijk op de begroting .

    /   Beantwoorden  / 
 6. Johan

  Yes! Thuis. FC Twente – PEC Zwolle. En als het lukt zijn we thuisspelende vereniging in de Kuip, is ook al bepaald. 7-8- of 9 april. Mooi vooruitzicht. (behalve voor Wout)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.