Halve finale tussen FC Twente en PEC Zwolle

Yes! Het is zover! De moeder aller halve finales. In een seizoen vol extremen heeft FC Twente de kans er op sportief nog gebied nog enige glans aan te geven. Bovendien waarschijnlijk de laatste glans, gezien de aanstaande magere jaren. Die glans moet komen van het winnen van de beker. Daarvoor moet vanavond gewonnen worden van PEC Zwolle. Dat is de eerste hindernis. Kom op FC Twente! Laat ons juichen!

26 reacties op “Halve finale tussen FC Twente en PEC Zwolle

 1. Piet

  Fct heeft alle zgn goede spelers bij zwolle weggekocht en brama ernaar weggestuurd. Als je dan nog niet kan winnen van zwolle dan sla je als verantwoordelijken bij de club een sneu, incapabel modderfiguur

    /   Beantwoorden  / 
 2. robbert

  Blijf erin geloven geef niet op, nooit, never
  ———————————————
  Als je door een storm loopt
  hou dan je hoofd omhoog
  en wees in het donker niet bang
  want aan het einde van de storm is gouden licht
  daar hoor je het lied van de leeuwerik

  Je zult daar nooit alleen lopen

  loop door, door de wind
  loop door, door de regen
  slechte dromen worden weggeblazen
  loop door, loop door, met hoop in je hart
  en je zult nooit alleen lopen
  je zult nooit alleen lopen

  loop door, loop door, met hoop in je hart
  en je zult nooit alleen lopen
  je zult nooit alleen lopen

  zolang er hoop is, is er leven
  dus ook voor FC Twente
  you’ll never walk alone

    /   Beantwoorden  / 
 3. twente madmax

  TOTALY MAD
  VOOR ONZE BOYS IN RED

  SLECHT BEHANDELD EN NOG ACHTER JE CLUB STAAN
  WAAR VIND JE ZULKE CLUB LIEFDE NOG

  IK BEN ER BIJ VAK 309 IS NIET STIL TE KRIJGEN

  COTE!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Harm

  Het is weer kut met peren wat dit Twente laat zien.
  Pressie en snel rondspelen zegt die idiote Schreuder dan voorafgaand aan de wedstrijd in een interview.
  Wat een angsthazen voetbal weer.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Harm

  Ben bang dat het vanavond bij een ” kuipje” Bona blijft voor lamzak Schreuder en de zijnen.
  Ik zie opnieuw totaal geen beleving bij die makke schapen in het veld.
  Bij verlies hoop ik toch morgenochtend wel het ontslag van Schreuder te mogen begroeten.
  Wat een ET zeg.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Harm

  Stuk voor stuk een maandloon inhouden voor deze wanvertoning. Ze moeten zich heel en heel diep schamen voor de trouwe supporters die dure kaartjes hebben gekocht.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Moeke

  Door de twee late treffers in de reguliere speeltijd leek het 5 minuten op een wedstrijd, verder is het een werkelijk vreselijke vertoning, van beide ploegen overigens. Het is hopen op een bevlieging van…..ja, van wie eigenlijk?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Harm

  Zo exit bekerdroom.
  En nu heel snel schoon schip maken.
  Als Twente volgend jaar nog überhaupt een licentie krijgt.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Harm

  Zijn er nu ook nog van die chauvinistische achterlijke supporters die achter dit zooitje aan blijven lopen?
  AKS, Mad Max of hoe je ook mag heten, ik bedoel jullie ja.
  Hoe kun je binnen een jaar een hele club naar de kloten helpen. Die Schreuder moeten ze heel snel zijn papieren afpakken en nooit meer op een voetbalveld toelaten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Dom wean heendert nich’t wordt pas slim a-j ‘t zolf nich deur hebt.

     /   Beantwoorden  / 
  2. twente madmax

   Hallo ik ben ET niet!
   Ik kies niet voor beleid,
   Ik ben alleen maar een supporter die niks anders kan,
   De club heeft een ommekeer nodig,dat wist ik vorig jaar al ,maar don’t blame me!
   Triest maar voldongen feit.

     /   Beantwoorden  / 
  3. twente madmax

   Je taalgebruik staat me ook niet aan trouwens. En achterlijk ben je zelf als je zulke dingen schrijft.

     /   Beantwoorden  / 
 10. ber

  4 gitzwarte seizoenen voor de boeg….
  Hopelijk met licentie idd Harm… mee alle chauvinisten zijn vertrokken van dit blog….

    /   Beantwoorden  / 
 11. Piet

  Lekker Schreuder, door Brama uit de finale worden gehouden die je n.b. zelf hebt weggestuurd. o-o, wat een amateurs

    /   Beantwoorden  / 
 12. twente madmax

  En Harm ik heb je de laatste tijd hier niet gezien dus voor je klaar staat met je commentaar mag je minstens een half jaar deze blog terug lezen voordat jij je mening gaat geven.

    /   Beantwoorden  / 
 13. johan

  kan lamzak Schreuder nu echt weg dan? Gvd. Wederom brevet van onvermogen voor de zoveelste keer… hoe lang mag dit doorgaan??? Tot geen enkele supporter zijn jaarkaart meer verlengd??? Jans-Schreuder 1-0 net als zoveel andere trainers die dooie pier van ons er van langs geven. Wat een wissel weer, petje af, kloothommel. Iedereen wacht op creativiteit, Egan of Bilal of Gutierez ena ls het te laat is een beetje het publiek pleasen met Gutierez. Moet kotsen van jou. Tuurlijk wilde jij ook winnen Alfred, maar je blijft een laffe schijtverdediger van RKC. Opzouten, een andere trainer had ons naar de kuip gebracht. Als jij er nog zit na de zomer sla ik een seizoen over. Sta achter Twente maar de TS kan een schop in de noten krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 14. cmw twente-achterhoek

  Aldo van der Laanuit

    /   Beantwoorden  / 
 15. Moeke

  Hoe is het mogelijk dat er zo slecht wordt gevoetbald. Zelfs Kenneth Perez kon bijna zijn lachen niet verbergen, want het leek wel slapstick (hoewel je je moet afvragen hoe collegiaal Perez is, maar hij staat erom te vertellen wat hij ziet).
  Wat hij zag, en ik ook, was een zooitje spelers dat bij de amateurs niet zou misstaan. Mokhtar en de heer Castaignos verliezen bijna 100% van de ballen/duels. Ebecilio en Mokotjo weten zich geen raad met een bal, behalve dan achteruit tikken of juist veel te hard inspelen naar, ja, naar wie…….
  Ziyech wil dat allemaal compenseren maar kan nog steeds geen fatsoenlijke hoekschop en vrije trap afleveren.
  Achterin stond het eens een keer redelijk, maar ik vond de wissel van ter Avest niet logisch. Schreuder en co hadden mazzel dat Mokhtar scoorde, want die had allang niet meer op het veld mogen staan, zo zwak speelde die.
  Maar goed, het kan en mag allemaal in de kleuterklas van de meester.
  Guiterrez liet met 2 ogenschijnlijk simpele balletjes nog zien wie de beste speler van FCT is. Wat zal die jongen blij zijn als hij alsnog wordt verkocht dit seizoen. Idem voor Corona.
  Neem aan dat ie net zo hard heeft gelachen op de tribune als Bilal onlangs. Want dat was het toch, of nee, het was wederom om te huilen.

    /   Beantwoorden  / 
 16. nocomment

  “De provinciederby kenmerkte zich door angst, voorzichtigheid”

    /   Beantwoorden  / 
 17. aks

  Hard zijn en optreden tegen meelopers.
  Het is triest wat er met FC Twente is gebeurt en dat FC Twente zo diep in de problemen is geraakt.
  Het had voorkomen kunnen worden als andere bestuursleden niet zulke meelopers waren geweest en ik leef mee met alle supporters, want wij zijn in de maling genomen, want alles leek zo geweldig en goed te gaan, nog niet zo lang geleden waren we Landskampioen.
  De op het oog aardige en verlegen voorzitter, kun je veel maar niet alles verwijten.
  “Joop Munsterman vond zich zelf heel erg belangrijk, maar ik snap niet dat mensen om hem heen het zover hebben laten komen, want Munsterman bepaalde alles, maar als je een beetje een kerel bent trek je toch aan de bel, als je ziet dat het uit de handden zeker een of twee zoveel ruggengraat moeten tonen om er mee te stoppen.
  Maar ik denk dat die meelopende bestuurders lekker hun mond dicht hebben gehouden om erbij te horen en om zich zelf vol te vreten aan de hele heerlijkheid in zo,n voetbalbolwerk, want dat is het en dat moet zo blijven.
  Als er echte club mensen met verstand in het bestuur hadden gezeten was deze ellende nooit gekomen.
  Dus als een hersenloze meeloper in het bestuur dit leest en zich aangesproken voelt, stap dan met onmiddellijke ingang op. Wij supporters hebben jullie niet nodig, zij die het aangaat kunnen we missen als kiespijn.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Joost

  Het gaat erg snel bergafwaarts nu…..Ik voorspel een hoop ellende alvorens het lek boven is. Deze spelers willen allemaal het zinkende schip verlaten.
  Corona, Ziyech,Tapia, Guiterrez en nog een paar zullen allemaal vertrekken.
  De rommel en de resten blijven achter. Kut en pijnlijk dus.
  Maar kan FCtwente niet zoiets doen als PSV in 2011. 75 Miljoen ophalen door de grond te verkopen aan de gemeente een rente lose lening van Munsterman en van de laan krijgen met een aflossing van 15 jaar, een renteloze lening krijgen van coalition of the willing?
  Ik wil heel graag dat bepaalde speler gaan maar ook dat er een aantal blijven en dat er een fatsoenlijk trainen komt met inzicht en verstand. TS bouwen voor meerdere jaren met Rutte, van Halst en Hoogma aan de top de rest opzouten.
  Dan kunnen we mee blijven doen volgende jaar…Maar niks doen of zo door modderen betekend hoe vervelend het ook is het begin van het einde van een (sub)top club.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Wallace

  De supporters worden hard gestraft voor de zonden van een paar doortrapte en immorele speculanten. Munsterman en zijn karakterloze bende van uitvreters laten een erfenis na die je je ergste vijand nog niet gunt. Technisch en financieel wanbeleid gingen hand-in-hand. Spelers kopen voor hun statiegeld, niet om het elftal te versterken. Spelers onder druk, met het mes op de keel verkopen om de eigen fouten mee weg te poetsen. Personeelsbeleid dat gebaseerd was op het fatale principe van ‘ons-kent-ons’, geen ruimte laten voor een ander geluid, mensen met een afwijkende mening gewoon kalt stellen, alle macht bij één persoon die eerst een mediabedrijf met enorme rotzooi opzadelt en nu wel even een voetbalbedrijf in de vaart der volkeren zal opstuwen…ontoerekeningsvatbaar gedrag vertonen…en als het te heet onder de voeten wordt, snel weg glippen. Joop Munsterman hoort in de Karelskamp te zitten. Zijn psyche laten duiden door het Pieter Baan Centrum. Drie jaar op droog brood en water en elke dag een spier klappen. De bouw van deze onbetaalbare voetbaltempel en het toevallige kampioenschap betekenen het einde van een beloftevolle club, die hooguit als vegeterend kasplantje zal overleven. Ergens tussen plek 9 en plek 15. Met labiele, eigen jeugd en afgeschreven transfervrije troep. Een soort Roda of NAC. Berooid, onteerd, ontredderd. Compleet verwoest. Met deze schijtcoach en de volkomen kansloze selectie is het zo goed als ondoenlijk geworden om Twente-supporter te blijven. Da’s teveel masochisme voor een mensch alleen. Klaar mee. Sterkte. Next.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Met Alfred naar de eerste divisie seizoen 2017 .Het bestuur staat achter Alfred.Dus is het bestuur het er mee eens . Met nieuw te maken Spandoek;met de Ezel naar Oss ,met de Helm op naar Helmond Sport,met de Boot naar Volendam,met de Zegeltjes naar Emmen,met een Lamp naar Fc Eindhoven.Welkom in de hel van de Os en de Ezel competitie .

     /   Beantwoorden  / 
 20. aks

  De slechtste wedstrijd die Twente ooit speelde, maar het was ook niet anders te verwachten met zo’n angsthaas van een trainer, na de wedstrijd bespeurde ik weer uit de woorden van Schreuder naar de pers gericht, mijn naam is haas ik weet van niets is hier wat gebeurt dan daar weet ik niets van, ik moest hier gewoon wezen (tot 2019) heb niets te vrezen mijn naam is haas en ik weet negens van.
  Ik heb op naam toch een goede spits al kan die geen bal vasthouden en geen kopduel winnen, hij was geblesseerd en heeft geen vorm die moet ooit nog komen, maar op papier is hij een goede spits en dat moet ook wel want hij heeft zes miljoen gekost en als je hem uitkots’t Alfred Jodokus wat zou hij dan opleveren ?
  Heb niets te vrezen, t’zal niet veel zijn, Doyen krijgt 15% mee en wij betalen zijn salariskosten niet meer, mooi toch, want ik moet dan toch gaan zoeken naar een geheel ander soort spits, van het type spartacus, die met zwaard en lans in de aanval gaat.
  Ik moet toch maar eens met vakantie naar Italië.
  Wij kunnen n.l nog achtste worden en europeesch halen als PEC de beker wint, mooi toch, heb niets te vrezen alles komt goed.
  Dit is natuurlijk allemaal compleet lariekoek Alfred Jodokus, je blijft uit je nek kletsen, je bent een echte kwaak eend.
  Als wij achtste worden Alfred dan komt de KNVB en brengt 3 punten in mindering, dus ben je weer terug bij af en valt het doek pas echt voor FC Twente en een
  faillissement komt nabij, dus hou jij dat onozele gekwaak er maar in, wat er ook gebeurt.
  Maar ik denk dat jij Alfred een van de oorzaken bent dat het zo slecht gaat, je behaalde je diploma coach betaald voetbal met de hakken over de sloot en daarna niets bijgeleerd, je kan nu ook niet zeggen dat je praktijk ervaring hebt opgedaan, daarvoor was het allemaal veel te dramatisch slecht.
  Ja Alfred ik denk dat je beter kunt gaan want we gaan binnen kort een soort Hans Meyer voor de groep zetten, want de spelersgroep heeft geen dooie pier als jouw meer nodig, ook geen zieleknijper als Ted Proost, ze willen een soort Hans Meyer als trainer.
  Als Hans Meyer een jonge vent was geweest was hij vast even gekomen en had deze groep toegesproken daar heb je geen zielekneiper voor nodig.
  Hij zou zeggen was is hier loos, das gibt es hier nicht, heute wird gearbeitet, nein gesappeld, Wer hier nicht in die hande spukt, gehort hier nicht. Schilder und Martina, die tegenspieler werden auf gegessen mit haut und haar, stimt das Schilder.
  nog enkele spreuken van Hans Meyer.
  “Ihr wisst ja, beim Geschectsverkehr durft ihr mich immer storen, aber bei der Fresserei is es einfach scheisse”
  Und du Zyech when du ein Heilligenschein aufsetz, wurde ich ihn sofort herunterreissen.
  un so weiter.
  Ja ik geef het al aan een sterke hand dat heeft FC Twente nodig en een goed technisch bestuur, ik benoemde al eerder de volgende optie, v.d. Belt, Jan van Halst en Nico Jan Hoogma, dit lijkt mij een uitstekend trio, die FC Twente weer naar de top kan brengen.
  Dit verhaal is geschreven tussen humor en waarheid

    /   Beantwoorden  / 
 21. Harm

  Wellicht is nu de tijd aangebroken om middels een fusie 1 sterke financieel draagkrachtige BVO in Twente te krijgen.
  Tweracles hahahaha

    /   Beantwoorden  / 
  1. kasper

   Ben jij volksidioot nr. 1

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.