FC Twente naar FC Groningen in tweede ronde beker

Lekker verjaardagscadeau dit. Woensdagavond is de loting verricht voor de eerste én tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi. En helaas, helaas, wij Tukkers komen er met een uitwedstrijd tegen FC Groningen niet best vanaf. Hangt ons de vroegste uitschakeling sinds jaren boven het hoofd? De tweede ronde wordt gespeeld op 22, 23 en 24 september.

Eén reactie op “FC Twente naar FC Groningen in tweede ronde beker

  1. Paul

    Zo heeft de KNVB weer eens mooi geloot he . Sreaks lig de helft der Eredivisie er al uit plus Twente natuurlijk ook bij Groningen . Plus de eerste competitie tegen Groningen nul punten . Plus dat Tedje tegen die tijd zichzelf een LSD tabletje in de koffie of zijn wijn of bier stopt . Wat kan die man lullen zeg,als een lul op een drumstel . Teddy Beertje zeg;we hebben nog wat nodig in de achterhoede . Voorin loopt genoeg volgens hem . Kuitieres,Ziejek,Corona ijsje,Moktar taartje ,Tapia ,Ebezilio,Mokotjo was al bijna weg . Cabral en een keeper mogen ook we . Dus voorspel ik dat er in totaal 17 spelers gaan vertrekken . De geldschieters staan al vast klaar met hun fietsentas plus rente . En dan mag Alfred blij zijn dat hij nog 14 spelers overheeft . Of ze kunnen dan gelijk het gehele tweede elftal overhevelen naar eerste . Want ze gaan goed bezuinigen . Ze komen op 33 miljoen begroting uit . Maar ik denk dat ze de smaak te pakken hebben en straks op 20 miljoen uitkomen . Aldo en Joop willen ook nog centjes . En ze hebben zich vergrepen om winst te maken op Castanjeboom . Geen nood hoor . Dat geld halen ze wel weer van een andere verkochte speler op .Soms is het een heel ingewikkeld spelletje denken bij winst en verlies of verlies en winst gewoon in een potje roeren . Er is weer een Edje Raketje lancering mis gegaan . Straks gaat de Edje Raketje lancering bij Twente ook mis . Mooie competitie indeling ook . Groningen,Haag ,Pec,Herrencles,Ajax,Cambuur,en dan thuis eindelijk 3 punten tegen Roda JC en dan weer naar AZ uit Nec thuis hopenlijk weer 3 puntjes . En dan PSV en Utrecht en Feyenoord uit . Als straks nog de beste spelers worden verkocht met dan een paar puntjes in de competattie dan mag Edje Raketje nog wel een extra LSD tabletje int bier gooien of aan de wiet en XTC gaan . Wordt Edje sneller verliefd op Alfred dan je moge denken en krijf je Alfred met geen stok meer het stadion geranseld met een elfyal zonder goede spits . Ik heb namelijk een heel simpel filosofietje . Je hebt gewoon twee hele goede spitsen nodig met een hele sterke midmid en een hele sterke laatste man en een bere keeper . Daarom heen kun je nog tweedehands prut neer zetten dat vanzelf mee gaat lopen ,wordt je gewoon kampioen mee . Het is toch niet moeilijk . Maar wat moet je nou met 10 middenvelders en geen spits en geen echte centrale ,en drolkeepers . Ik denk dat ik ook maar aan de wiet ga net als Tedje . Straks ga ik ook nog zo lullen als Tedje ? .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.