FC Groningen schakelt FC Twente uit

Eerlijk is eerlijk, FC Twente startte afgelopen woensdagavond uitstekend in de bekerwedstrijd tegen bekerhouder FC Groningen. Vlot en fris combinerend werd de thuisploeg verrast en de 0-1 was dan ook niet meer dan terecht. Het bleef in de eerste helft bij dat ene doelpunt, een van richting veranderd schot van Hidde ter Avest. Michael Olaitan hielp met zijn zwakke linkerbeen twee kansen om zeep en twee schoten van Hakim Ziyech mistte voldoende venijn om de Groningse doelman te verrassen. Na de rust gaven wij Tukkers het duel in een minuut of tien uit handen. Jari Oosterwijk raakte eerst nog de paal na een soepele Twentse aanval, maar vlak daarna volgde kort na elkaar de gelijkmaker en de 2-1 van de thuisploeg. Dat FC Twente ondanks de zichtbare vermoeidheid toch nog kwam tot een aardig slotoffensief is te prijzen, maar doet niets af aan onze lege Twentse handen.

20 reacties op “FC Groningen schakelt FC Twente uit

 1. twente madmax

  Tja was te verwachten .Groningen de club met de wind in de zeilen en een goede voorzitter en beleid waar je jaloers op worden kunt. Zij hadden power op de bank zitten wij niet. Jonge jongens die wel willen en ook over een tijd ook kunnen dat hebben wij. En er zit best wat in! Hake wisselt in ieder geval op een normaal tijdstip! Dat is al heel wat! Power moeten we krijgen! En dat hebben we niet. De volgende speler die binnen komt moet laten zien dat hij stalen spieren heeft en zeker geen kramp krijgt na 90 minuten voetbal. Een Douglas achtig type maar die hebben we niet. Je moet accepteren dat je in de magere jaren zit en je best moet doen om in de eredivisie te overleven. Hard maar zo is het! Wat we wel moeten krijgen of afdwingen is GELUK! En dat missen we wel heel erg! Zondag aanstaande gaan we op de gelukmodes! We winnen thuis onze eerste competitie wedstrijd thuis en zijn daar super gelukkig mee! Tjonge wat zijn wij toe aan een wedstrijd winnen!

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  En Olaitan kan er niks van. Maar dat zagen we zaterdag ook al.

    /   Beantwoorden  / 
 3. anton

  Net wat Gert Jan Verbeek zei ,, ir sind ja alle arschlogge . Ted zijn aangekochte spelers gaan na 35 minuten op de kont zitten en lopen spontaan van veld af .Brintapap benen . Ted V Leeuwen ,der arschlog . Er lopen een hoop spelers kun je zo door sleutelgat trekken .Cabral kun je door oog van naald trekken . Krijgen die wel wat te vreten ? of neuken ze te veel ? .

    /   Beantwoorden  / 
  1. leo50

   zon reactie past maar een ding op … verwijderen svp ! laten we het een beetje netjes houden

     /   Beantwoorden  / 
   1. anton

    leo50 .Als ik Gert Jan Verbeek was dan zou ik maar oppassen met zijn woordjes . Want meneer leo50 is plotseling ontwaakt uit het Vaticaan .

      /   Beantwoorden  / 
 4. henk

  Hake is een goede motiverende trainer en krijgt zijn jongens steeds beter aan het spelen. Je ziet nu dat de spelers beter ipv slechter worden en er zit lijn in het spel. Een goede ter Avest, van der Lely, van der Heijden en Oosterwijk komt eraan. Zie goede en begrijpelijke wissels en de uitspraken van de trainer bevallen prima, geen gezeur en gepiep maar klare taal. Ga zo door Hake !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Plus daarbij net zo goed een eervolle vermelding voor Bijen. Jongen met overzicht. Moet nog groeien, maar heeft het in zich om een bepalende /cv te worden bij Twente. Alleen nog kopen waar je direct beter van wordt, op dit moment kun je de talenten het best en snelst laten wennen en rijpen.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Baretti

  Youri Mulder gaf 7 weken geleden nog aan in de media….dat hij Olaitan tipte als topschutter van de Eredivisie….pff… en dat is nog analist ook…. Analist pionnen, kroketten en frikadellen zal je bedoelen.. Mooie gehaktbal.

    /   Beantwoorden  / 
 6. anton

  Wie dooie zak pruillip Olaitan heeft gehaald is zelf ook dooie zak .Een dooie leeuw in kooi . Dooie voetballer . Schotje roomboter op 80 graden smelting in Sauna .Verdwijnt als sneeuw onder grond .Nijlonkousen voetballer met diaree maat 42 . Loopt of hij zo uit boom gevallen met banaan . Pakje hagelslag . Vogelverschrikker .

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan

  Die Olaitan is geen spits denk ik, meer een waterdrager. Vind hem in de spits ook niks, maar van die banaan slaat nergens op.

    /   Beantwoorden  / 
  1. anton

   Het is een aap bananen drager . Nog te slecht voor Dolphia 2 of Centrum 2 . En die aap Ted moet naast hem gaan zitten in de bananenboom .

     /   Beantwoorden  / 
 8. johan

  heb gvd in 2 wedstrijden meer voetbal gezien dan in 2 JAAR Schreuder. Kan ik die man niet aanklagen voor gederfd voetbalplezier? Wil gewoon moneten terug voor mijn scc. Ik had die toch gekocht met een bepaald idee, geen puntenaantal maar gewoon om de fun. Deze man heeft mij bijna doen vergeten hoe leuk een pot voetbal vol strijd kan zijn. Gewoon een vorm van oplichting. Onze FC gemaakt tot een kutclub waar je niet meer naar toe wilde of bij wilde horen. En al die lui die deze charlatan zaten te verdedigen hoor je nu niet meer. Man man heb nog steeds zo’n gevoel alsof ik jarenlang naar mijn favoriete café bleef gaan maar de dienstdoende barman de laatste paar jaar gewoon steevast in mijn bier heeft zitten pissen. Mag dat zomaar?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Wat Joop met de monneten heeft verkloot, deed Schreuder inderdaad met de selectie, de sfeer en de supporters. We zijn jarenlang in ons aars gepakt door FC Twente. Het zal nog wel even blijven schroeien ook. Wijze woorden alweder van Johan.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Baretti

    Het wordt straks een vicieuze cirkel. Er is weliswaar fors bezuinigd op personeel en salarissen, echter de post dikke transferwinsten om alle gaten de dichten zullen snel gaan verdampen. Je krijgt nog een keer vette cash van Ziyech en daarna is het schluß. Een elftal wat niet presteert levert geen moneten op. Zeker niet met al die huurlingen. We moeten gaan investeren in jonge talentvolle spelers met potentie. Weg met die huurlingen met kras. 1 hooguit 2. De kosten van het stadion blijven als een molensteen om de club hangen. Die rente/afloskosten zullen ieder jaar in de begroting terugkomen. Daar ben je echt niet uit naar een paar jaar op de blaren zitten. Sterker nog, er zullen minder mensen komen als succes uitblijft. Minder Grolsch verkoop minder Aldo worsten… vicieuze cirkel.. De club is opgeblazen.. of denken we soms dat we gaan cashen voor Schilder, Marsman, Mokotjoo,….pfff.. En als straks de heren met de dikke portemenee de achterdeur achter zich dicht trekken, dan… ja wat dan?

      /   Beantwoorden  / 
    1. twente madmax

     Je kunt er donder op zeggen dat het stadion bij gemiddelde wedstrijden half vol zit. Klopt helemaal wat je schrijft!
     We zijn er nog lang niet. En als je er goed over na denkt dan wordt je er niet vrolijk van.

       /   Beantwoorden  / 
     1. anton

      Het schijnt dat de poppetjes in de speeltuin van twente een beetje al lang doof zijn en geweest .Net als Adolf Blatter die nu in de bak zit . Rotten in de hel dat zullen ze de viespeuken .

        /  
 9. anton

  Hebben jullie die Michiel Kramer ook weer zien spelen . Nou ,hij speelt niet bij twente . Worden jullie nog een keertje wakker met jullie harsens om in te zien wat voor een banaan Ted V Leeuwen is . De kermis journalist met zijn andere kermis vriendjes in twente hok .

    /   Beantwoorden  / 
 10. johan

  anton=paul of het is z’n broer

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.