FC Twente oefent tegen Spaanse middenmoter

FC Twente heeft een extra oefenwedstrijd ingelast, tussen de twee Europese wedstrijden. Op zaterdag 16 augustus, enkele dagen na de eerste Voorronde CL-wedstrijd, speelt de selectie van Steve McClaren tegen het UD Almeria, de Spaanse nummer 8 van vorig seizoen. Gespeeld wordt op het terrein van HHC Hardenberg, begintijd is 17.00 uur.

De week erop, 26 of 27 augustus, vindt de return van de Voorronde CL plaats.

 

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

10 reacties op “FC Twente oefent tegen Spaanse middenmoter

 1. eef

  of dat zo’n goed idee is????

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente03

  lijkt me wel, blijf je iig in het ritme zitten

    /   Beantwoorden  / 
 3. leon Feyenoord in het hart.

  Weet iemand of Arnautovic al onderweg is naar Feyenoord??
  Hij is 1 van de nog 2 ontbreekende spelers die we in Rotterdam nog nodig hebben…..
  Het is zo stil rondom deze speler dat ik vermoed dat het niet lang meer zal duren.
  Ik moet er wel bij zeggen dat het niet leuk zal zijn voor Twente vooral omdat ze zo goed bezig zijn.En als het dan gebeurd begind het een beetje zo`n Ajaks transfer te worden al moet ik zeggen dat er eerst een bedrag is genoemd door Munsterman en dat was dan ook weer niet zo slim…….

    /   Beantwoorden  / 
 4. Henk

  Arnoutovic blijft. De luchtbel in Rotterdam staat op knappen. Met die talentenpool, schulden , schulden en schulden dat hebben ze in R;dam en geen Van De herik die op staat. Dit betekend Feyenoord falliet………

    /   Beantwoorden  / 
 5. SkirMisch

  @Henk :’)

  En daarom staan ze niet meer onder curatele bij de KNVB.. Wordt toch eens wakker joh klapzwans je leeft nog 2 jaar terug..

  Der is een schuld, maar die heeft jouw cluppiej net zo goed ;) Maar we zullen het zien of dat er enig fundament is voor jouw opmerking..

    /   Beantwoorden  / 
 6. Shayesteh

  Nou Henk, zo’n vaart zal het wel niet lopen. Maar dat het stil is rondom Arnautovic betekent natuurlijk niet dat hij spoedig naar Feyenoord zal gaan. Als Arnautovic bij Twente blijft, zal het toch ook wel stiller worden?
  Het is vrij simpel, Arnautovic is niet meer te koop voor het bedrag dat in eerste instantie genoemd werd. Natuurlijk heeft iedereen zijn prijs, maar die zal bij Arnautovic nu toch wel flink hoger liggen en ik denk niet dat Feyenoord dat zal gaan betalen. Maar Feyenoord heeft nog wel even de tijd om op zoek te gaan naar een alternatief.

    /   Beantwoorden  / 
 7. willie

  volgens mc clarren blijft arautovic zeker tot de winter. mocht twente een grote spits (naam) binnen halen willen ze hem wel verhuren en daar zou al contact over zijn geweest meteen engelse club(new cast.)

    /   Beantwoorden  / 
 8. leon Feyenoord in het hart.

  Zou best eens kunnen kloppen want Feyenoord huurd een speler van Benfica…
  Jeugd international.Heeft een paar maandjes terug nog gescoord.2x tegen Porto op het hoogste niveau.Ik denk dat we als Feyenoorders dan toch blij mogen zijn dat het niet doorgaat.Mocht het niks worden nemen ze aan het eind van het seizoen afscheid ,mocht het een topper zijn dan heeft Feyenoord optie tot koop.Twente blij en wij ook.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Kooiker

  jammer marko heeft gewoon een nieuw contract getekend en blijft gewoon bij fc twente;)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.