FC Twente weet wél te winnen van Olympiakos

Waar Emmen (doelpuntloos gelijkspel) en Groningen (2-0 verlies) niet van de Griekse topclub Olympiakos wisten te winnen, was FC Twente in het drukkend warme Oldenzaal oppermachtig.  Huysegems scoorde na een klein kwartier, invaller Arnautovic verschalkte de keeper even na rust. Tioté en wederom Arnautovic verzuimden in het vervolg om de score nog verder uit te bouwen. Vrijdag oefent Twente tegen Arminia Bielefeld.  

Basisopstelling: Boschker; Wilkshire, Douglas, Wielaert, Braafheid; Tioté, Huysegems, Jansen; Denneboom, Kufo, Elia

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

31 reacties op “FC Twente weet wél te winnen van Olympiakos

 1. twente fan

  was er bij

  prima wedstrijd hoor
  ik heb wel vertrouwen in het komende seizoen
  Huysegems is trouwens aardig in vorm

  twente staat achterin ook uitstekend

    /   Beantwoorden  / 
 2. sjaak

  goed voetbal, valt mij op dat er sneller diep wordt gezocht tov vorig jaar, waar men nogal eens overdreef in het positiespel.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rik

  Geen gedraai van El Ahmadi, maar dreiging!

    /   Beantwoorden  / 
 4. martin

  Hoe speelt het nieuwe middenveld?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Arjan_fct

  De 1-0 was een goede actie van Huysegems die hij vervolgens zeer goed afronde. Arnoutovic kon voor open goal de 3-0 binnentikken maar stapte bovenop de bal ipv dat hij er tegenaan tikte.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Tukker Terror

  Geweldige pot voetbal gezien. Bij vlagen gewoon imponerend. Heb er veel vertrouwen in.

  Raikovic opgenomen in selectie voor Olymische spelen met Servie dus die is er de eerste weken niet bij. Maar hoe de verdediging vandaag stond…..prima prima.
  Olympiakos heeft geen kans gehad, niet 1. De eerste 5 minuten was het een beetje aftastend voetbal maar daarna domineerde FC Twente de gehele wedstrijd.

  Welke club dan ook kan zich in de vCL de borst gaan nat maken.

  Twente komt deran!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Scet

  Wedstrijd gevolgd op een Grieks internet site.!! FC Twente speelde niet slecht. In balbezit lag het tempo alleen niet al te hoog en verdedigend werd er niks weggegeven.Boschker niks te doen wel slecht in spelvoortzettingen.Wilkshire en Braafheid goed aan de zijkanten.Centrum Wielaert en Douglas ijzerstrek. Middenveld Jansen erg goed prima wisselpass en Tiote viel wat tegen. Huysegems speelde op 10 maar blijf erbij is niet de ideale speler daar. Voorin met Elia na rust beter en Denneboom voor rust paar goede acties na de thee niet meer gezien.Kufo geen kans gehad liep teveel op middenveld en Arnoutovic mooie goal uit prima aanval maar miste reuze kans op 3-0. Opvallend dat er in de slotfase (laatste 3 minuten !!!!!)nog aantal keren werd gewisseld.Onder ander Heubach kwam toen in de ploeg beetje repectloos en op deze manier krijg je dus ontevreden spelers.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Shayesteh

  Zou deze basisopstelling ook de beoogde opstelling voor het komend seizoen zijn? (met in de voorronde CL uiteraard Arnautovic op de plek van N’Kufo)

    /   Beantwoorden  / 
 9. thorsten

  Twente speelde inderdaad een prima wedstrijd, vooral de verdediging stond goed, vond dat elia er aardig langs kwam zo nu en dan. Jammer dat marko die 3-0 mistte, zag er een beetje knullig uit. Het blijft een oefen wedstrijd want die grieken wisselden zo vaak dat omroepster er bijna van ging stotterden, je weet dus niet welke de basiself is, maar desalnietemin is het goed wat twente liet zien en biedt het perspectief.

    /   Beantwoorden  / 
 10. tukker

  Perfecte wedstrijd, heb er volste vertrouwen in, vooral de eerste helft goed en aanvallend voetbal ,gelijk de diepte zoeken en goede aanval op zetten.Het middenveld speelde goed daar hebben wij geen verlies aan qualiteit ik denk eerder dat het sterker is geworden,Jansen speeld direct op de aanval en is samen met tiote altijd aanspeelbaar

    /   Beantwoorden  / 
 11. jeroen

  dat zal een beetje de basis worden neem ik aan

    /   Beantwoorden  / 
 12. Stefan

  Twente was redelijk goed, maar Olympiakos was ook slecht. Duidelijk dat Twente de sterkste verdediging heeft van nederland, met Wilkshire/Wielaert/Douglas/Braafheid of Heubach. Het middenveld is ook sterker ten opzichte van vorig jaar. Theo Janssen gaat Engelaar vervangen, en dat kan hij. Vorig jaar met El Ahmadi duurde het altijd erg lang voordat die bal naar voren ging. Nu met Huysegems in de basis gaat alles 2x sneller en het rendement van Huysegems is ook veel hoger. En voorin hebben we er een topspits bij; Arnoutovic. Dat word de nieuwe Torres! haha.

  Oftewel twente is sterker tov vorig jaar. En ik hoop dat we Olympiakos in de voorronde Cl treffen….. wat een slecht elftal haha.

    /   Beantwoorden  / 
 13. martin

  Best wel positieve berichen allemaal….benieuwd wat dat gaat worden dit seizoen.

    /   Beantwoorden  / 
 14. tukker

  Stefan****

  Olympiakos was niet slecht je kon echt wel zien dat ze konden voetballen,ze zijn niet voor niets tot de kwartfinale gekomen van de CL afgelopen seizoen.Hebben 2keer gewonnen van Werder Bremen,1 van een italiaanse club,enz .Zijn door gedrongen tot de kwart finale daar was Chelsea te sterk voor hun.En dat ze vandaag niet aan de bak kwamen was gewoon verdienste van Twente,Twente was veel veller.Ik denk ook wel dat dit ongeveer de bassis opstelling word.

    /   Beantwoorden  / 
 15. martin

  ja zoals met die instelling van vamiddag worden we makelijk kampioen we hebben een ijzer sterke verdediging kunnen de andere klubs psv ,ajax, feyenoord alleen maar jaloers op zijn twente op naar het kampioenschap

    /   Beantwoorden  / 
 16. remco

  Goed gedaan Twente en weer Arnoutovic gelukkig blijft hij bij ons.
  Ziet er goed uit ben benieuwd naar de Loting KAN een mooi seizoen worden.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Seizoenkaart

  iedereen de nieuwe seizoenkaart in de bus??

  volgens mij staat er wel een foutje op de achterkant, namelijk SCC 08-10, dit staat toch echt voor 2008 – 2010… dit moet toch 08-09 zijn, of zullen we de kaart nu voor 2 jaar krijgen;) haha

    /   Beantwoorden  / 
 18. maatje

  Ach ja, een kinderhand is gauw gevuld.
  Verder doe ik mij er het zwijgen toe.

    /   Beantwoorden  / 
 19. fc twenty

  we krijgen inderdaad een seizoenskaart voor 2 jaar deze blijft dan ook 2 jaar geldig als je volgend jar weer een seizoenskaart neemt word de kaart gewoon weer opgewaardeerd

    /   Beantwoorden  / 
 20. john

  twente is bezig met gentenaar en kennedy
  ik ben ajaxcied dus weet het wel beter dan jullie
  gentenaar zou wel willen en de clubs willen dolgraag onderhandelen
  ajax wil ook dolgraag onderhandelen met twente over kennedy

    /   Beantwoorden  / 
 21. Shayesteh

  “ik ben ajaxcied dus ik weet het wel beter dan jullie”

  hahahahahahahahahahaha, wat een redenering…

    /   Beantwoorden  / 
 22. bjorn

  je bent een ajaxied dus jij hoort hier niet op dit blog!

  ciao!

    /   Beantwoorden  / 
 23. martin

  heey ajaxcied ga terug naar die lpg site van jullie je hebt hier niks te zoeken

    /   Beantwoorden  / 
 24. Youri

  Jong twente gelijk tegen Top Oss: 1-1
  niet slecht van onze jonge jongens!

    /   Beantwoorden  / 
 25. Vak22 wordt Vak314

  @John

  Wij hebben hier 3 keepers rondlopen die beter zijn dan Gentenaar. Voor Kennedy hebben we Denneboom en ook weer Gerritsen. Laat hem maar mooi in Amsterdam blijven.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Mark

  Was echt super wedstrijd van Twente. Was alleen niet zo weg van Tiote. Had veel balverlies. Vraag me af of Brama niet beter kan spelen. Die maakt een goede indruk, fit, snel, sterk en goede passing. Maar kan zo idd weer gaaf seizoen worden.

    /   Beantwoorden  / 
 27. Henk

  Ik snap niet wat die ajax “supporters” hier hebben te zoeken. Het zijn echt grote sukkels, die zelfs een afscheidsfeest van Stam nog lopen te verzieken. Helemaal NIETS in Amsterdam!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 28. R vanK

  het geblaas van de ajax en feyenoord supporter zal nu wel zijn afgelopen na de zeer slechte wedstijden van hun cluppy.
  wat ajax liet zien was schandalig en over de rellen zullen we het maar niet hebben en feyenoord kan niet eens winnen met hun TOPCLUB van dordrecht. wat is er nog van hun over buiten de supporters die roepen wij zijn beter dan de rest nou dan zal den haag wel kampioen worden

    /   Beantwoorden  / 
 29. ???

  ze zeggen dat ajax en fctwente in gesprek gaan over robbie

    /   Beantwoorden  / 
 30. frenk

  twente wil wissegerhof

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.